Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Allah razı olsun canım benim inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur aynen düşünmeyince oluyor gerçekten :anneadayı::KK200:
Olucak inşallah kuzum sakın diğerini düşünme bak bunda sağlıcakla alıcaksın kucağına düşünüp mercimeğinide üzme sakın🙏🏻Evet ben ovulasyon testi yapmayı bile bırakmıştım Rabbim nasip etti inşallah sağlıcakla da alırız kucağımıza ay çok sevindim ya❤️❤️

Olucak inşallah kuzum sakın diğerini düşünme bak bunda sağlıcakla alıcaksın kucağına düşünüp mercimeğinide üzme sakın🙏🏻Evet ben ovulasyon testi yapmayı bile bırakmıştım Rabbim nasip etti inşallah sağlıcakla da alırız kucağımıza ay çok sevindim ya❤❤
İnşallah rabbim olmayanlara da nasıp etsin üzülmicem en iyisi neyse onu düşüncem bundan sonra değerim nasıl peki canım senin kaçtı ilk öğrendiğinde

İnşallah rabbim olmayanlara da nasıp etsin üzülmicem en iyisi neyse onu düşüncem bundan sonra değerim nasıl peki canım senin kaçtı ilk öğrendiğinde
Aminn inşallah🙏🏻 tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bence değerinde iyi 2 gün sonra tekrar baktır benim adet günü 133 tü canım 🙏🏻

Kızlar Allah’a şükürler olsun hamileyim :anneadayı::emir_bebek: 192 çıkmış sonucum:halay::KK200:
canımmm geriden gele gele okudum sayfaları girememiştim haftasonu hiç
çok sevindim kuzumm sende bayadır yazıyorsun hatırlıyorum seni
maşallah kuzumm çok çok sevindim hayırlı olsun :KK200: :nazar:

Back