- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
Tabbikiii lutfen bak Uzme kendini en azindan ufakta olsa bi umut var Rabbim O umudu gercegr cevirsinSağol canımdarısı tüm isteyenlere...ama netlesmedikce sevinemiosun ama olumsuz değil en azından diye teselli buluyorum
Belirtilerin varmiyd canim var ise nelerdi bizimle paylasirmisinDr muhtemelen bi kan testi daha isteyecek Yarın
Paylaşayım; hala var olan göğüs hassasiyeti çok fazla uçlarına dokununca ayrı bir ağrısı var...biraz akıntı oluyor beyazımsı..bi 10 gün öncelerde kasik ağrısı yaşadım..yorgunluk ve uykudan siskinlikten gazdan emin değilim var ama...bugün 32. Günüm 26.1 hcg varBelirtilerin varmiyd canim var ise nelerdi bizimle paylasirmisin
Sende neler oluyor kaçıncı gunBelirtilerin varmiyd canim var ise nelerdi bizimle paylasirmisin
Asiri yukselmez 5 icerisinde oluo ama 5 ve uzeri olmaz cunku 15 gun gecikmem oldu onda bile 1 en fazla .Beta hcg adet öncesi yukselirmi sebebpsiz
Insallah ya belkide haklisin zaten artik diorum ya doktor takibinde olcam cokda takmam herhalde bu arada kesin adet oldum bu ay tam zamaninda oldum sukur nys cnm bnm cok ts ederm eskisinden daha iyiyim arada bi duygusallik oluo snra gecio ama rabbim hepinizen razi olsun sükurki sizin gibi insanlarla karsilastim gozumun yasinada sewincimede bir oldunuz derdimede derman iyiki varsiniz hepiniz ts ederimBen aylarca ağlayarak dua ettim kuzum, eminim kalbinle kılmışsındır namazlarını. Rabbim sabret diyor. Sabret ve en sağlıklı en hayırlı bebekler senin olsun inşallah
Cnm hayirli olsun rabbim saglikla hayirla kavustursunSağol canımdarısı tüm isteyenlere...ama netlesmedikce sevinemiosun ama olumsuz değil en azından diye teselli buluyorum
evet tatlim dun gaza gelip gece yaptimCanim benimde 6 gunum var ovu testi yaptinmi peki
aaa kiz bayagi bildigin hamilesin isteKızlar 3 gibi yaptım testi ne yapayım bilemedim Eki Görüntüle 2286109
Insallah vardir sen umudunu kaybetme ☺Paylaşayım; hala var olan göğüs hassasiyeti çok fazla uçlarına dokununca ayrı bir ağrısı var...biraz akıntı oluyor beyazımsı..bi 10 gün öncelerde kasik ağrısı yaşadım..yorgunluk ve uykudan siskinlikten gazdan emin değilim var ama...bugün 32. Günüm 26.1 hcg var
Bizden bu kadar..yarına Allah buyukHu huuu kızlar nasilsiniz bugun yokmu bize soyle guzel.bi haber veren ❤
Evet canım gebelik testimYaaaa gebelik testi mi bu? Hamilesinnn, benim de böyle çıktı ☺☺
Bir sabah daha idrar testi yapıcam ondan sonra kan testi yapıcam canımaaa kiz bayagi bildigin hamilesin istegozun aydin tatlimm kan ver hemen
Canim adetime 5 gun kldi benim hala goguslerm sisik uclari kahverengi oldu ve gogus uzerinde kucuk sivilceler cikti anliyamadim kasik agrim bayaa var bilmiyorum isteSende neler oluyor kaçıncı gun
Bende bir önceki hamilelikte 10.haftada kalp atışlarını duymadığımız için kürtaj olmustum Şubat ayında 2.aşılamamda tutmuştu bu ay bebek için ilişki olsun diyerek gitmedim kendim içimden gelerek istediğim için oldu 3 ay olmadan annelerimize bile söylemek istemiyorum çok korkuyorum test yanlışsa yada bişey olur diye sabah eşim tekrar test alacak inşallah çıkarEn güzeli cnm evet bekle,malum bende geçen ay kimyasalda 4gün kala kantestinde öğrenmiştim sonuç üzücü oluyor tam gününde adet olmuştum, keşke bekleseymişim dedim, ama bu ay bende kararlıyım bekliycem, umarım benimkide gelmezde bende mutlu haber veririm. Kan testindede mucizeni görüp bize hayırlı haberlerini vermen dileğimle kalpten dualarım seninle
Gebelik belirtisi kararma net olarak aslında..Canim adetime 5 gun kldi benim hala goguslerm sisik uclari kahverengi oldu ve gogus uzerinde kucuk sivilceler cikti anliyamadim kasik agrim bayaa var bilmiyorum iste
Göstermiyor bir türlü tam cinsiyetine bakacağız bacaklarını kapatıyor ama doktor pipi girmedim kıza benziyor dedi bakalım salı günü tekrar bakıcaz cinsiyetine inşallah gösterir. Ne yaparsam yapayım bi türlü göstermiyor anliyo heralde tam cinsiyetine bakacağımiz zamanıOlabilir kuzum dediğin gibi aman sağlıklı olsunda sen cinsiyeti öğrendinmi
Kuzummmm gözün Aydın çok sevindim besbelli çizgin var ayyyKızlar 3 gibi yaptım testi ne yapayım bilemedim Eki Görüntüle 2286109
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?