- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
Ben yatasıya zaten sabaha karşıyı bulur canım bende çok merak ediyorumCnm en garantisi yarın sabah ilk idrarla yap şimdi yapma yaainşallah bebişin seninledir hayırlısı bakalım, merakla bekliyorum sonucu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yatasıya zaten sabaha karşıyı bulur canım bende çok merak ediyorumCnm en garantisi yarın sabah ilk idrarla yap şimdi yapma yaainşallah bebişin seninledir hayırlısı bakalım, merakla bekliyorum sonucu
İnşallah yapıcağın gebelik testindede böyle ikinci çizgiyi görürsün yarabbim sen büyüksün yüzünü güldürsün bu ayBuda bekledikten sonraki hali Eki Görüntüle 2286064
Uyu uyu stres yapma çok düşünme relax ol ve uyuyabildiğin kadar uyuki sabah kalktığında idrarın çok çok konsantre olsun testine çok daha etki etsin aminnnnBen yatasıya zaten sabaha karşıyı bulur canım bende çok merak ediyorum
Eşim dayanabilirse birazdan başlar yap Demeye zaten oda amin bir tane bebeğimi kaybettim inşallah rabbim tekrar nasip etmiştirUyu uyu stres yapma çok düşünme relax ol ve uyuyabildiğin kadar uyuki sabah kalktığında idrarın çok çok konsantre olsun testine çok daha etki etsin aminnnn
Adet gununmu canimKizlar pembe lekeler geldi bn adet oluorum demekki neymis test yapinca kafa rahat oluomus bu ayda tirt artik aşilamaya bakcaz tutarsa tabi destek olan herkeze ts ederim rabbim kalbimize gore nasipler versin.
anaa tuhh belki adet degildir hemen modun dusmesin bak bakalim iyice geliyo muKizlar pembe lekeler geldi bn adet oluorum demekki neymis test yapinca kafa rahat oluomus bu ayda tirt artik aşilamaya bakcaz tutarsa tabi destek olan herkeze ts ederim rabbim kalbimize gore nasipler versin.
neymisKızlar test sonucu göründü.
Ben hala uyuyamadım tabi..26.1 yazıyorneymis
aaaa hamile misin yaniBen hala uyuyamadım tabi..26.1 yazıyor
Bilmiyorum ya sevinmelimi acaba..daha önce 32 de görmüştüm regl oldum sonra..aaaa hamile misin yani
iyi dusunelim iyi olsun bence hayirli olsun pzt ye kadar bekle bakalim tekrar kan ver insallah her sey yolunda giderBilmiyorum ya sevinmelimi acaba..daha önce 32 de görmüştüm regl oldum sonra..
Ah bu beklemeler...iyi dusunelim iyi olsun bence hayirli olsun pzt ye kadar bekle bakalim tekrar kan ver insallah her sey yolunda gider
Duzenli degil programa gore 7 de adet yaziodu basladi iste hicde belirtim yokdu ama biliodun bu ayda husran oldugunu.s nasipAdet gununmu canim
Yok ya sanmiorum sabah test yaptim zaten kafam rahat olsun die gölge bile cikmadi biliodum bole olcagini hayirlisi ya.anaa tuhh belki adet degildir hemen modun dusmesin bak bakalim iyice geliyo mu
Sonuc ne ?Kızlar test sonucu göründü.