Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ne zormuş hamile kalmak ya, biz de 5 aydır deniyoruz 1 yıllık evliyiz zannediyordum ki korunmadan hemen bebek oluyor, anneme soruyorum belirtilerin nelerdi diye ben anlamadım ki hemen hamile kaldım sana diyor;-))) ablam da yok sorsam buraya yazıyorum işte siz cevaplıyorsunuz
Ayni annem ablam kardesim gorumcem hemen kalmis bn 1 senedir ugrasiom sansima 😂 gulsemmi aglasammi bilemedim

Kızlar 3 gibi yaptım testi ne yapayım bilemedim A5F15000-D168-40A9-8250-8F1404E08CE6.jpeg

Ben hala uyuyamadım tabi..26.1 yazıyor🙄
İyi düşün iyi olsun cnm, inşallah tutunur değerin yükselir, kişileri karıştırıyorum yazdıysanda kusura bakma ama adetin geçmişmiydi cnm.
Kızlar 3 gibi yaptım testi ne yapayım bilemedim Eki Görüntüle 2286109
Yaa çok sevindim 😍😍hadi gözün aydın cnm benim, bariz ortada hamilesin, çok net çizgin, pazartesi kan ver değerin baya yüksek çıkıcağa benziyor🤗idrara bile geçtiyse kana çoktaan geçmiştir yükselmiştir, hayırlısı olsun içini ferah tut HAMİLESİN🤗😍🤗😍🤗😍😃
Darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah.

Bu arada gecenin 4ü bende uyuyamadım, kafam ağrıdı iyice sanada sorayım adetin geçmişmiydi😅

Edit: dayanamadım meraktan baktım adet günüm yarın demişsin,, inşallah sonuç çok güzel olucak adet görmiyceksin😍

İyi düşün iyi olsun cnm, inşallah tutunur değerin yükselir, kişileri karıştırıyorum yazdıysanda kusura bakma ama adetin geçmişmiydi cnm.

Yaa çok sevindim 😍😍hadi gözün aydın cnm benim, bariz ortada hamilesin, çok net çizgin, pazartesi kan ver değerin baya yüksek çıkıcağa benziyor🤗idrara bile geçtiyse kana çoktaan geçmiştir yükselmiştir, hayırlısı olsun içini ferah tut HAMİLESİN🤗😍🤗😍🤗😍😃

Bu arada gecenin 4ü bende uyuyamadım, kafam ağrıdı iyice sanada sorayım adetin geçmişmiydi😅

Edit: dayanamadım meraktan baktım adet günüm yarın demişsin,, inşallah sonuç çok güzel olucak adet görmiyceksin😍
Yok geçmemişti 30-35 gün arası olacak diye beklerim hep.. testi yaptırdığım gün 30. Gun

Kuzum yemin ederim 1 ayda 3 4 gun ewde tum gun duruorum cok yogun gecio gunlerim yok esimin ailesi yok bnm ailem yok misafir yok piknik ewi otel gibi kullaniorum saka degil ewlendigimden beri bole ama istemesemde gelio aklima iste elimde degil olsa olurdu yok iste yok nasibim yok napiyim ha eskisi gibi cok aglamiorum icim cidden bos istiorum diom belki suphe duyarsam gecikirim ama iste yine gecikio adetim farkindayim bu ayda gecikicem aman bilmiom nolcak cok yoruldum cidden yoruldum.

Aynı düşünceleri ben de yaşadım kuzum. Beni burada takip eden bilen arkadaşlarım bilir, kaç kere artık yeter dedim. Ama inan bana hiç beklemediğim zaman hamile kaldım. Rabbim önce sabrını sonra tatlı meyvesini veriyor. Bebek için 8 sene hatta 15 sene bekleyen akrabalarım var, çok şükür bebişleri büyüdü şimdi okula başladılar. Sabretmek zor ama dayanmalıyız. Hiç ümitsizliğe kapılma. Elbette ben de hep bebeği düşündüm ama sonra boşvereyim bebeği der unutmaya çalışırdım. Yani kafandan tamamen atmak zaten imkansız. Ama sabır. Az kaldı. İnan bana o güzel haberi bize vereceksin ben inanıyorum. Toplamda 11 ay bebek istedim, ama düzenli ilişkiye girerek tam 6 ayın sonunda gebe kaldım. Çünkü eşim bir kere burnundan bir kere de apandisitten ameliyat oldu ve o aralar birkaç ay ilişki yaşayamamıştık. Rabbim zamanını biliyor kuzum üzülme.

3 hafta her gun kildim hacet namazini bnde nasip iste kuzum demekki kalbimle kilamamisim.

Ben aylarca ağlayarak dua ettim kuzum, eminim kalbinle kılmışsındır namazlarını. Rabbim sabret diyor. Sabret ve en sağlıklı en hayırlı bebekler senin olsun inşallah 🤲🤲😘

Saol canım birkaç gün daha testle kontrol edicem sonra kan veririm geçen hamilelikte de çok erken öğrenmiştim aşılama olmuştum bu ay kendiliğinden olmuştur inşallah çok inanamıyorum da aslında adetim bugün bakalım iki üç aydır erken geliyor bekledim daha yok bakalım inşallah olmaz

Saol canım birkaç gün daha testle kontrol edicem sonra kan veririm geçen hamilelikte de çok erken öğrenmiştim aşılama olmuştum bu ay kendiliğinden olmuştur inşallah çok inanamıyorum da aslında adetim bugün bakalım iki üç aydır erken geliyor bekledim daha yok bakalım inşallah olmaz
En güzeli cnm evet bekle,malum bende geçen ay kimyasalda 4gün kala kantestinde öğrenmiştim sonuç üzücü oluyor tam gününde adet olmuştum, keşke bekleseymişim dedim, ama bu ay bende kararlıyım bekliycem, umarım benimkide gelmezde bende mutlu haber veririm. Kan testindede mucizeni görüp bize hayırlı haberlerini vermen dileğimle kalpten dualarım seninle🌹🤗🙏

Back