Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Belirtilerin varmiyd canim var ise nelerdi bizimle paylasirmisin
Paylaşayım; hala var olan göğüs hassasiyeti çok fazla uçlarına dokununca ayrı bir ağrısı var...biraz akıntı oluyor beyazımsı..bi 10 gün öncelerde kasik ağrısı yaşadım..yorgunluk ve uykudan siskinlikten gazdan emin değilim var ama...bugün 32. Günüm 26.1 hcg var

Ben aylarca ağlayarak dua ettim kuzum, eminim kalbinle kılmışsındır namazlarını. Rabbim sabret diyor. Sabret ve en sağlıklı en hayırlı bebekler senin olsun inşallah 🤲🤲😘
Insallah ya belkide haklisin zaten artik diorum ya doktor takibinde olcam cokda takmam herhalde bu arada kesin adet oldum bu ay tam zamaninda oldum sukur nys cnm bnm cok ts ederm eskisinden daha iyiyim arada bi duygusallik oluo snra gecio ama rabbim hepinizen razi olsun sükurki sizin gibi insanlarla karsilastim gozumun yasinada sewincimede bir oldunuz derdimede derman iyiki varsiniz hepiniz ts ederim 🤲

Paylaşayım; hala var olan göğüs hassasiyeti çok fazla uçlarına dokununca ayrı bir ağrısı var...biraz akıntı oluyor beyazımsı..bi 10 gün öncelerde kasik ağrısı yaşadım..yorgunluk ve uykudan siskinlikten gazdan emin değilim var ama...bugün 32. Günüm 26.1 hcg var
Insallah vardir sen umudunu kaybetme ☺

En güzeli cnm evet bekle,malum bende geçen ay kimyasalda 4gün kala kantestinde öğrenmiştim sonuç üzücü oluyor tam gününde adet olmuştum, keşke bekleseymişim dedim, ama bu ay bende kararlıyım bekliycem, umarım benimkide gelmezde bende mutlu haber veririm. Kan testindede mucizeni görüp bize hayırlı haberlerini vermen dileğimle kalpten dualarım seninle🌹🤗🙏
Bende bir önceki hamilelikte 10.haftada kalp atışlarını duymadığımız için kürtaj olmustum Şubat ayında 2.aşılamamda tutmuştu bu ay bebek için ilişki olsun diyerek gitmedim kendim içimden gelerek istediğim için oldu 3 ay olmadan annelerimize bile söylemek istemiyorum çok korkuyorum test yanlışsa yada bişey olur diye sabah eşim tekrar test alacak inşallah çıkar

Olabilir kuzum dediğin gibi aman sağlıklı olsunda sen cinsiyeti öğrendinmi
Göstermiyor bir türlü tam cinsiyetine bakacağız bacaklarını kapatıyor ama doktor pipi girmedim kıza benziyor dedi bakalım salı günü tekrar bakıcaz cinsiyetine inşallah gösterir. Ne yaparsam yapayım bi türlü göstermiyor anliyo heralde tam cinsiyetine bakacağımiz zamanı 😂😂😂

Kızlar ovulasyon testi yaptım demin dün ve bugünün testleri 93FA9067-E82D-4471-AAD5-2629C2EAF5E4.jpeg

Back