Ayni annem ablam kardesim gorumcem hemen kalmis bn 1 senedir ugrasiom sansimaNe zormuş hamile kalmak ya, biz de 5 aydır deniyoruz 1 yıllık evliyiz zannediyordum ki korunmadan hemen bebek oluyor, anneme soruyorum belirtilerin nelerdi diye ben anlamadım ki hemen hamile kaldım sana diyor;-))) ablam da yok sorsam buraya yazıyorum işte siz cevaplıyorsunuz
Yeni gordum yazini olsun guzel dusun dua et insallah bebegin tutunur kuzumBen hala uyuyamadım tabi..26.1 yazıyor
İyi düşün iyi olsun cnm, inşallah tutunur değerin yükselir, kişileri karıştırıyorum yazdıysanda kusura bakma ama adetin geçmişmiydi cnm.Ben hala uyuyamadım tabi..26.1 yazıyor
Yaa çok sevindimKızlar 3 gibi yaptım testi ne yapayım bilemedim Eki Görüntüle 2286109
Beta hcg adet öncesi yukselirmi sebebpsizYeni gordum yazini olsun guzel dusun dua et insallah bebegin tutunur kuzum
Yok geçmemişti 30-35 gün arası olacak diye beklerim hep.. testi yaptırdığım gün 30. Gunİyi düşün iyi olsun cnm, inşallah tutunur değerin yükselir, kişileri karıştırıyorum yazdıysanda kusura bakma ama adetin geçmişmiydi cnm.
Yaa çok sevindimhadi gözün aydın cnm benim, bariz ortada hamilesin, çok net çizgin, pazartesi kan ver değerin baya yüksek çıkıcağa benziyor idrara bile geçtiyse kana çoktaan geçmiştir yükselmiştir, hayırlısı olsun içini ferah tut HAMİLESİN
Darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah.
Bu arada gecenin 4ü bende uyuyamadım, kafam ağrıdı iyice sanada sorayım adetin geçmişmiydi
Edit: dayanamadım meraktan baktım adet günüm yarın demişsin,, inşallah sonuç çok güzel olucak adet görmiyceksin
Kuzum yemin ederim 1 ayda 3 4 gun ewde tum gun duruorum cok yogun gecio gunlerim yok esimin ailesi yok bnm ailem yok misafir yok piknik ewi otel gibi kullaniorum saka degil ewlendigimden beri bole ama istemesemde gelio aklima iste elimde degil olsa olurdu yok iste yok nasibim yok napiyim ha eskisi gibi cok aglamiorum icim cidden bos istiorum diom belki suphe duyarsam gecikirim ama iste yine gecikio adetim farkindayim bu ayda gecikicem aman bilmiom nolcak cok yoruldum cidden yoruldum.
3 hafta her gun kildim hacet namazini bnde nasip iste kuzum demekki kalbimle kilamamisim.
Saol canım birkaç gün daha testle kontrol edicem sonra kan veririm geçen hamilelikte de çok erken öğrenmiştim aşılama olmuştum bu ay kendiliğinden olmuştur inşallah çok inanamıyorum da aslında adetim bugün bakalım iki üç aydır erken geliyor bekledim daha yok bakalım inşallah olmazİyi düşün iyi olsun cnm, inşallah tutunur değerin yükselir, kişileri karıştırıyorum yazdıysanda kusura bakma ama adetin geçmişmiydi cnm.
Yaa çok sevindimhadi gözün aydın cnm benim, bariz ortada hamilesin, çok net çizgin, pazartesi kan ver değerin baya yüksek çıkıcağa benziyor idrara bile geçtiyse kana çoktaan geçmiştir yükselmiştir, hayırlısı olsun içini ferah tut HAMİLESİN
Darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah.
Bu arada gecenin 4ü bende uyuyamadım, kafam ağrıdı iyice sanada sorayım adetin geçmişmiydi
Edit: dayanamadım meraktan baktım adet günüm yarın demişsin,, inşallah sonuç çok güzel olucak adet görmiyceksin
Çok saol canım kan da çıkar inşallah bir iki güne yaptırırımMaşallah kuzum maşallah
İnşallah canımAaa bence hamilesin
Canim benimde 6 gunum var ovu testi yaptinmi pekivalla sanki var gibibende de ovu testi var da benim icin erken 6 gunum var su saat itibariyle. Testi yapmadan once idrarini tuttun mu su ictin mi
En güzeli cnm evet bekle,malum bende geçen ay kimyasalda 4gün kala kantestinde öğrenmiştim sonuç üzücü oluyor tam gününde adet olmuştum, keşke bekleseymişim dedim, ama bu ay bende kararlıyım bekliycem, umarım benimkide gelmezde bende mutlu haber veririm. Kan testindede mucizeni görüp bize hayırlı haberlerini vermen dileğimle kalpten dualarım seninleSaol canım birkaç gün daha testle kontrol edicem sonra kan veririm geçen hamilelikte de çok erken öğrenmiştim aşılama olmuştum bu ay kendiliğinden olmuştur inşallah çok inanamıyorum da aslında adetim bugün bakalım iki üç aydır erken geliyor bekledim daha yok bakalım inşallah olmaz
Anladım cnm döngün uzunmuş baya, 1haftaya herşey net kesinleşir ozamanYok geçmemişti 30-35 gün arası olacak diye beklerim hep.. testi yaptırdığım gün 30. Gun
Dr muhtemelen bi kan testi daha isteyecek YarınAnladım cnm döngün uzunmuş baya, 1haftaya herşey net kesinleşir ozaman
Hayirli olaun canim hic canini skma Allah buyukturAh bu beklemeler...
Yaaaa gebelik testi mi bu? Hamilesinnn, benim de böyle çıktıKızlar 3 gibi yaptım testi ne yapayım bilemedim Eki Görüntüle 2286109
Sağol canımHayirli olaun canim hic canini skma Allah buyuktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?