Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Saat 12yi geçmiş, 3gün kaldı diyebilirim bende batakasığımdaki batmalar ve göğüslerimdeki acı ve sertlikten başka belirtim yok, en kafama taktığımda akımtım oldu bu ay ara sıra minnacık akıntı haricinde kupkuruyum, geçen ay ıslak geçirmiştim bu ay anlamadım kuruyum yumurtlamadan beridir

Uyu uyu stres yapma çok düşünme relax ol ve uyuyabildiğin kadar uyuki sabah kalktığında idrarın çok çok konsantre olsun testine çok daha etki etsin aminnnn
Eşim dayanabilirse birazdan başlar yap Demeye zaten oda amin bir tane bebeğimi kaybettim inşallah rabbim tekrar nasip etmiştir

Benimde bir suru belirtum var ama akintim yok Kahvemveben acaba akintisi olmadigi halde hamile olan varmi

Kizlar pembe lekeler geldi bn adet oluorum demekki neymis test yapinca kafa rahat oluomus bu ayda tirt artik aşilamaya bakcaz tutarsa tabi destek olan herkeze ts ederim rabbim kalbimize gore nasipler versin.

Kizlar pembe lekeler geldi bn adet oluorum demekki neymis test yapinca kafa rahat oluomus bu ayda tirt artik aşilamaya bakcaz tutarsa tabi destek olan herkeze ts ederim rabbim kalbimize gore nasipler versin.
anaa tuhh belki adet degildir hemen modun dusmesin bak bakalim iyice geliyo mu

Ne zormuş hamile kalmak ya, biz de 5 aydır deniyoruz 1 yıllık evliyiz zannediyordum ki korunmadan hemen bebek oluyor, anneme soruyorum belirtilerin nelerdi diye ben anlamadım ki hemen hamile kaldım sana diyor;-))) ablam da yok sorsam buraya yazıyorum işte siz cevaplıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…