Tabiki :) Allah hayırlısını versinanladim canim ben de tam yumurtlamadan once kullandim meger gec kalmisim kullanan arkadaslar adet bitiminde kullanman lazimdi dediler insallah etki etmistir ikimize de hakkimizda hayirlisi olsun zaten nasipte bu ay hamile kalmak varsa bunlar bahane oluyo Allah yeter ki ol desin
Allah yardımcın olsun canim insallah kotu birseu yokturBen degerımın dusmesını istıorum canım cnku dıs geblk mı ole bısey benmkı haftada ıkı kere kan verıorum takıp edıorux
Peki belirtilerin neydi cnimBen degerımın dusmesını istıorum canım cnku dıs geblk mı ole bısey benmkı haftada ıkı kere kan verıorum takıp edıorux
bu saatten sonrada ekrana düşmez heralde değil mi kızlar?Bazen 4 e dgruda cıkıo
Sen sonucu aldinmibu saatten sonrada düşmez heralde değil mi kızlar?
alamadımki sürekli bakıyorum ama malesef..bi işe yaramadı yani bütün hafta sonu bekleyecem galibaSen sonucu aldinmi
Neden boyle yaptilarki bazilarinin isine gekmiyor haftasonuna giriyoruz ya hadi pazartesiye kaldi umutlar insallah guzel bi haebr verirsin bizealamadımki sürekli bakıyorum ama malesef..bi işe yaramadı yani bütün hafta sonu bekleyecem galiba
aman ya sağlık ocakları böyle oluyor galiba bilseydim başka yere giderdim..Neden boyle yaptilarki bazilarinin isine gekmiyor haftasonuna giriyoruz ya hadi pazartesiye kaldi umutlar insallah guzel bi haebr verirsin bize
Kuzum bi saglik ocagini ara internete gec dusuo yada pazartesiye kadar heycanla beklicezalamadımki sürekli bakıyorum ama malesef..bi işe yaramadı yani bütün hafta sonu bekleyecem galiba
aradım şimdide pazartesi çıkar o dedi..çok yardımcı olduKuzum bi saglik ocagini ara internete gec dusuo yada pazartesiye kadar heycanla beklicez
İdrar testi yapmışmıydın, ben de bugün alıcam sabah yapıcamaradım şimdide pazartesi çıkar o dedi..çok yardımcı oldupazartesiye kaldı..regl olursamda yazarım
İdrar testi yapmışmıydın, ben de bugün alıcam sabah yapıcam
Bnde tik yok 2 gun kaldi ama sanmiorum gecikicek gibiyim öle cok bi adet belirtim yok. Stres yapmayim die test denicem ama yarin sanmiorum ama tamamen suphem olmaz en azindan.
Artik ögleden snraya atiolar dedim ya cogu yer keske dun kan vereydin nys bundada bi hayir vardir sen sakince bekle rabbim insallah guzel haberi mujdeletiraradım şimdide pazartesi çıkar o dedi..çok yardımcı oldupazartesiye kaldı..regl olursamda yazarım
ya ben direniyordum baktırmayacaktım 10 gün fln gecikene kadar... bu sabah dürttüler haftasonuda dayanamam dedım yoksa dün giderdim..hayır yoksada yok bilmek istiyor insanArtik ögleden snraya atiolar dedim ya cogu yer keske dun kan vereydin nys bundada bi hayir vardir sen sakince bekle rabbim insallah guzel haberi mujdeletir
canım seni ümitlendirmek istemem ama ben ümitliyim senden bu ay içimden öyle diyor bir hisBnde tik yok 2 gun kaldi ama sanmiorum gecikicek gibiyim öle cok bi adet belirtim yok. Stres yapmayim die test denicem ama yarin sanmiorum ama tamamen suphem olmaz en azindan.
Inan seni cook cook ii anliorum 1 senedir her ay bnde ayni heycani huzunu yasadim olsun nasip de bekle 2 gun daha dayan ve gun gun idrar testi yap ewde bakalim koyulasacakmi en azindan bi nebze icin rahatlar
ya ben direniyordum baktırmayacaktım 10 gün fln gecikene kadar... bu sabah dürttüler haftasonuda dayanamam dedım yoksa dün giderdim..hayır yoksada yok bilmek istiyor insan
Insallah kuzum 2 gunde amlicaz zaten yarin sabah belli olur herhalde walla bu sefer hic umidim olmadigi icin heycanimda yokcanım seni ümitlendirmek istemem ama ben ümitliyim senden bu ay içimden öyle diyor bir his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?