- 5 Temmuz 2019
- 105
- 39
- 48
- 25
Aynen yaa gunler gecmiyo kiibu psikoloji oldukça yoruyor insanı bizim durumumuzda olanlar dışında herkesede çok saçma geliyor...bi hafta daha bekle nolacak diyenler oluyor da bide bize sorun buralarda teselli arıyoruz![]()
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaa gunler gecmiyo kiibu psikoloji oldukça yoruyor insanı bizim durumumuzda olanlar dışında herkesede çok saçma geliyor...bi hafta daha bekle nolacak diyenler oluyor da bide bize sorun buralarda teselli arıyoruz![]()
ee sonuc neymis merak ettim insallah hayirlara vesile olurBen smdı baktım nabızdan çıkmış benmki
belirtilere bakilirsa insallah hamile gibisin canim test yaptirsana kanda cikarArkadaslar merhaba adetime 5gun var belirti olarak ara ara tatli kasık agrim oluyor akintim oluyor seffaf beyaz karisik boyle. Surekli basim ağrıyor belimde hafif boyle sanki çekiliyor gibi hamilemiyim test yapmakta istemiyorum umutlanmakta istemiyorm. Allah herkese hayirli evlat nasip etsin insallah![]()
Erken diye korkuyorum canim tek temennim o yonde insallahbelirtilere bakilirsa insallah hamile gibisin canim test yaptirsana kanda cikar
hmm su ic bol bol belki vucudun susuz kalmistir agri kesici de kullanma parol disinda allah esirgesin bebek de olabilirErken diye korkuyorum canim tek temennim o yonde insallahbide her ay adet oncesi olan seyler tek fark basimin ağrıması agri kesici iciyorum 2 saat sonra tekrar basliyor
Canım bende 2017 yılında dış gebelik geçirdim eylül ayında ve bekledim doktorum senin dotorun gibi gerek yok dedi ilk gebeliğin olabilir çektirme dedi. tek doz iğne ile düşmüştü zaten bende doktora güvendim ama 2018 yılı oldu dış gebeliğin üzerinden 1 yıl geçti hamile kalamadım ve kendim çektirmeye karar verdim cesaretlenip. ve evet sağ tüpümde tıkanıklık çıktı o an da açtılar ama bence dış gebelik geçirirseniz mutlaka çektirin 1 seneniz boşuna gitmesin şimdi hala hamile kalamadım bekliyorum. hayırlısı Allahtan.Bu hafta son kontrole gittim doktora sordum hsg için. Cocugun varmi dedi yok dedim. Ameliyat da olmadin gebede kalabiliyorsun gerek yok dedi. Ama ben iki ay sonra su kist kaybolunca baska bir doktora gidip cektirmek istiyorum ya. Ne yapicam bilemedim doktor öyle soyleyince
Ayy yok tabi kişiye göre değişir ama o kadar değil bence ben direk çıktım eşimle yemeğe gittik HSG den sonra. Aşılamadan sonra da çıktık doktor zaten normal hayatınıza dönebilirsiniz diyorSordugum insanlar yuruyecek durumda degildim dedi acikcasi korktum stres yapiorum umarim dediginiz gibi rahat gecer ve insallsh gerek olmadan hamile kalirim ne zor seymis hamile kalmakts ederim icim biraz rahatladi hayirlisi olur insallah
![]()
Ayni durumdayiz gerci bnm 2 gunum kaldi umudum yok ama insan ne kadar pes etsede umitlenio, azcik gogus acisi ve siside var bnde insallah saglikla hayirla ögrenirsin gebeligin olur cnmArkadaslar merhaba adetime 5gun var belirti olarak ara ara tatli kasık agrim oluyor akintim oluyor seffaf beyaz karisik boyle. Surekli basim ağrıyor belimde hafif boyle sanki çekiliyor gibi hamilemiyim test yapmakta istemiyorum umutlanmakta istemiyorm. Allah herkese hayirli evlat nasip etsin insallah![]()
Ay iyi iyi insallah bnmde cok hafif olur ts ederm cok sewindim bu duyduklarima bakalim bu ay olcak nasil olcak gorcezAyy yok tabi kişiye göre değişir ama o kadar değil bence ben direk çıktım eşimle yemeğe gittik HSG den sonra. Aşılamadan sonra da çıktık doktor zaten normal hayatınıza dönebilirsiniz diyor
Anlam veremıorum ki pazrtsı 27 olan bugun 25 ya nie bukadar az dusuo ya skıldım valla bu durumdaninşallah istediğin gibidir sonuçların
Bazen 4 e dgruda cıkıoee bu saat 3 te oldu yok yansıyan bir sonuç halk sağlığı şeysinede bakıyorum enabıza da puff![]()
Benimde göğüs sis ama agrisi yok amin insallah canim seninde oyle olsjn butun istiyenlere iikiz ikiz versin rabbim insallahAyni durumdayiz gerci bnm 2 gunum kaldi umudum yok ama insan ne kadar pes etsede umitlenio, azcik gogus acisi ve siside var bnde insallah saglikla hayirla ögrenirsin gebeligin olur cnm![]()
Ne oldu canim sonucun neAnlam veremıorum ki pazrtsı 27 olan bugun 25 ya nie bukadar az dusuo ya skıldım valla bu durumdan
nisan ayında ilk gittim 6 cıktı hcg sonra 4 gün sonra 32 gördüm mutlu oldum fln derken o ay regl oldum o gün bile 15 li bişeydi hcg...yani baya yükselmiş görmedende emin olunmuyorAnlam veremıorum ki pazrtsı 27 olan bugun 25 ya nie bukadar az dusuo ya skıldım valla bu durumdan
kaç gün kaldı yada geçti ama artmamış regl olabilirsin...erken baktırıncada bide bu sorun çıkıo malesef sabretsek haberimiz olmuyorAnlam veremıorum ki pazrtsı 27 olan bugun 25 ya nie bukadar az dusuo ya skıldım valla bu durumdan
Benım kimyasal mı dıs gebelk mı oyle bişey canım degerımın sıfrlnmasını bklıorum canım dusuruorum yanıkaç gün kaldı yada geçti ama artmamış regl olabilirsin...erken baktırıncada bide bu sorun çıkıo malesef sabretsek haberimiz olmuyor
Ben degerımın dusmesını istıorum canım cnku dıs geblk mı ole bısey benmkı haftada ıkı kere kan verıorum takıp edıoruxNe oldu canim sonucun ne
kimyasaldır muhtemelen dölleniyor ama tutunmuyor galiba..dış gebelik operasyon gerektiriyorBenım kimyasal mı dıs gebelk mı oyle bişey canım degerımın sıfrlnmasını bklıorum canım dusuruorum yanı