- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla o çekilme bende de var uyutmuyor o derece, hep sızlama haliçte. Yarın test yapıp öğrenicem ben adetim3 gün geçilmiş olacakHa bide sol bacagim cekiliyor gibi oluyor yani nedir anlamadimki
Seninki gecmis ne guzel insallah cikar tatlim guzel haberi bizimlede paylas Bnm daha 6 gunum var ama hiic boyle olmazdi heleki cok cok zayifm ama bu sefer goguslerum kocaman oldu bilmiyorumValla o çekilme bende de var uyutmuyor o derece, hep sızlama haliçte. Yarın test yapıp öğrenicem ben adetim3 gün geçilmiş olacak
Her kişide farklılık gösteriyor diyorlar ben bilmiyorum tabi deneyimlemedim daha:) inşallah hamilesindirSeninki gecmis ne guzel insallah cikar tatlim guzel haberi bizimlede paylas Bnm daha 6 gunum var ama hiic boyle olmazdi heleki cok cok zayifm ama bu sefer goguslerum kocaman oldu bilmiyorum
İnşallah canim Cenabi Hak isteyen herkese nasip eylesin o duyguyuHer kişide farklılık gösteriyor diyorlar ben bilmiyorum tabi deneyimlemedim daha:) inşallah hamilesindir
Nasıl bir dua canımCnm nasıl bi dua bu mesaj atarmısın lütfen
Nasıl bir dua canımArkadaşlar sağlıkla ve hayırlısı ise hamile kalmak için duanın gücüne inananlar bana mesaj atsın
Dua vericem
Tek isteğim hamile olduğunuzda beni haberdar edin mesajla ve ben de böyle bir sevince ortak olduğum için mutlu olayım
Bu hafta mantardan dolayi baska doktara gittim. Igne bagisikligi zayiflattigi icin olmus olabilir dedi. Daha once mantar falan hic gelmedi başıma. O doktora da sordum gerek yok dedi. Tüpün kapali olsa acilmayacak sonucta dedi. Bilmiyorum ya. Haftaya üniversiteye aldim bakalim o ne diyecek.Canım bende 2017 yılında dış gebelik geçirdim eylül ayında ve bekledim doktorum senin dotorun gibi gerek yok dedi ilk gebeliğin olabilir çektirme dedi. tek doz iğne ile düşmüştü zaten bende doktora güvendim ama 2018 yılı oldu dış gebeliğin üzerinden 1 yıl geçti hamile kalamadım ve kendim çektirmeye karar verdim cesaretlenip. ve evet sağ tüpümde tıkanıklık çıktı o an da açtılar ama bence dış gebelik geçirirseniz mutlaka çektirin 1 seneniz boşuna gitmesin şimdi hala hamile kalamadım bekliyorum. hayırlısı Allahtan.
mantar icin sirkeli su yapip taharetlenin az once ben de usittugum icin kasinti falan basladi sirkeli su biraz olsun hafifletiyo tavsiye ederimBu hafta mantardan dolayi baska doktara gittim. Igne bagisikligi zayiflattigi icin olmus olabilir dedi. Daha once mantar falan hic gelmedi başıma. O doktora da sordum gerek yok dedi. Tüpün kapali olsa acilmayacak sonucta dedi. Bilmiyorum ya. Haftaya üniversiteye aldim bakalim o ne diyecek.
Aynen sirkeli su iyi geliyor ben fitil de kullanmıştımmantar icin sirkeli su yapip taharetlenin az once ben de usittugum icin kasinti falan basladi sirkeli su biraz olsun hafifletiyo tavsiye ederim
Evet:) 3.gün gecikme olacak:) oncomed diye bi markanın testini aldım sabah uyanınca yapıcam inşallahBetmam sen ne zaman yapiyosun testi yarin mi
Zaten kullanmayı da bilmiyorum fotoğrafı buraya paylaşabilirsem size sorucamEvet:) 3.gün gecikme olacak:) oncomed diye bi markanın testini aldım sabah uyanınca yapıcam inşallah
hadi insallah gonlunce olur Allah hayirli bir bebis nasip eder insallahEvet:) 3.gün gecikme olacak:) oncomed diye bi markanın testini aldım sabah uyanınca yapıcam inşallah
Teşekkürler deneyeyim birmantar icin sirkeli su yapip taharetlenin az once ben de usittugum icin kasinti falan basladi sirkeli su biraz olsun hafifletiyo tavsiye ederim
Predictör denen bir test var o sonuç gösteriyor erken gebelik testi ama tavsiyem adetin geçildikten sonra test yapmanHayirli sabhlar kizlar adete 6 gun kala test yapmak Ne kadar dogru sizce?
Evet bncede hem insan hayal kirikliginada ugramqz Belirtilerimi okudunmu canim Sence varmi bir ihtimalEki Görüntüle 2285810
Predictör denen bir test var o sonuç gösteriyor erken gebelik testi ama tavsiyem adetin geçildikten sonra test yapman
Bende de var bacak çekilmesi bel ağrısı göğüs ucu acısı 3 gün de gecikti ama test yaptım negatif.. anlamadım ki nasıl oluyor... ben enfeksiyon için fitil kullanmıştım o geciktirdi diye tahmin ediyorum şu an .. seninki de olmayabilir ola da bilir geciksin öyle test yap benceEvet bncede hem insan hayal kirikliginada ugramqz Belirtilerimi okudunmu canim Sence varmi bir ihtimal