Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

test yapmadin mi peki ben de bu ay fitil kullandim ayy nasil dayandin hemen test yapsaydin belirti falan yok mu hic
Belirti var canım da bilemiyorum ki bana kalsa geçen 4 ayda da belirti yaşadım😂😂ama bacak çekilmesi yaşıyorum günlerdir ümidim var aslında . Çalışıyorum sonucu negatif görürsem üzülürüm diye yapmadım test. Haftasonu yapıcam cesaret edersem

Belirti var canım da bilemiyorum ki bana kalsa geçen 4 ayda da belirti yaşadım😂😂ama bacak çekilmesi yaşıyorum günlerdir ümidim var aslında . Çalışıyorum sonucu negatif görürsem üzülürüm diye yapmadım test. Haftasonu yapıcam cesaret edersem
insallah vardir ayy ben bile heyecanlandim mutlaka haber ver eger sen de bu ay hamile kalirsan fitilden sonra hamile kaliniyomus kanisina varicam 😊

insallah vardir ayy ben bile heyecanlandim mutlaka haber ver eger sen de bu ay hamile kalirsan fitilden sonra hamile kaliniyomus kanisina varicam 😊
Ben de çok merak ediyorum. Fitili doktor bana vajinal enfeksiyon için vermişti adetin gecikirse gel dedi de gitmeyecem beğenmedim doktoru.. ayrıca yumurtlama günümde ben 3 gün kahve leke yaşadım azar azar .. yerleşme kanaması diye düşünmüştüm doktor sorduğumda yumurtlama döneminde olur normal dedi bana daha önce hiç yaşamamıştım halbuki

Ben de çok merak ediyorum. Fitili doktor bana vajinal enfeksiyon için vermişti adetin gecikirse gel dedi de gitmeyecem beğenmedim doktoru.. ayrıca yumurtlama günümde ben 3 gün kahve leke yaşadım azar azar .. yerleşme kanaması diye düşünmüştüm doktor sorduğumda yumurtlama döneminde olur normal dedi bana daha önce hiç yaşamamıştım halbuki
Allah Allah belki de icini temizledigi icin gelmistir ben de leke gordum ama benimki baska bisey cikti aslinda saglik ocagina gidebilsen kanda cikar tabi beklerim diyosan sen bilirsin valla iyi dayaniyosun

Allah Allah belki de icini temizledigi icin gelmistir ben de leke gordum ama benimki baska bisey cikti aslinda saglik ocagina gidebilsen kanda cikar tabi beklerim diyosan sen bilirsin valla iyi dayaniyosun
:):) yarın bi idrar testi yapıcam:) fitili kullanmadan önce kahve leke yaşadım yumurtlama gününde. Adetime 8 gün kala fitil kullanmaya başladım 3 gün..

Aaaa bak bunu bilmiyordum. İnşallah gerek kalmaz ama aklımda olsun, çok teşekkürler :)
Walla bnde ablamda gordum dogumun hemen sonrasinda saat bile atlamadan yaptilar daha az agrili oluomus iki bi bir olunca ama bebegi ilk gun emziremedi narkozdan dolayi mama verdi ve ablam masallah aksam resmen kosuyodu gayet iyidi abartisiz diorum bnde cok sasirdim bunye galiba rica ederim

Yok bana kullan dedi adet gecikince gel adet olursan da gittikten sonra gel dedi, diyorum ya beğenmedim doktoru hiç
anladim canim ben de tam yumurtlamadan once kullandim meger gec kalmisim kullanan arkadaslar adet bitiminde kullanman lazimdi dediler insallah etki etmistir ikimize de hakkimizda hayirlisi olsun zaten nasipte bu ay hamile kalmak varsa bunlar bahane oluyo Allah yeter ki ol desin

Arkadaslar merhaba adetime 5gun var belirti olarak ara ara tatli kasık agrim oluyor akintim oluyor seffaf beyaz karisik boyle. Surekli basim ağrıyor belimde hafif boyle sanki çekiliyor gibi hamilemiyim test yapmakta istemiyorum umutlanmakta istemiyorm. Allah herkese hayirli evlat nasip etsin insallah 🤗😔

Arkadaslar merhaba adetime 5gun var belirti olarak ara ara tatli kasık agrim oluyor akintim oluyor seffaf beyaz karisik boyle. Surekli basim ağrıyor belimde hafif boyle sanki çekiliyor gibi hamilemiyim test yapmakta istemiyorum umutlanmakta istemiyorm. Allah herkese hayirli evlat nasip etsin insallah 🤗😔
benimde beş gün yada bir gün adetle o kadar benziyorki belirtiler insan anlayamıyor..inşallah dilediğin gibi olur

Surekli uyku halimde var bilmiyorum artık ya bi adet olcam kesin diyorum bi hamilemiyim acaba gelgit olduk iyice 🤗🤗

Surekli uyku halimde var bilmiyorum artık ya bi adet olcam kesin diyorum bi hamilemiyim acaba gelgit olduk iyice 🤗🤗
bu psikoloji oldukça yoruyor insanı bizim durumumuzda olanlar dışında herkesede çok saçma geliyor...bi hafta daha bekle nolacak diyenler oluyor da bide bize sorun buralarda teselli arıyoruz:KK76:

Back