- 14 Temmuz 2017
- 822
- 1.019
- 43
Belirti var canım da bilemiyorum ki bana kalsa geçen 4 ayda da belirti yaşadımtest yapmadin mi peki ben de bu ay fitil kullandim ayy nasil dayandin hemen test yapsaydin belirti falan yok mu hic
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirti var canım da bilemiyorum ki bana kalsa geçen 4 ayda da belirti yaşadımtest yapmadin mi peki ben de bu ay fitil kullandim ayy nasil dayandin hemen test yapsaydin belirti falan yok mu hic
insallah vardir ayy ben bile heyecanlandim mutlaka haber ver eger sen de bu ay hamile kalirsan fitilden sonra hamile kaliniyomus kanisina varicamBelirti var canım da bilemiyorum ki bana kalsa geçen 4 ayda da belirti yaşadımama bacak çekilmesi yaşıyorum günlerdir ümidim var aslında . Çalışıyorum sonucu negatif görürsem üzülürüm diye yapmadım test. Haftasonu yapıcam cesaret edersem
Ben de çok merak ediyorum. Fitili doktor bana vajinal enfeksiyon için vermişti adetin gecikirse gel dedi de gitmeyecem beğenmedim doktoru.. ayrıca yumurtlama günümde ben 3 gün kahve leke yaşadım azar azar .. yerleşme kanaması diye düşünmüştüm doktor sorduğumda yumurtlama döneminde olur normal dedi bana daha önce hiç yaşamamıştım halbukiinsallah vardir ayy ben bile heyecanlandim mutlaka haber ver eger sen de bu ay hamile kalirsan fitilden sonra hamile kaliniyomus kanisina varicam![]()
Allah Allah belki de icini temizledigi icin gelmistir ben de leke gordum ama benimki baska bisey cikti aslinda saglik ocagina gidebilsen kanda cikar tabi beklerim diyosan sen bilirsin valla iyi dayaniyosunBen de çok merak ediyorum. Fitili doktor bana vajinal enfeksiyon için vermişti adetin gecikirse gel dedi de gitmeyecem beğenmedim doktoru.. ayrıca yumurtlama günümde ben 3 gün kahve leke yaşadım azar azar .. yerleşme kanaması diye düşünmüştüm doktor sorduğumda yumurtlama döneminde olur normal dedi bana daha önce hiç yaşamamıştım halbuki
:):) yarın bi idrar testi yapıcam:) fitili kullanmadan önce kahve leke yaşadım yumurtlama gününde. Adetime 8 gün kala fitil kullanmaya başladım 3 gün..Allah Allah belki de icini temizledigi icin gelmistir ben de leke gordum ama benimki baska bisey cikti aslinda saglik ocagina gidebilsen kanda cikar tabi beklerim diyosan sen bilirsin valla iyi dayaniyosun
Hic canini skma canim vardir bir hayir Insallah daha guzeliyle bir daha ki sefer hamile kalirsin☺
neden adet bitiminde kullanmadin ki doktorun soylemedi mi adet bitiminde kullan diye:):) yarın bi idrar testi yapıcam:) fitili kullanmadan önce kahve leke yaşadım yumurtlama gününde. Adetime 8 gün kala fitil kullanmaya başladım 3 gün..
Yok bana kullan dedi adet gecikince gel adet olursan da gittikten sonra gel dedi, diyorum ya beğenmedim doktoru hiçneden adet bitiminde kullanmadin ki doktorun soylemedi mi adet bitiminde kullan diye
Walla bnde ablamda gordum dogumun hemen sonrasinda saat bile atlamadan yaptilar daha az agrili oluomus iki bi bir olunca ama bebegi ilk gun emziremedi narkozdan dolayi mama verdi ve ablam masallah aksam resmen kosuyodu gayet iyidi abartisiz diorum bnde cok sasirdim bunye galiba rica ederimAaaa bak bunu bilmiyordum. İnşallah gerek kalmaz ama aklımda olsun, çok teşekkürler :)
Aa yok cnm uzulme bnde 1 2 sene saniodum denemelerinizin 1 seneye kadar normal diolar takma boswer olur daha yeniymissin denemelerde bak şukur biseyiniz yok. Olacak olacak yakindaikimizde gittik kuzum sorun yoktu
3.ayımız bu daha sanırım erken
anladim canim ben de tam yumurtlamadan once kullandim meger gec kalmisim kullanan arkadaslar adet bitiminde kullanman lazimdi dediler insallah etki etmistir ikimize de hakkimizda hayirlisi olsun zaten nasipte bu ay hamile kalmak varsa bunlar bahane oluyo Allah yeter ki ol desinYok bana kullan dedi adet gecikince gel adet olursan da gittikten sonra gel dedi, diyorum ya beğenmedim doktoru hiç
Genlde 3 gbı cıkıo canm bende kan verdım 3 de cıkar8.30 ta verdim ama ordan alıp labaratuvara gidiyor heralde
ay hadi inşallah bir saat kaldı dediğinize göreeGenlde 3 gbı cıkıo canm bende kan verdım 3 de cıkar
Ben smdı baktım nabızdan çıkmış benmkiay hadi inşallah bir saat kaldı dediğinize göree![]()
inşallah istediğin gibidir sonuçlarınBen smdı baktım nabızdan çıkmış benmki
benimde beş gün yada bir gün adetle o kadar benziyorki belirtiler insan anlayamıyor..inşallah dilediğin gibi olurArkadaslar merhaba adetime 5gun var belirti olarak ara ara tatli kasık agrim oluyor akintim oluyor seffaf beyaz karisik boyle. Surekli basim ağrıyor belimde hafif boyle sanki çekiliyor gibi hamilemiyim test yapmakta istemiyorum umutlanmakta istemiyorm. Allah herkese hayirli evlat nasip etsin insallah![]()
Insallah Canimbenimde beş gün yada bir gün adetle o kadar benziyorki belirtiler insan anlayamıyor..inşallah dilediğin gibi olur
bu psikoloji oldukça yoruyor insanı bizim durumumuzda olanlar dışında herkesede çok saçma geliyor...bi hafta daha bekle nolacak diyenler oluyor da bide bize sorun buralarda teselli arıyoruzSurekli uyku halimde var bilmiyorum artık ya bi adet olcam kesin diyorum bi hamilemiyim acaba gelgit olduk iyice![]()