- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
Bu sabah biraz daha net cıktı sanırım iğnenin etkisi endeskopi kolonoskopi yüzünden azaldı serumdu ilaçtı filan ishal oldum 1 hafta siddetli kolonoskopi için ishal dogum kontrol u azaltıyormus bilmiyordumBu teste bakınca olabilir gibi görünüyor. Erken gebelik testinde daha net çizgi görmen muhtemel.. İstersen bir kan ver, belki iğnenin etkisi de olabilir.
Ben de spiral ile korunuyorum, iki çocuğum var.. biri 3 yaşında diğeri 14 aylık.. bazen aklım çıkıyor ya hamile kalırsam yine diye..
Dediğim gibi, istersen kan ver emin olursun en azından.Bu sabah biraz daha net cıktı sanırım iğnenin etkisi endeskopi kolonoskopi yüzünden azaldı serumdu ilaçtı filan ishal oldum 1 hafta siddetli kolonoskopi için ishal dogum kontrol u azaltıyormus bilmiyordum
Allah bağışlasın cnm sorma en basa dönmek bende kıyamam dogururum emziriyorum kızım 18 aylık şuan.Dediğim gibi, istersen kan ver emin olursun en azından.
Ben kızıma hamile kaldığımda oğlumu emziriyordum, 14 aylıktı. Daha reglime 3 gün varken karnımdaki o değişik ağrı ve idrara sıkışma şeklim (hani son aylarda birden sıkışırız ya) yüzünden şüphelendim. Bir de o gebeliğe özgü halsizlik hissi.. Erken gebelikte son derece net gördüm ikinci çizgiyi. Kan verdiğimde 21 çıkmıştı değerim.
Ne çabuk geçmiş zaman :) Şimdi kendisi 14 aylık oldu cimcimenin.. Dün gibi hatırlıyorum pozitif görünce yaşadığım panik, endişe ve sevinci..
Şu an ise korkuyorum tekrar kazayla hamile kalmaktan, spirale rağmen. Çünkü kazayla hamile kalırsam kıyamam, doğururum. Onun ne farkı var ki doğmuş evlatlarımdan.. Ama manevi olarak çok zorlanırım heralde.. Tam ikisini de büyütüp kolaylamışken en başa dönmek istemem yani.
Hayirlisi olsun tatlimtam günümü kestiremiyorum ben 30-35 gün arasında oluyor...30 gün hesaplayınca yarın olmam gerekiyor hafta sonuda dayanamayacaktım artık bi an önce varsada yoksada bilmek istedim
Eğer kaza ile 3. olursa ben de bağlatırım. Sanırım senin doğumların sezeryan. Ben ikisini de normal doğurdum, doğumdan sonra bir operasyonu daha göze alır bağlatırım yani..Allah bağışlasın cnm sorma en basa dönmek bende kıyamam dogururum emziriyorum kızım 18 aylık şuan.
Nasipten ötesi yok allah verdi ise baş tacım dogum da tüpümü bağlatırım ama kesin net
Sordugum insanlar yuruyecek durumda degildim dedi acikcasi korktum stres yapiorum umarim dediginiz gibi rahat gecer ve insallsh gerek olmadan hamile kalirim ne zor seymis hamile kalmakRahim filmi ve aşılama ikisi de acıtmıyor. Ocakta anestezi almadan rahim filmi çekildim bu ay da aşılama oldum ikisi de gayet rahat geçti. Tek önemli olan kendinizi kasmayın. İnşallah ikisine de gerek kalmaz
Umarim tutar ozmnrica ederim ☺ 2 defa catlayabiliyor o yuzden siz eger hamilelik istiyorsaniz mutlaka degerlendirin
Dun degerlendirdik bakalim sanmiorum ama hadi insallah cnm bnmKuzum tam hatırlamıyorum çünkü hiç dikkat etmemiştim. Sen yine de değerlendir.
Hadi insallah guzel haber gelir ögleden snra cikio sonuclar saglik ocaginda bazi yerlerde ertesi gun ogleden snra cikiobu sabah gittim kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak... 6 hazirandı reglim...belirtilerin ne oldugunu anlayacagım
Hayirlisi olsun kuzum eger gebelik olurda baglattirmak istersen normal dogum olursa hemen dogumun pesine baglattiriolar ablamdan biliorum insalllah rabbim hakkinda hayirlisini nasip ederEğer kaza ile 3. olursa ben de bağlatırım. Sanırım senin doğumların sezeryan. Ben ikisini de normal doğurdum, doğumdan sonra bir operasyonu daha göze alır bağlatırım yani..
Dediğin gibi nasipten ötesi yok. Kısmetinde bir evlat sahibi daha olmak varsa, hayırlısı olsun :) Netleşirse haber ver burdan, merak ederim :)
Haber ederim canım evet ilkinde açılma olmadı kordon kısaydı zoraki sezeryan oldum ikiciside mecbur ilki sezeryan diye buda sezeryan olur varsa eger dün gece de rüyamda eşimin kucagında 3 civciv 2si sarı biri siyahımsı diyorum bunu boyamışlarmı bu nasıl civciv böyle değişikEğer kaza ile 3. olursa ben de bağlatırım. Sanırım senin doğumların sezeryan. Ben ikisini de normal doğurdum, doğumdan sonra bir operasyonu daha göze alır bağlatırım yani..
Dediğin gibi nasipten ötesi yok. Kısmetinde bir evlat sahibi daha olmak varsa, hayırlısı olsun :) Netleşirse haber ver burdan, merak ederim :)
Hadi ya uzuldum bu ay senden cok umitliydim olsun dier aylar var mecbur beklicez allah nadip edene kadar doktora gittinmi bi sorun yok dimi esin ve sende ne zmndir deniosun uzun sure die hatirliorum
Aaaa bak bunu bilmiyordum. İnşallah gerek kalmaz ama aklımda olsun, çok teşekkürler :)Hayirlisi olsun kuzum eger gebelik olurda baglattirmak istersen normal dogum olursa hemen dogumun pesine baglattiriolar ablamdan biliorum insalllah rabbim hakkinda hayirlisini nasip eder
ikimizde gittik kuzum sorun yoktuHadi ya uzuldum bu ay senden cok umitliydim olsun dier aylar var mecbur beklicez allah nadip edene kadar doktora gittinmi bi sorun yok dimi esin ve sende ne zmndir deniosun uzun sure die hatirliorum
Kısmeeett inşallah gönlünüzden geçen gibi olur :))Haber ederim canım evet ilkinde açılma olmadı kordon kısaydı zoraki sezeryan oldum ikiciside mecbur ilki sezeryan diye buda sezeryan olur varsa eger dün gece de rüyamda eşimin kucagında 3 civciv 2si sarı biri siyahımsı diyorum bunu boyamışlarmı bu nasıl civciv böyle değişikerkek oluyormuş bide
Amin canım nasip kısmetKısmeeett inşallah gönlünüzden geçen gibi olur :))
Hadiya olsun kuzum sakın strese girme bak önümüzde aylar var yeterki sağlıklı ol olucak ben inanıyorum
test yapmadin mi peki ben de bu ay fitil kullandim ayy nasil dayandin hemen test yapsaydin belirti falan yok mu hicBenim 2 gün gecikti, ama şunu sormak atmıyorum enfeksiyon bardı fitil kullandım ben o adet geciktiri mi yoksa umutlanayım mı hamilemiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?