Cok ilginc ya peki bole uzayan akintimi oluo yoksa sadece krem gibi beyazmi sasirdim gercektenKuzum çatlayabilir çünkü benimki adete yakın çatlamış ☺ geç döllenme dedi doktorum. Yani sen her ihtimale karşı değerlendir kuzum
Canim merhaba Genelde uzayan akinti olur ama bende krem gibi beyaz olan akinti geliyor catlama zamanimda☺Cok ilginc ya peki bole uzayan akintimi oluo yoksa sadece krem gibi beyazmi sasirdim gercekten
Canım adet yaklaşınca eğer istersen test yapSelamun aleykum herkese iyi aksamlar Masallah bu forum senelrdir acik gunlerdir taa 10 sene onceki yazilari okuyorum benim sorum su 3 aylik evliyim adetime 8 gun kaldi ve nirmalde asiri zayif biriyim gogudlerim hic yoktu bu ay birden bire Ikiside asiri buyudu adetten dolayi olsaydi onceki gecen dongulerimdede olurdu Arada uyku hali var Uyuya kaliyorum oldugum yerde uyaninca bi daja uyumak istiyorum Karnim ve sirtim az agriyor Ve akintim hic yok bu belirtiler olupta hamile kalan varmi
yumurtlamadan kaç gün geçti canım ?Selamun aleykum herkese iyi aksamlar Masallah bu forum senelrdir acik gunlerdir taa 10 sene onceki yazilari okuyorum benim sorum su 3 aylik evliyim adetime 8 gun kaldi ve nirmalde asiri zayif biriyim gogudlerim hic yoktu bu ay birden bire Ikiside asiri buyudu adetten dolayi olsaydi onceki gecen dongulerimdede olurdu Arada uyku hali var Uyuya kaliyorum oldugum yerde uyaninca bi daja uyumak istiyorum Karnim ve sirtim az agriyor Ve akintim hic yok bu belirtiler olupta hamile kalan varmi
Tesekkur ederim canim benim insallah seninde vardirCanım adet yaklaşınca eğer istersen test yap
Çünkü herkeste belirtiler farklı
Bende 3 aydır tüm belirtileri yaşadım ama sonu olmadı ne yazıkki
Ama senin normalde büyümeyen göğüslerin büyümüş mesela bu güzel bir belirti
İnşallah vardır meleğin annesi
Ben ovulasyin testi aldim ama yapamadim bu ay Akintim ve kasiklarimdaki agrinin fazla oldugu bir donemi degerlendirdik esimle Cunku nirmalde pek akinti olmaz o ddonem bayaa oldu yani en fazla 1 bucuk haftadir yumurtlamisimdir oda tahminiYu
yumurtlamadan kaç gün geçti canım ?
Allah onları ıslah etsın canım Rabbim sanada inşallah kımyasalı dış gblığı yasatmadan saglıcakla nasip ederBni biliosunuz artik dewam bnde tık yok kimyasal yada diş gebelik bile olsa bi umudum var die dusunuorum rabbim korusun ama hic mi tik olmazyok millette colugunu cocugunu dogrup cope atio deli oluom
Amiiin canım amiin Rabbim saglık versın sıkıntı dert vermesınCanım iyiyiz çok şükür kontrole gidicez şimdilik bi sıkıntı yok kontrolde de öyle olur inşallah
Ben kararszm ya korunup korunmama konusundaBnm degerim 680 ten indi cnm sonra kanamam basladi degerim sifirlandi korunmuyorum ama cnm
Hayrlısı inşallah canım zor bi surec gercekten beklemek oldumu olmadımı şu bu derken stres stres bıde ben bu ay oluruna bırakacam demıstım bu başıma gldiBnmde bu ay kimsal oldu canim sen hamile oldugunu ogrendin bende ogrendim cnm
Nasip degilmiş insallah diger ay nasip olur
Bence bebek istiyorsan korunma canim eger saglik bi problemin olmasaBen kararszm ya korunup korunmama konusunda
Bilmiorumki bir haftaya belli olur herşey ama insan sabredemiyorAdet belirtisi gibi geliyor bana
Canimm uzme kendini allah buyuk insallah bu ay nasip olur ikimizede saglikli bebişlerHayrlısı inşallah canım zor bi surec gercekten beklemek oldumu olmadımı şu bu derken stres stres bıde ben bu ay oluruna bırakacam demıstım bu başıma gldi
Bende bi yarın gdıyımde ne derse benim bir tanr kızım var canım çok şükür çok acelem yok aslında 3 yasıne gırecek ekımdeBence bebek istiyorsan korunma canim eger saglik bi problemin olmasa
Doktorum bana korunma dedi
Geliyo mu hala leke kuzumm yarın sabah bi test yap helecanım ama belli olmazki
hiç belirti yaşamayan çok insan var
aslında beliretileri biz buluyoruz
hamileliğin ilk aylarında zaten belirti olarak tek şey adet gecikmesi olurmuş
kaç gün kaldı adetine
belkide hamilesin hiç bilemeyiz onu
Anladim bnm hic yok ☹Bende bi yarın gdıyımde ne derse benim bir tanr kızım var canım çok şükür çok acelem yok aslında 3 yasıne gırecek ekımde
Canım hamile misinKizlar ya doktor progestan verdi kullanmam icin ama nasil kullicami demedi fakat icindeki kagitta agiz yoluyla kullaniz yaziyo kapsul seklinde beyaz bilen varmidir acaba.
Kaç grm lık canım ben daha önce 100 dü ağızdan içtim ama şimdi 200 lük fitil olarak kullanıyorum doktor sana ne için verdiKizlar ya doktor progestan verdi kullanmam icin ama nasil kullicami demedi fakat icindeki kagitta agiz yoluyla kullaniz yaziyo kapsul seklinde beyaz bilen varmidir acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?