Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

herşeyin bir çaresi var canım kendini üzme dinleme
sen test yapınca at bize de
kimbilir bebiş vardır annesi

Kızlarrrr Pazartesi 207,700 çıkmıştı değerim, bugün de 522,700 çıktı İnşallah keseyi de sorunsuz görür, kalp atışını duyarız
Hayırlısı olsun canım inşallah 1 hafta sonra görürsün keseni kalp atışınıda duyarsın inşallah

Merhaba kızlar bugün bu testi yaptım hiç umudum yoktu hafif silik birçizgi belirdi sizce gebelik var mıdır ?
Canım var gibi duruyor ama kaç dakika da çıktı gün gün yap koyulaşmasını incele sonrada kan testi verirsin inşallah seninledir meleğin

Bacak çekilmesi ne ise sanırım onu yaşıyorum sol belimden aşağı baldır diye tabir edilir galiba içten içten sızlıyor hiç geçmedi kaç gündür ve göğüs ucum da acıyor bildiğin normalde şişerdi ama ağrı da yok sadece ucu acıyı, bi de bugün adet olmam gerekiyordu olmadım. Hamile olabilir miyim yoksa fitil kullanmıştım enfeksiyon için o mu geciktiriyor olabilir

Sen de canımızsın kuzummm

Rabbim ol dediği an her şey olur. Yeter ki istesin. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın canım benim. Ben inanıyorum ki sen de yakında bu güzel duyguyu yaşayacaksın. İçime doğuyor. Rabbimden ümit kesilmez.

Goncam nasılsın canım nasıl gidiyor

oy benim kuzum
inşallah
lekelenme devam etmesin diye gözünün içine bakıyorum kızlar
etmezse yarın test yapcam
gerçi yerleşme kanamasını yaşamayan bir sürü insan var mesela sen ve hilal
benimki de fakir umudu işte

Ediyormu hala kuzum ay hadi inşallah bu sefer gelmiş olsun senin meleğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…