Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

3 Haziran da regl oldum. 11 haziranda birliktelik yasadim bazı tarihlerde de oldu ama korundu içime boşalma olması hamile olma ihtimalim var mi bugün regl olmam gerekti ama olmadim. Herzaman yasadigim regl belirtim görüşüm 1 haftadır açıyor ve dolgunlasrdi bunu her adetimde yaşarım regl mi hamilelikmi idrar testi yapsam yarın cikarmi

günaydın canlar
canım çok haklısın gerçekten akışınına bırakmak lazım heyecanla bekliyorum senin de az kaldı Alyam2021 Alyam2021
ne yazıkki benim umudum azaldı kızlar çünkü sabah kahverengi lekem geldi
genelde aynı gün yada diğer gün adet olurum
bekleyeyim bakalım kızlar ama biraz üzüldüm tabiki de
milasudoruk milasudoruk gonca1907 gonca1907 unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar

3 Haziran da regl oldum. 11 haziranda birliktelik yasadim bazı tarihlerde de oldu ama korundu içime boşalma olması hamile olma ihtimalim var mi bugün regl olmam gerekti ama olmadim. Herzaman yasadigim regl belirtim görüşüm 1 haftadır açıyor ve dolgunlasrdi bunu her adetimde yaşarım regl mi hamilelikmi idrar testi yapsam yarın cikarmi
En son 11ıyse cıkması gerekır ilişkiden 12 gün sonra genelde testte çıkıyor hamilelik belirtisiyle regl belirtileri çok benzer

günaydın canlar
canım çok haklısın gerçekten akışınına bırakmak lazım heyecanla bekliyorum senin de az kaldı Alyam2021 Alyam2021
milasudoruk milasudoruk gonca1907 gonca1907 unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar
Ne zmn olucan adetini normalde merak ettim.

Ins kuzum bır melegım cennette sımdı yenıden ıstıyoruz ıns hepımız hamıle olalım
Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah kuzum dualarım tüm isteyenlerle bende yeni hamileyim daha küçük inşallah sağlıkla tamamlayabilirim 🙏🏻Sizlerede nasip etsin Rabbim

Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah kuzum dualarım tüm isteyenlerle bende yeni hamileyim daha küçük inşallah sağlıkla tamamlayabilirim 🙏🏻Sizlerede nasip etsin Rabbim
Ins kucagına alırsın cnm bızlerede dua et ogrenmeden goguslerde hassslık yada sısme falan oldumu senın

günaydın canlar
Ya kuzum hemen umutsuz olma gerçekten devamı gelmeden kesmeyelim umudumuzu bi bekle bakalım inşallah yerleşme filandır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ins kucagına alırsın cnm bızlerede dua et ogrenmeden goguslerde hassslık yada sısme falan oldumu senın

Amin canım dualarım hepinizle tüm isteyenlerle 🙏🏻ya böyle ahım şahım çok acı olmadı ama şişti damarlar belirdi harita gibi oldu arada bi ağrıdı acıdı o kadar

Merhaba buraya daha once yazıp yazıp sildim ama sanırım birinin beni silkeleyip uyandırması lazım. En önemli şey olan sagligimin üzerine gitmiyorum kendimi boşladım.
Öncelikle burda evlat sahibi olmak için çabalayan herkesin Allah gönlüne göre versin. Ben de önünde sonunda anne olmayı isteyen biriyim ama henüz erken olduğunu düşünüyorum. Kondom kullanıyoruz ve çok dikkatli titiz şekilde. Ancak ben en son 3 mayıs tarihinde regl oldum. Buraya bir parantez açmak isterim 1.5 yıl doğum kontrol hapı kullanımını yıl başında bıraktım ve o gün bu gündür periyodum şaştı 45 50 günde bir sefer oluyordum. Ama bu sefer iki ay oldu. Bunun yanında genital bölgede yoğun bir isi ve akıntı mevcut. 3 gün kahveye yakın açık pembe bir akıntım oldu. Iki gündür de, gunde bir ya da iki sefer.aniden baş dönmesi bulantı değişik basik bir duygu yaşıyorum. Evet bunların hepsi gebelik belirtisi gibi ama konduramıyorum kendime nerdeyse eminim olmadığıma çünkü çok dikkat ettim.
Bugün test almayı düşünüyorum tüm bu yaşadıklarım huzurunda net bir sonuç verir mi sizce? Ayrıca gebelik yoksa doktora gideyim yine de dedim. sizce adet olmayı bekleyip mi gitmeliyim hormon testleri için ya da direk gideyim mi?

Merhaba buraya daha once yazıp yazıp sildim ama sanırım birinin beni silkeleyip uyandırması lazım. En önemli şey olan sagligimin üzerine gitmiyorum kendimi boşladım.
Öncelikle burda evlat sahibi olmak için çabalayan herkesin Allah gönlüne göre versin. Ben de önünde sonunda anne olmayı isteyen biriyim ama henüz erken olduğunu düşünüyorum. Kondom kullanıyoruz ve çok dikkatli titiz şekilde. Ancak ben en son 3 mayıs tarihinde regl oldum. Buraya bir parantez açmak isterim 1.5 yıl doğum kontrol hapı kullanımını yıl başında bıraktım ve o gün bu gündür periyodum şaştı 45 50 günde bir sefer oluyordum. Ama bu sefer iki ay oldu. Bunun yanında genital bölgede yoğun bir isi ve akıntı mevcut. 3 gün kahveye yakın açık pembe bir akıntım oldu. Iki gündür de, gunde bir ya da iki sefer.aniden baş dönmesi bulantı değişik basik bir duygu yaşıyorum. Evet bunların hepsi gebelik belirtisi gibi ama konduramıyorum kendime nerdeyse eminim olmadığıma çünkü çok dikkat ettim.
Bugün test almayı düşünüyorum tüm bu yaşadıklarım huzurunda net bir sonuç verir mi sizce? Ayrıca gebelik yoksa doktora gideyim yine de dedim. sizce adet olmayı bekleyip mi gitmeliyim hormon testleri için ya da direk gideyim mi?
canım öncelikle bir gebelik testi yap istersen
eğer bebiş varsa zaten hemen gidersin kan tahliline
ama bebek yoksa da uygun zamana randevu alıp git bence doktor seni zaten çağıracaksa tekrar çağırır hormon için
bebek istiyormusun peki? yoksa istemediğin için mi tedirginsin

canım öncelikle bir gebelik testi yap istersen
eğer bebiş varsa zaten hemen gidersin kan tahliline
ama bebek yoksa da uygun zamana randevu alıp git bence doktor seni zaten çağıracaksa tekrar çağırır hormon için
bebek istiyormusun peki? yoksa istemediğin için mi tedirginsin
Bebek için henüz kendimi hazır hissetmiyorum o yüzden tedirginim. Bir de hiç ihtimal vermiyordum nedense kolay kolay hamile kalmayacağım bir yapım olduğunu düşünüyordum. Dediğim gibi bugün testi yapacağım sonuca göre giderim o zaman doktora. Günü yaklaşınca maydanoz suyu adaçayı içtim bir sürü. Umarim varsa zarar vermemisimdir:(

Bebek için henüz kendimi hazır hissetmiyorum o yüzden tedirginim. Bir de hiç ihtimal vermiyordum nedense kolay kolay hamile kalmayacağım bir yapım olduğunu düşünüyordum. Dediğim gibi bugün testi yapacağım sonuca göre giderim o zaman doktora. Günü yaklaşınca maydanoz suyu adaçayı içtim bir sürü. Umarim varsa zarar vermemisimdir:KK43:
canım kısmeti varsa gelsin bebiş , çok çok güzel bir duygudur yaşamasamda hissedebiliyorum
bize de at testini yorumlarız

canım kısmeti varsa gelsin bebiş , çok çok güzel bir duygudur yaşamasamda hissedebiliyorum
bize de at testini yorumlarız
Test için sabahki ilk idrar olması şart mi? akşam üzeri de sonuç verir mi? Bu arada çok teşekkür ederim hemen yardımcı oldunuz.

Test için sabahki ilk idrar olması şart mi? akşam üzeri de sonuç verir mi? Bu arada çok teşekkür ederim hemen yardımcı oldunuz.
canım tabikide ne demek
hepbirlikte burda birbirimize destek oluyoruz :KK200:
aslında varsa çıkıyor ilk işdrar olmasına gerek yok ama sanırım daha net çıksın diye öyle bir kural var
yumurtlama gününden itibaren kaç gün geçmişti canım senin?
14.gün net son uç veriyor idrar testi sanırım (istisnalar vardır tabi)

canım tabikide ne demek
hepbirlikte burda birbirimize destek oluyoruz :KK200:
aslında varsa çıkıyor ilk işdrar olmasına gerek yok ama sanırım daha net çıksın diye öyle bir kural var
yumurtlama gününden itibaren kaç gün geçmişti canım senin?
14.gün net son uç veriyor idrar testi sanırım (istisnalar vardır tabi)
Yılbaşından beri çok düzensiz ve uzun aralıklı bir periyodum olduğu için hiç bilmiyorum yumurtlama tarihimi. açıkçası bu zamana kadar bu konularda vücudumu hiç dinlemedim🙈 Sanırım bu konularda bir bekletim olmadığı için. Bu arada dkh doktoruma güvenerek kullandım. Bırakırken de düzene girmesi zaman alır dedi ama bu kadarını benimiyordum. Yumurtalıklarında tembellik bile oluşmuş olabilir Allah korusun.

Back