Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

goncaamm acaba be kaçırdımmı mesajını
canımsın benim
çok teşekkür ederim duaların için,beni unutmadığın için
sizi dinlicem inşallah beklicem kuzular ,
hiç belirtim yok , o yüzden yine olmadı diye üzülüyorum bazen ama çoğunuz da belirtisiz öğrendiniz umutsunuz bana:KK200:

Belirtilere hiç inanma kuzum. Ben ne belirtiler yaşadım ama sonu hüsran bitmişti. Uyku belirtisi haricinde asla belirtim olmadı o da zaten gebeliğimi öğrenmeden önce son günlerde ortaya çıkmıştı, 15-16 gün gecikince.

Gebeliğimi öğrenince bile belirtilerin hepsini yaşamadım mesela asla kasık ağrım, bel ağrım veya lekelenmem olmadı. Her bünye farklı. Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah sana ve isteyen herkese canım benim 😘😘😘😘

Kizlar merhaba hazira 22sinde adet oldum 27sinde bittim.
30 haziran :1.ovulasyon testi
1 temmuz :2.ovulasyon testi
2 temmuz :3.ovulasyon testi
Sirayla tesleriden koycam lutfen bakarmisiniz daha yumurta catlamis filan deil dimi baya yapicam sanirim. daha t cizgisini uc testtir hic koyu gormedimm

Eklentiler

• 20190702_151825.jpg
    20190702_151825.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 36
Kizlar merhaba hazira 22sinde adet oldum 27sinde bittim.
30 haziran :1.ovulasyon testi
1 temmuz :2.ovulasyon testi
2 temmuz :3.ovulasyon testi
Sirayla tesleriden koycam lutfen bakarmisiniz daha yumurta catlamis filan deil dimi baya yapicam sanirim. daha t cizgisini uc testtir hic koyu gormedimm
evet canım daha yumurtlama görünmüyor
testlere devam

Cok tesekkur ederim yumurlarm herlde dmi 😁😁3 gunde belli olmaz dmiii 😁😁
canım düzenli adet oluyormusun ?
adet döngün kaç gün?
ben mesela 28 günde bir oluyorum ve genelde 14.gün yumurtlamam oluyor ovulasyon testi ile takip ediyorum bende senin gibi
bu ay sadece farklı olarak erken yumurtladım macun kullanmıştım onun etkisi oldu heralde

canım düzenli adet oluyormusun ?
adet döngün kaç gün?
ben mesela 28 günde bir oluyorum ve genelde 14.gün yumurtlamam oluyor ovulasyon testi ile takip ediyorum bende senin gibi
bu ay sadece farklı olarak erken yumurtladım macun kullanmıştım onun etkisi oldu heralde
Adetim masallah cok duzenlidir 26 bazen 27 gunde bir oluyorum.hic problem yasamadm insallah ovulasyin testiyle yakalirim o sansli gunu ve hamile kalirim.. hamile degilsin dmi sen canm.s

Adetim masallah cok duzenlidir 26 bazen 27 gunde bir oluyorum.hic problem yasamadm insallah ovulasyin testiyle yakalirim o sansli gunu ve hamile kalirim.. hamile degilsin dmi sen canm.s
canım ozaman senin de 10-14 günler arasındadır mutlaka (adetin başladığı günden itibaren sayılacak)
bir kaç güne yumurtlamayı görürsün canım
yok ben daha hamile değilim canım inşallah yakın zamanda oluruz hepimiz:KK200:

canım ozaman senin de 10-14 günler arasındadır mutlaka (adetin başladığı günden itibaren sayılacak)
bir kaç güne yumurtlamayı görürsün canım
yok ben daha hamile değilim canım inşallah yakın zamanda oluruz hepimiz:KK200:
Sıkı takipteyim bu ay 😁😁insallah gorurumm tez zamanda guzel haberleri alirz insAllah buarada yasin kacc cnm seninn😁😁

daha küçüksün sen ne güzel :KK22: daha yumurtlama olmadığına göre bunlar belirti değildir canım dikkat et kendine bazen yumurtlama dönemine yakın bende de mide bulantısı oluyo
güzel değerlendir bu günleri

daha küçüksün sen ne güzel :KK22: daha yumurtlama olmadığına göre bunlar belirti değildir canım dikkat et kendine bazen yumurtlama dönemine yakın bende de mide bulantısı oluyo
güzel değerlendir bu günleri
😊🤗yumurtlamanin verdgi seyler olabilir ozaman suan bende hmmm insallah degerlendiricem sende degerlendir amanin kacirim demee 😁insallah bnde kacrmam 😁😁

Kızlar yazdım ama bana komse cevap vermedı normalde her ay adete 1 hafta kala goguslerm soser agrırdı bu ay sadece dunden berı ucları hafıf dokununca acıyor acaba yumurtlamamıs olabılırmıyım 16.gunde 20mm sagda yumurta vardı ama anlamadım yanı adet gecıcekmı hamılelık ıstıyorum ama hıc belırtım yok

Kızlar yazdım ama bana komse cevap vermedı normalde her ay adete 1 hafta kala goguslerm soser agrırdı bu ay sadece dunden berı ucları hafıf dokununca acıyor acaba yumurtlamamıs olabılırmıyım 16.gunde 20mm sagda yumurta vardı ama anlamadım yanı adet gecıcekmı hamılelık ıstıyorum ama hıc belırtım yok
Canım onu öyle anlayamazsın ki ovü testi yapmış olsan anlardın ama bu şekilde yardımcı olamayızda sana çünkü benim yaşadığımı sen yaşamazsın senin yaşadığınıda ben ve her ay birbirine benzemez diye düşünüyorum hayırlısı olsun hakkında inşallah meleğin gelir kısa zamanda

Canım onu öyle anlayamazsın ki ovü testi yapmış olsan anlardın ama bu şekilde yardımcı olamayızda sana çünkü benim yaşadığımı sen yaşamazsın senin yaşadığınıda ben ve her ay birbirine benzemez diye düşünüyorum hayırlısı olsun hakkında inşallah meleğin gelir kısa zamanda
Ovu yaptım cnm hep oyle takıp edıyorum buay garıp gogus agrım yok 5 6 gun kaldı adete ıste ınsan umut arıyor

Eklentiler

• 0FBBBF17-73C7-4AA3-A088-0B243AC2FA8F.jpeg
    0FBBBF17-73C7-4AA3-A088-0B243AC2FA8F.jpeg
    79,4 KB · Görüntüleme: 38
Canım benim sana tavsiyem yumurtlama günlerini en garanti olarak ovulasyon testi ile anlarsın
Yoksa bunun dışında doktordan yumurtlama takibi yaptırmadan yüzde yüz anlaman zor
İnternetten çoklu paket olarak alıyoruz hepimiz sende deneyebilirsin hem kaçırmamış olursun günlerini

14 16 17 18 19 degerlendırdım cnm ama goguslerımde degısıklık yok adete de 4 5 gun kaldı her ay 1 hafta onceden agarmaya ba
Canım 16.testin pik yapmış sonrasıda silikleşmiş gibi değerlendirdiysen o günleri süper
sladrı buau ucları acıyor dunden berı sadece o takıldı kafama

Back