Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yooo ilac iste kötü bisey degil. Onlem amacli vitamin ve onu verdi bence gtmelisin
Çok teşekkür ederim baya rahatladım iyi ki bu site var ben yoksa şimdiye hasta olmuştum baya iyi şey duramadım beni psikolojik etkiledi ohh Allah razı olsun kardeş senden

Günaydın arkadaşlar Adetim 1 gün geçti
Sabah idrar testim daha çok ışıkta belli çok silik çizgi böyle olan var mı

Eklentiler

• IMG_20190629_072817.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20190629_070952.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20190629_071009.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 74
Günaydın arkadaşlar Adetim 1 gün geçti
Sabah idrar testim daha çok ışıkta belli çok silik çizgi böyle olan var mı
Canım geç yumurtlamış olabilirsin o yüzden çok silik çıkmıştır. Testi yarın tekrarla bence inşAllah Rabbim vermiştir bebişini

Canım boğaz kuruluğu sabahlari mi oluyordu? Ben gun içinde çok çay içtiğim için fark etmemiştim.

Canım geç yumurtlamış olabilirsin o yüzden çok silik çıkmıştır. Testi yarın tekrarla bence inşAllah Rabbim vermiştir bebişini
Aslında bu ay 3 kere ilişki oldu yumurtlama ve sonrası geç olmaması lazım ama bilmiyorum kafam karıştı eğer gelmezse kırmızılar pazartesi kan verip kesin öğrenirim 2gün önce yaptığım testte ışıktada bir şey gözükmüyordu ama bu testte hemen o 2. Çizgi çıktı ama daha çok ışığa tutunca belli oluyo azcık

Ben de ovulasyondan 10 gün sonra yaptığımda negatif görmüştüm regl 1 gün geçti yaptım çıktı canım umudunu kaybetme koyulaşcak inşAllah tekrarla sen

Hayirli olsun kuzum rabbim saglikla versin cok sewindim belirtilerin neydi?
Canim kasigimda hafif minik kramplar vardı bu ay cok uzerınde durmayınca belirtiden saymadım dun adet gunum Dü belim cok agrıdı ayakta duramadım ama anlıktı o sonra gecti adet olacakmısm üşütmüşüm gibi sancılarım vardı ama ben adete yordum. Göğüsleriö cok agrımıyodu ama dokununca hafif acı vardı biraz da dolgunlastı bugun yıne test yaptım dünle aynı gibi şubatta kimyasal gecırmıs tm aynı olmasından korkuyorum. Test yapmayacaktım bugun denize girmeyi planlıyorduk dedım bır yapayım aklımda kalmasjn diye hemen cıktı

Ben erken gebelik testi al onda cikar gibime geliyor. Merakını giderirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…