Yooo ilac iste kötü bisey degil. Onlem amacli vitamin ve onu verdi bence gtmelisinYani haklısınız da Peki progesteron ne demek kötü bir şey mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yooo ilac iste kötü bisey degil. Onlem amacli vitamin ve onu verdi bence gtmelisinYani haklısınız da Peki progesteron ne demek kötü bir şey mi
İnsallah Allah herkesın kalbine göre versin canimDemek çıkmadı daha önce..Bende heyecanla bekliyorum
Evet canım çok net hemxd görünüyorAllah tamamına erdirdirsin inşallah sağlıkla ve bize de naip etsin ay duygulandım teste bakınca
Çok teşekkür ederim baya rahatladım iyi ki bu site var ben yoksa şimdiye hasta olmuştum baya iyi şey duramadım beni psikolojik etkiledi ohh Allah razı olsun kardeş sendenYooo ilac iste kötü bisey degil. Onlem amacli vitamin ve onu verdi bence gtmelisin
Amin canım ınsallahAmin canım herkesin evlatlariyla birlikte bizimkinide Rabbim sağlık versin
Senden de olsun canım. Ne demek :)Çok teşekkür ederim baya rahatladım iyi ki bu site var ben yoksa şimdiye hasta olmuştum baya iyi şey duramadım beni psikolojik etkiledi ohh Allah razı olsun kardeş senden![]()
Canım hayırlı olsun belki yerleşme filan olmuştur Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kan ver netleşsin
Test bıraz koyulassın oyle giderim canim cunku daha once kimyasal yasadım korkuyorum :) cok tesekkur ederim :))Canım hayırlı olsun belki yerleşme filan olmuştur Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kan ver netleşsin![]()
Hayirli olsun kuzum rabbim saglikla versin cok sewindim belirtilerin neydi?
Canım geç yumurtlamış olabilirsin o yüzden çok silik çıkmıştır. Testi yarın tekrarla bence inşAllah Rabbim vermiştir bebişiniGünaydın arkadaşlar Adetim 1 gün geçti
Sabah idrar testim daha çok ışıkta belli çok silik çizgi böyle olan var mı
Canım boğaz kuruluğu sabahlari mi oluyordu? Ben gun içinde çok çay içtiğim için fark etmemiştim.Teşekkür ederim canım. Bende kasiklarda ağrım vardi. Belim ve goguslerimdeki agri hic bitmedi. En buyuk belirtimde bogaz kuruluguydu yani adetten farkli olarak. Bat 19 du 13 unde kan testi yaptırdım cikmadi. 15 inde normal kaset test yaptim cikmadi. 19 unda adet olamayinca 20 si ilk idrarla test yaptim erken gebelik testi hemen cikti ayni gun kanda beta 70 cikti. Henuz kese kalp atisi bakilmadi bakalım Allah herkese hayırli saglikli evlat nasip etsin
Aslında bu ay 3 kere ilişki oldu yumurtlama ve sonrası geç olmaması lazım ama bilmiyorum kafam karıştı eğer gelmezse kırmızılar pazartesi kan verip kesin öğrenirim 2gün önce yaptığım testte ışıktada bir şey gözükmüyordu ama bu testte hemen o 2. Çizgi çıktı ama daha çok ışığa tutunca belli oluyo azcıkCanım geç yumurtlamış olabilirsin o yüzden çok silik çıkmıştır. Testi yarın tekrarla bence inşAllah Rabbim vermiştir bebişini
Ben de ovulasyondan 10 gün sonra yaptığımda negatif görmüştüm regl 1 gün geçti yaptım çıktı canım umudunu kaybetme koyulaşcak inşAllah tekrarla senAslında bu ay 3 kere ilişki oldu yumurtlama ve sonrası geç olmaması lazım ama bilmiyorum kafam karıştı eğer gelmezse kırmızılar pazartesi kan verip kesin öğrenirim 2gün önce yaptığım testte ışıktada bir şey gözükmüyordu ama bu testte hemen o 2. Çizgi çıktı ama daha çok ışığa tutunca belli oluyo azcık
Canim kasigimda hafif minik kramplar vardı bu ay cok uzerınde durmayınca belirtiden saymadım dun adet gunum Dü belim cok agrıdı ayakta duramadım ama anlıktı o sonra gecti adet olacakmısm üşütmüşüm gibi sancılarım vardı ama ben adete yordum. Göğüsleriö cok agrımıyodu ama dokununca hafif acı vardı biraz da dolgunlastı bugun yıne test yaptım dünle aynı gibi şubatta kimyasal gecırmıs tm aynı olmasından korkuyorum. Test yapmayacaktım bugun denize girmeyi planlıyorduk dedım bır yapayım aklımda kalmasjn diye hemen cıktıHayirli olsun kuzum rabbim saglikla versin cok sewindim belirtilerin neydi?
Ben erken gebelik testi al onda cikar gibime geliyor. Merakını giderirsinAslında bu ay 3 kere ilişki oldu yumurtlama ve sonrası geç olmaması lazım ama bilmiyorum kafam karıştı eğer gelmezse kırmızılar pazartesi kan verip kesin öğrenirim 2gün önce yaptığım testte ışıktada bir şey gözükmüyordu ama bu testte hemen o 2. Çizgi çıktı ama daha çok ışığa tutunca belli oluyo azcık
Gun içinde surekli biseyler icmek istyrdum tabi bu da sürekli tuvaleti ziyarete sebep oluyordu :)Canım boğaz kuruluğu sabahlari mi oluyordu? Ben gun içinde çok çay içtiğim için fark etmemiştim.
Biraz ilerlemiş canim koyulasmiş gibi insallah saglikla ilerlerKızlar bakar mısınız Koyulasma var mi üsttekini aksam 7 gıbı yaptım alttaki sabah ilk idrarla yaptım korkuyorum kimyasal olmasından Eki Görüntüle 2283284
Canımm ya onda da tam çıkmazsa en iyisi kan testi sanırımBen erken gebelik testi al onda cikar gibime geliyor. Merakını giderirsin![]()
Dra gitsen içindeki şüpheler gitse bir cesaret tatlim :)Biraz ilerlemiş canim koyulasmiş gibi insallah saglikla ilerler
Bende bi dusuk bi kimyasal yasadim bana dua et cnm![]()