Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Dra gitsen içindeki şüpheler gitse bir cesaret tatlim :)
Doktora gitmisim benim ve eşimde sıkinti yok
Ama hamile ogrendigim gun kanamam oldu kimyasalmiş yada sagliksiz gebelik dedi adetim bitti ovu testine baslamişim bakalim insallah hamile kalirim diger ay

Çok teşekkür ederim baya rahatladım iyi ki bu site var ben yoksa şimdiye hasta olmuştum baya iyi şey duramadım beni psikolojik etkiledi ohh Allah razı olsun kardeş senden ☺☺
Konu ney bilmiyorum ama progestan vitamin değil canım bende çok kullandım Rahmi gebeliğe hazırlar ve hamilelik döneminde de bebeği tutması için kullanılır

Canim kasigimda hafif minik kramplar vardı bu ay cok uzerınde durmayınca belirtiden saymadım dun adet gunum Dü belim cok agrıdı ayakta duramadım ama anlıktı o sonra gecti adet olacakmısm üşütmüşüm gibi sancılarım vardı ama ben adete yordum. Göğüsleriö cok agrımıyodu ama dokununca hafif acı vardı biraz da dolgunlastı bugun yıne test yaptım dünle aynı gibi şubatta kimyasal gecırmıs tm aynı olmasından korkuyorum. Test yapmayacaktım bugun denize girmeyi planlıyorduk dedım bır yapayım aklımda kalmasjn diye hemen cıktı
Insallah guzel sonuclar alirsin kuzum bnm cok sewindim guzel dusun guzel olsun rabbim saglikla nasip etsin insan bi kan verde bari icin rahat etsin iice

Canım inşallah gelmiştir meleğin 🙏🏻🙏🏻
İnşallah kuzum
Ama hiçbir belirtim yok o yüzden nedense umudum da yok
Gerçi belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen bir sürü insan var ama yine de böyle düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
Sadece karnımda sıkı bir doluluk hissi var gibi hissediyorum okadar

İnşallah kuzum
Gerçi belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen bir sürü insan var ama yine de böyle düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
Her ay belirti aramaktan helak olup belirti yaşamayıp aramayıda bıraktığı an hamile olduğumu öğrendim kuzum ben biliyorsun aylarca hep aradım ama bu ay yoktu o yüzden Yeterki Rabbim ol desin nasip etsin sağlıcakla🙏🏻🙏🏻🙏🏻

İnşallah kuzum

Kuzum adet günün geçene kadar sakın test yapma. Başka şeyler düşün. Belirti arama çünkü ben gebe olduğumu öğrenene kadar hiç belirti fark etmedim ve biliyorsun 23 gün gecikmişti adetim. Sadece çok uykum geliyordu o kadar. Kafanı dağıt, farklı şeyler düşün. İnşallah bebişin şuan seninledir ve sımsıkı tutunur. Adet günün geçene kadar rahat olmaya çalış. Ben gebe olduğumu öğrendikten sonra ağrılarım bulantılarım başladı gebelik belirtilerim başladı. Her bünye farklı kuzum.

Back