Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Peki pko var mıydı? Ben pkolu değilim ama doktor verdi inofolic combiyi
Eskiden yoktu. Bu benim üçüncü hamileliğim, bunca doktora gittim, hiç pko denmemişti. Son iki kontrolümde yeni yeni pko oluşumu var demişti doktor. O da insülin direncinin artmasından kaynaklanmış.

İnofolic combi ile mi hamile kaldın canım
Canım tamamen inofolic ile diyemem. Karışık biraz. Yumurta geliştirici iğne başlandı, iğne hiç yumurta büyütmedi. Doktor insülin direncin var dedi. Şeker ilacı başlandı. Glifor. Gliforla beraber de inofolic kullandım. Yani hangisi daha etkili oldu emin değilim ama asıl şeker ilacı sayesinde gibi.

Eskiden yoktu. Bu benim üçüncü hamileliğim, bunca doktora gittim, hiç pko denmemişti. Son iki kontrolümde yeni yeni pko oluşumu var demişti doktor. O da insülin direncinin artmasından kaynaklanmış.
Mjınıza rastgele denk geldim ben iki gebelik geçirdim biri dış biri kimyasal defalarca dr muayenesi oldum kimse bana pko demedi ama kimyasaldan sonra düzenim bozuldu ve 7 aydır hamile kalamadım başka bi dr a gittim bana pko var sende dedi ben sok oldum sasırdım hatta kayıplarımın pko yüzünden olduğunu söyledi sizinde önceden yokmus galiba ben sorduğum da öncedende var olduğunu söyledi benim kafam cok karıştı ve sanırım suan hamilesiniz Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🤗

Anladım canım, Rabbim sağlıkla bağışlasın evladını. Sağ ol bilgilendirme için 🤗

Merhaba arkadaşlar
3 gün gecikmeli adet olduktan sonra her zamankinden daha az miktarda kanamam oldu pembe şekilde başlayıp devam etti çok arada kırmızıya döndü. Bu Aydan çok umutluydum.😒 Böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Merhaba arkadaşlar
3 gün gecikmeli adet olduktan sonra her zamankinden daha az miktarda kanamam oldu pembe şekilde başlayıp devam etti çok arada kırmızıya döndü. Bu Aydan çok umutluydum.😒 Böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Canım ben iki ay önce üç gün erken olmuştum ama tarihlerim asla şaşmazdı ve altı gün süren adetim üç gün sürdü bende acaba dedim ama maalesef gebelik yoktu mevsim değişimi dedi doktor ama belki senin vardır bebiş eğer yerleşme kanaması ve ya üzerine görme ise test yapsan çıkar bence

Canım ben iki ay önce üç gün erken olmuştum ama tarihlerim asla şaşmazdı ve altı gün süren adetim üç gün sürdü bende acaba dedim ama maalesef gebelik yoktu mevsim değişimi dedi doktor ama belki senin vardır bebiş eğer yerleşme kanaması ve ya üzerine görme ise test yapsan çıkar bence
Adet günümden 1 gün önce yaptığımda negatif çıkmıştı. Çok istediğimizden midir bilmiyorum umutla herseye acaba olabilir mi gözüyle bakıyorum. Cevabın için çok teşekkür ederim ☺️

Mjınıza rastgele denk geldim ben iki gebelik geçirdim biri dış biri kimyasal defalarca dr muayenesi oldum kimse bana pko demedi ama kimyasaldan sonra düzenim bozuldu ve 7 aydır hamile kalamadım başka bi dr a gittim bana pko var sende dedi ben sok oldum sasırdım hatta kayıplarımın pko yüzünden olduğunu söyledi sizinde önceden yokmus galiba ben sorduğum da öncedende var olduğunu söyledi benim kafam cok karıştı ve sanırım suan hamilesiniz Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🤗
Amin, çok teşekkür ederim. Benim bir kızım var 6 yaşında. Ona evlendiğim ay hamile kalmıştım. 2 yıl önce ikinci hamileliğim de korunmayı bıraktığım ay hemen oldu. Pko falan yoktu. 2.gebelik 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı. Bir daha da iki yıl hamile kalamadım. Bu iki yıl içinde birden 5 kilo aldım, adet düzenim şaştı, yine de o kadar doktora gittim, hep her şey yolunda dediler. Son gittiğim doktor direkt teşhisi koydu. Allah razı olsun. Darısı bekleyen herkesin başına.

Back