İnşallah canım inşallah..Maşallah kuzum bencede ama bazen dayanamıyoruz işte Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin minnoşlarımızı inşallahKese yi ne zaman görmüştün canım sen
Anladım kuzum maşallahİnşallah canım inşallah..
6+1 haftalıkken bebeğimin kalbi duyuluyodu kese de görülmüştü.
Anladim canim darisi tum isteyenlerin başinaSanırım yaradı bir ay sonra hamileydim
Sonuc noldu goremedim merak ettimhadi bakalım peki kendine herhangi bir değişiklik hissedıomsn
Simdi buldum sonucu ve seni. Hayirlisi olsun canim.Simdi aradım kızlar malesrf gebelik yok dedi demek ki gec yumurtlama olduğu icin gevikti adetim
Saol cnm insAllah hayırlısı olsun yapacak birsey yokSimdi buldum sonucu ve seni. Hayirlisi olsun canim.
Canım kan vermeye gitmeden ovülasyon yaptın mı hiç acabaSaol cnm insAllah hayırlısı olsun yapacak birsey yok
Yok canım yapmadım ovu testim yok malesef elimdeCanım kan vermeye gitmeden ovülasyon yaptın mı hiç acaba
Canım merhaba öncelikle sağlıkla gelsin bebeğin inşAllahTeşekkür ederim. 14 tane falan kullandım sanırım. Hamile kalınca bıraktım
Teşekkür ederim.Canım merhaba öncelikle sağlıkla gelsin bebeğin inşAllahBir şey sormak istiyorum. inofolic combiyi doktor mu önerdi ve günde kaç doz kullandın acaba?
Peki pko var mıydı? Ben pkolu değilim ama doktor verdi inofolic combiyiTeşekkür ederim.Doktorum önerdi evet. Günde 1 tane kullandım.
İnofolic combi ile mi hamile kaldın canımTeşekkür ederim.Doktorum önerdi evet. Günde 1 tane kullandım.
Eskiden yoktu. Bu benim üçüncü hamileliğim, bunca doktora gittim, hiç pko denmemişti. Son iki kontrolümde yeni yeni pko oluşumu var demişti doktor. O da insülin direncinin artmasından kaynaklanmış.Peki pko var mıydı? Ben pkolu değilim ama doktor verdi inofolic combiyi
Canım tamamen inofolic ile diyemem. Karışık biraz. Yumurta geliştirici iğne başlandı, iğne hiç yumurta büyütmedi. Doktor insülin direncin var dedi. Şeker ilacı başlandı. Glifor. Gliforla beraber de inofolic kullandım. Yani hangisi daha etkili oldu emin değilim ama asıl şeker ilacı sayesinde gibi.İnofolic combi ile mi hamile kaldın canım
Mjınıza rastgele denk geldim ben iki gebelik geçirdim biri dış biri kimyasal defalarca dr muayenesi oldum kimse bana pko demedi ama kimyasaldan sonra düzenim bozuldu ve 7 aydır hamile kalamadım başka bi dr a gittim bana pko var sende dedi ben sok oldum sasırdım hatta kayıplarımın pko yüzünden olduğunu söyledi sizinde önceden yokmus galiba ben sorduğum da öncedende var olduğunu söyledi benim kafam cok karıştı ve sanırım suan hamilesiniz Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinEskiden yoktu. Bu benim üçüncü hamileliğim, bunca doktora gittim, hiç pko denmemişti. Son iki kontrolümde yeni yeni pko oluşumu var demişti doktor. O da insülin direncinin artmasından kaynaklanmış.
Anladım canım, Rabbim sağlıkla bağışlasın evladını. Sağ ol bilgilendirme içinEskiden yoktu. Bu benim üçüncü hamileliğim, bunca doktora gittim, hiç pko denmemişti. Son iki kontrolümde yeni yeni pko oluşumu var demişti doktor. O da insülin direncinin artmasından kaynaklanmış.
Canım ben iki ay önce üç gün erken olmuştum ama tarihlerim asla şaşmazdı ve altı gün süren adetim üç gün sürdü bende acaba dedim ama maalesef gebelik yoktu mevsim değişimi dedi doktor ama belki senin vardır bebiş eğer yerleşme kanaması ve ya üzerine görme ise test yapsan çıkar benceMerhaba arkadaşlar
3 gün gecikmeli adet olduktan sonra her zamankinden daha az miktarda kanamam oldu pembe şekilde başlayıp devam etti çok arada kırmızıya döndü. Bu Aydan çok umutluydum.Böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Adet günümden 1 gün önce yaptığımda negatif çıkmıştı. Çok istediğimizden midir bilmiyorum umutla herseye acaba olabilir mi gözüyle bakıyorum. Cevabın için çok teşekkür ederimCanım ben iki ay önce üç gün erken olmuştum ama tarihlerim asla şaşmazdı ve altı gün süren adetim üç gün sürdü bende acaba dedim ama maalesef gebelik yoktu mevsim değişimi dedi doktor ama belki senin vardır bebiş eğer yerleşme kanaması ve ya üzerine görme ise test yapsan çıkar bence
Amin, çok teşekkür ederim. Benim bir kızım var 6 yaşında. Ona evlendiğim ay hamile kalmıştım. 2 yıl önce ikinci hamileliğim de korunmayı bıraktığım ay hemen oldu. Pko falan yoktu. 2.gebelik 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı. Bir daha da iki yıl hamile kalamadım. Bu iki yıl içinde birden 5 kilo aldım, adet düzenim şaştı, yine de o kadar doktora gittim, hep her şey yolunda dediler. Son gittiğim doktor direkt teşhisi koydu. Allah razı olsun. Darısı bekleyen herkesin başına.Mjınıza rastgele denk geldim ben iki gebelik geçirdim biri dış biri kimyasal defalarca dr muayenesi oldum kimse bana pko demedi ama kimyasaldan sonra düzenim bozuldu ve 7 aydır hamile kalamadım başka bi dr a gittim bana pko var sende dedi ben sok oldum sasırdım hatta kayıplarımın pko yüzünden olduğunu söyledi sizinde önceden yokmus galiba ben sorduğum da öncedende var olduğunu söyledi benim kafam cok karıştı ve sanırım suan hamilesiniz Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?