- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
hadi bakalım peki kendine herhangi bir değişiklik hissedıomsnVerdim cnm 4-5 gibi çıkacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım peki kendine herhangi bir değişiklik hissedıomsnVerdim cnm 4-5 gibi çıkacak
Vala cok halsiizm uyku hali var baska da bi değişiklik yok ara ara karın ağrım oluyorhadi bakalım peki kendine herhangi bir değişiklik hissedıomsn
güzel haberlerini beklıorm.Vala cok halsiizm uyku hali var baska da bi değişiklik yok ara ara karın ağrım oluyor
İnsAllah cnm saolasin olumlu olumsuz sonucu yazarımgüzel haberlerini beklıorm.
tmm cnmİnsAllah cnm saolasin olumlu olumsuz sonucu yazarım![]()
Adetlerin rutin düzenliyse hamile olmayabilirsin canım şüphen varsa bekle bi kac gun ssonra tekrar kan ver istersen kaç çıkmıştı değerinkızlar mrb benım durum biraz karısık hamile hissediyorum dun sabah test verdim sonuc negatif çıktı lakin adetim gecikti ama regl döngüm cok kısa benim hamile olsam bugün dörtt artı bir oluyor o sekil ama bugün besinci gün gecikmesinin sizce geç döllenme olabilir mi ?
Bata yakın lh testi koyu olduğunda yani pik şeklinde olduğunda hamilelige yoruyorlar canım tabi herkeste farklı olabiliyorKızlar benimde adetime iki gün kaldı ovülasyon testi yaptım silik bu konuda fikri olan var mı acaba ?
evet demirbaşıdır:)Bugün sabah belimin ağrısından uyandım çok sızlıyordu uyuyamadım sonra bu bel ağrısı normal mi hamilelikte![]()
resim at canm bi silikse yoktur zaten silik olması lazım adete yakınKızlar benimde adetime iki gün kaldı ovülasyon testi yaptım silik bu konuda fikri olan var mı acaba ?
CNım bata 2 gün var sırayla günler bu şekilde biri Pazartesi biri Salı biri bugüne aitBata yakın lh testi koyu olduğunda yani pik şeklinde olduğunda hamilelige yoruyorlar canım tabi herkeste farklı olabiliyor
resim at canm bi silikse yoktur zaten silik olması lazım adete yakın
Belli olmaz tabi ama baya silik bence pek umut vaat etmiyor insAllah ben yanılırımCNım bata 2 gün var sırayla günler bu şekilde biri Pazartesi biri Salı biri bugüne ait
Üç çarpı olan bugüne ait sence nasıl
aynı hemen hemen bence yok silik çünküCNım bata 2 gün var sırayla günler bu şekilde biri Pazartesi biri Salı biri bugüne ait
Üç çarpı olan bugüne ait sence nasıl
Hayırlısı artık nasip ne zaman ise o zaman olacakBelli olmaz tabi ama baya silik bence pek umut vaat etmiyor insAllah ben yanılırım![]()
Oyle cnm aynenHayırlısı artık nasip ne zaman ise o zaman olacak