- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Saat canım ama bence instagramın varsa sen oradaki ablayı takip et bir bebenin günlüğünü hatta YouTube videolarını izle1 ile 4 derken korkuyorum yanlis yapip yanlis degerlendirmekten insallah canm insallahhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat canım ama bence instagramın varsa sen oradaki ablayı takip et bir bebenin günlüğünü hatta YouTube videolarını izle1 ile 4 derken korkuyorum yanlis yapip yanlis degerlendirmekten insallah canm insallahhh
Tskrler cnmmSaat canım ama bence instagramın varsa sen oradaki ablayı takip et bir bebenin günlüğünü hatta YouTube videolarını izle
Hmm benım lekelnmeye devam kanda en son cuma verdım 99 cıktı hafta içi bi gün yine verecem bakalımRiski yok canim hatta rahimde tupte bir sorun varsa görülüyor. Bende anlamadim niye gerek görmedi. Baska bir doktora da sorucam bakalim. Senin ne oldu düşmeye devam ediyor mu deger
Acile gittim öğleden sonra hap verdiler ultrasyonda bebeğimin kalbinin sesini duydum.çok şükür iyi.doktor gebeliğin sağlıklı da ilerleyebilir düşükle de sonuçlanabilir dedi kafam karıştı inşallah bi şey olmaz![]()
Çok sağol canım Allah razı olsun bol bol okurum inşallah.Kuzum kanaman olduğu için doktorun öyle demiştir. Sen gönlünü ferah tut inşallah bir şey olmaz. İlacın faydası olur. İlk 3 ay bol bol Ya Musavvir oku. Bebeğin tutunması için okunuyor. Elini rahmine koy ve bol bol oku. Böyle kanaması olup da sağlıklı doğum yapan çook akrabam var. Hiç sıkıntı etme. Bir şey olmaz Rabbimin izniyle.
Oda öyle yapcak cnm sağol cevabın içinYada başka bir marka ile denesin canım hepsinin böyle çıkmasıda ilginç yani
Test bozuk deilse hamilesin cnm tebrk edermadetim çarşamba günü bugün yaptığım test bu şekilde çıktı. sizce hamile miyim ?
Güzel haberler alır inşallah sonucu yazarsın kuzum inşallah meleği gelmiştir arkadaşınındaOda öyle yapcak cnm sağol cevabın için
adetim çarşamba günü bugün yaptığım test bu şekilde çıktı. sizce hamile miyim ?
Yazarım canm inşallahGüzel haberler alır inşallah sonucu yazarsın kuzum inşallah meleği gelmiştir arkadaşınında![]()
Ben eczaneden keçi boynuzu özü almıştım canm ama tozu nasıl bilmiyorumIlk defa yapiyorumm
Canm arkadaş başka test denemiş çıkmamış grip olmuşGözün Aydın canım kan testiyle netleştir Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Peki işe yaradimiBen eczaneden keçi boynuzu özü almıştım canm ama tozu nasıl bilmiyorum