Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızıma hamileyken doğurana kadar yaptırdım canım doktoruma da danışmıştım zaten.. hatta sonuncusunu 39 haftalık yaptırıp 40+4’te Doğuma gitmiştim 🤭

Canım nasılsın 😥Ya öyle bende sordum yaptırabilirsin dedi ama insan kasılıyor ya yaptırrken ondan korktum

Kanamam oldu biraz ama çok değil bir şey olur mu ya ben çok korkuyorum düşük olursa diye :KK43:

Kuzum hemen doktora git protestan versin sana. Korkma lekelenme olması normalmiş ama o ilacı kullanman lazım. Mutlaka doktoruna git. Vakit kaybetme. İlacı içince bir sorun olmaz inşallah. Bazı insanlar doğuma kadar lekelenme yaşıyor. Korkma sakın.

Kuzum hemen doktora git protestan versin sana. Korkma lekelenme olması normalmiş ama o ilacı kullanman lazım. Mutlaka doktoruna git. Vakit kaybetme. İlacı içince bir sorun olmaz inşallah. Bazı insanlar doğuma kadar lekelenme yaşıyor. Korkma sakın.
Allah razı olsun inşallah bi şey olmaz şimdi kesildi yine de gideceğim doktora

Kuzum birşey yoktur az ise devam etmediyse ama sen doktoruna git ilaç versin 🙏🏻

Kuzum mutlaka doktora git çünkü o ilacı kullanman lazım. Lekelenme olursa mecburen onu içiyorsun ama merak etme bu normal bir şey. Doktorum bana öyle dedi.

Kesildi zannettim nokta nokta gibi geliyor kahverengi akıntı.Pazartesi günü gitsem randevum vardı şimdi doktor bulamam burda.inşallah bi şey olmaz pazartesi gününe kadar beklemek de zor:KK43:

Son düzenleme:
Kesildi zannettim nokta nokta gibi geliyor kahverengi akıntı.Pazartesi günü gitsem randevum vardı şimdi doktor bulamam burda.inşallah bi şey olmaz pazartesi gününe kadar beklemek de zor:KK43:
Ya acilden filan gitsen canım yokmu nerde yaşıyorsun sen

Kuzum mutlaka doktora git çünkü o ilacı kullanman lazım. Lekelenme olursa mecburen onu içiyorsun ama merak etme bu normal bir şey. Doktorum bana öyle dedi.
Sen kullanıyormusun canım progestan bana verdi ne olur ne olmaz diye daha iyi tutunsun diye ama vajinadan olanı nı 200 mg normalde ben Mart dan Mayıs a kadar içtim 100 mg lık

Kuzum hiç stres yapma. Acile gidebilirsen acile git. Acildeki doktor o ilacı yazar. O ilacı içmen lazım. Ama sakın korkma stres yapma. Kötü bir şey yoktur inşallah.

Sen kullanıyormusun canım progestan bana verdi ne olur ne olmaz diye daha iyi tutunsun diye ama vajinadan olanı nı 200 mg normalde ben Mart dan Mayıs a kadar içtim 100 mg lık

Yok kuzum kullanmıyorum. Benim bebek doktora ilk gittiğimde kesede görünmüştü. Lekelenmem olmadı dedim doktora, o da yine de sana yazayım lekelenmen olursa 1 tane iç demişti ama çok şükür Rabbime lekelenmem olmadı. İlacı aldım ama kullanmadım.

Gunaydin kizlar hamilelik beklerken yine husran agladim sinirimden neden nden hamile kalamiyorum :KK43:(((
Syni durumdayiz cnm adetimi bkliom bnde kan akincakmis guzel bi hastaneye git bi sene oldu de esinede sanada bakarlar bn bklemiodum adetden sonra rahim ultrasyonu snrada asilama yapalim dediler sende git bnce

Back