Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Geç döllenme olmuş demekki Rabbim her şeyin hayırlısını versin hakkınızda şu an test yaptınız mı

YApmadım canım ayın 25den sonra yapacam inşallah yada günüm geçerse ozaman yapacam hayırlısı olsun

Bugün gebelik tarihine baktım googelden 27sinden sonra test yapabilirsin diyor mantıklı bence adet tarihinizi verin belki işinize yarar

Ben olursa olur diyorum olmasa rabnimiz öyle istemiş ve küçük kızımda 6cı hafta postifdi belki göremem sabır en güzel arkdaşlar ben piskolojimi çok bozmuştum gerçekten hamileyim mi deyilmiyim hep sythomlar arıyordum o duruma gelmemek için kendinize bu işkenceyi yapmayın çok kötü bir durum. Her belirtiler demeyim gebeliği ögreninci yaşıyor gerçe ben yaşamadım belirtiler kasık karın sırt Ağrı dışın son gebeliğimde

Zaten her ay bebek düşünen kadın belirti arıyor ister istemez insanız umutla doluyuz hep bi belirti arıyoruz aslında sürekli bi şeylerle meşgul olup unutmak lazım öyle zaman daha da çabuk geçer

Aynen canım elde değil insanız umut heycan istem hepsi bir aradı anne olma duyguları ondan bence sen gebesin sen gebe hesaplamadı yapsana googlden bakalım test bugünlerde mi yapman gerekirdi sanırsam bugün yaptın testini( postif )

Benim var mı yok mu belli değil bi kaç gün daha beklemek istiyorum adet günüm 5 gün geçti olduysa da geç döllenme olmuştur normalde adetim bu kadar gecikmez

Benim var mı yok mu belli değil bi kaç gün daha beklemek istiyorum adet günüm 5 gün geçti olduysa da geç döllenme olmuştur normalde adetim bu kadar gecikmez
O test senin değil mi değil se kusura bakma canım anlamıyorum sayfayı ben eyer seninse sen hamilesin

O test senin değil mi değil se kusura bakma canım anlamıyorum sayfayı ben eyer seninse sen hamilesin
Benim teslim ama şöyle bi şey ışığa tutunca çizgi gözüküyor tutmayınca normal bakınca hiçbirşey yok ışığa tutunca gözüküyor sadece yani

Benim teslim ama şöyle bi şey ışığa tutunca çizgi gözüküyor tutmayınca normal bakınca hiçbirşey yok ışığa tutunca gözüküyor sadece yani
Canım hamilesin sen ışıktada cizgi görünmezdi eyer hamile olmasaydım tabiki yine yüce rabbimiz bilir. Hem git test yaptır bekleme hayız gününde geçmiş zaten mutlu haberler al canım günün geçmeseydi bekle derdim sana.

Ay öyle deme şimdi kalbim fırlar yerinden korkuyorum

Niye korkuyon ne güzel bak seviniyon daha çok Sevinecen heycan yapma ama işin yoksa git yap kan testi yaptır büyük ihtimal 5haftanım içindesin ve oğlan olacak diyorum sana
Canım heycan yapma mutlu düşün ve git ben çıkmalıyım geç gelirim zamanın varsa git ben ve haberdar et kal sağlıcakla

Insallah canim.

Hanimlaaaaaaarrr ben hamileyim galiba baksanıza cuma adet olmam lazım bu sabah gebelik testi yaptım yine zırt pırt test yapıyorum zaten baksanıza ikinci çizgi daha belirgin ciktitabi yine de silik ama bana yeter silik olmasıay her şeye umutlanır oldum. Hayal kırıklığı yasamam insallah

Bebişin geliyoooo

Canımmm ilk 10dk’da çıktıysa hayırlı olsun Testin varsa yapmaya devam et koyulaşmayı görürsün her gün inşallah

Hadi gözünüz aydın

Bu test erken gebelik testi değil ama di mi? Kendim için soruyorum. Her ay erken gebelik testine para verdiğim için, eğer çıkıyorsa ben de normal test alayım artık :)

Canım hayırlı olsun inşallah benimde böyle silikti kan da ver hemen netleştir Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…