• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben devlette acılde baktrdım hiç sormadılar bıle gunun gctımı faln dıe
Ben de merkeze değil de eve yakın bir ilce var oraya gideyim diyorum hem ile h3m ilçeye yakın evimiz belki ildeki acil yoğun olduğundan bakmıyorlardır ilçedeki bakar 5 ten sonra gitcm degeriminsonucu cikinca yazarım şu an ilk siz biliyorsunuz kızlar 😍

Uzun zamandır girmiyordum hamis olanlar gözünüz aydın allah anali babalı büyütsün diyelim şimdiden buraya görmediğim için hiç belirtme felan yaşamadım bir kac aydır en zanindan artık umursamiyorum artık merak ettiğim kişiler vardı ama bulamadım isimlerini en tanıdık milasudoruk milasudoruk geldi aklımda sen kalmissin hamis misin sen canim

Ben devlette acılde baktrdım hiç sormadılar bıle gunun gctımı faln dıe
Ay bana Pazartesi neler dedi doktor yok daha çıkmaz 7 gün geçmesi lazım bilmemne ya dedim 2 gün geçti ama dedim çok rahatsızım şüphem var e bakayım bari dddü hep bana denk geliyorlar zaten

Uzun zamandır girmiyordum hamis olanlar gözünüz aydın allah anali babalı büyütsün diyelim şimdiden buraya görmediğim için hiç belirtme felan yaşamadım bir kac aydır en zanindan artık umursamiyorum artık merak ettiğim kişiler vardı ama bulamadım isimlerini en tanıdık milasudoruk milasudoruk geldi aklımda sen kalmissin hamis misin sen canim
Kuzum evet kanda öyle çıktı ama bakalım Rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ben de merkeze değil de eve yakın bir ilce var oraya gideyim diyorum hem ile h3m ilçeye yakın evimiz belki ildeki acil yoğun olduğundan bakmıyorlardır ilçedeki bakar 5 ten sonra gitcm degeriminsonucu cikinca yazarım şu an ilk siz biliyorsunuz kızlar 😍
Hadi inşallah güzel haberler el gel kuzum🙏🏻

Gec dollenme olmasi beni mi buldu diyorum yani gec dollenme degildir hamile degilimdir diye dusunuyorum gec dollenme sık rastlanan bir sey mi bilmedigim ixin oyle dusunuyorum insallah gec dollenmedir ama aklima yatmiyor icimde bir umut var hala adet olamadim ve bugun normalde bitme gunuydu diye ama hic bilmiyorum

Canım çok sıkıntı yapma. Biraz bekle. Ben gebeyim. Gebe olduğumu öğrenmeden önceki ay adetim 15 gün gecikmişti. Ama adet olmuştum. Tahlil yaptırmıştım temiz çıkmıştı. Doktorum birkaç ay içinde gebe kalabilirsin dedi. Diğer ay gebe kaldım. Sabret. Sabrın sonu selamet. Ben 23 gün sabrettim adetim 23 gün gecikti ve sonunda test yaptım gebe çıktım. Rahim gebelik isteyince de adet gecikebiliyor.

gonca1907 gonca1907 kız seni gördüğüne sevindim beni hatırladı mi bilmiyorum dışı geyik olarak belki hatirlarsin kac aylık canim çok sevindim uzun zamandır girmiyordumm tanıdık görmek ne mutlu etti beni

gonca1907 gonca1907 kız seni gördüğüne sevindim beni hatırladı mi bilmiyorum dışı geyik olarak belki hatirlarsin kac aylık canim çok sevindim uzun zamandır girmiyordumm tanıdık görmek ne mutlu etti beni

Dişi geyik ☺☺ hatırladım tabi ki kuzum ☺☺ önceki hesabına noldu?

Bebek daha çok yeni kuzum. Yarın kalp atışı için doktora gideceğim ☺

Basim felaket donuyor kizlar acaba asit folikden olabilirmi Yada hamilemiyim anlamiyorum

Asit folik kullanan varmi bazilardabas donmesi yapiyormus ben oncedende kullanmistim hic boyle olmadim anlamiyorum

Ay bana Pazartesi neler dedi doktor yok daha çıkmaz 7 gün geçmesi lazım bilmemne ya dedim 2 gün geçti ama dedim çok rahatsızım şüphem var e bakayım bari dddü hep bana denk geliyorlar zaten
Canım mesajları tam okuyamadım ama yerleşme kanaman oldu mu senin

Kizlar yarin adet olmam gerekirden bugun hafif sekilde lekelenme gibi kan geliyor acaba yerlesme kanamasimidir cok umutluydum bu ay moralim cok bozuldu

Kizlar yarin adet olmam gerekirden bugun hafif sekilde lekelenme gibi kan geliyor acaba yerlesme kanamasimidir cok umutluydum bu ay moralim cok bozuldu
Canım bekle bakalım devam edecekmi etmezse inşallah yerleşmedir bebeğin seninledir 🙏🏻

Insallah sag tarafimdada devamli bi agri var gecen ay dr kucuk bi kistvar demisti onemli olmadigini soylemisti ama oyuzden agriyo olabilirmi
Olabilirde canım ama sen aklına kötü getirme canım güzel düşün güzel olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back