- Emoji Skoru
- 5.505
- Puanlar
- 108
Geç döllenme olmuş demekki Rabbim her şeyin hayırlısını versin hakkınızda şu an test yaptınız mıBenim küçük kızımda ben şüpelenmiştim adetime yakın doktora gittim doktor muayene etti hamilelik yok demişti adetini görecen dedi ve bir recete vermişti adını bilmiyorum hapın ama receteyi evde öyle bırakmıştım kan aldı testler için akşam üstü beni aradı hanelik yok dedi kanaman olur dedi (adettin) aradı akşam adet oldum 3gün sürdü az az ama sonra ben şüphelendim 22.ocak2019 adet gelmedi devam etti 5hafta geçti test aldım birşey çıkmadı negatif (22/12/2018 son adet tarihimdi) keşke o receteyi kullansaydım dedim korktum hast felanmıyım diye adetim gelmedi diye ama sonra daha çok şüphelendim 6hafta da tekrar test aldım iki cizgi göründü ikinci cizgi fazla beli değildi (halen saklıyorum) sonra doktora gittim 7haftalık gebe oldum çıktı ortaya doktorda şaşırdı.diyorum hersey Allahtan ve bir anne his ediyor acaba o receteyi kulansaydım bebeyim yaşarmıydı bilmiyorum kızımı çok istemiştim rabbime hergün dua ediyordum namazlarımda adet olmama rağmen gebeydim bir gercek.arkdaşlar önce Allah sonra tıp ve hisleriniz ve iki adettinizi bekleyin. Hersey Allah’a bırakın dualar edin ben şimdi gebeysem şükür ederim yaradana o öyleistemiş derim allah hayırlısını versin cümlemize inşallah amin. Ve ilişkiye Hayızınız bitikten sonra her 3günde bir ilişkiye girin yumurtalıklarınızı takip etmeyin bence istisnalar dışında umarım yazımın bir faydası olur Sağlık cakla kalın.