kızlar günaydın ;
içmde daha fazla tutamıycam test yaptım ve ikinci çizgi pembe çıktı böle silik
sizce hamile olablirmiyim bugün kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
herkes hamilesin diyo :)) inşallah yaa cevaplarınızı bekliyorum.
sebebim 25 genelde ilk test silik çıkanlardan olumlu haberler aldık..umarım senden de aynı güzel haberi alırız :):)
hadi hayırlısı bizleri de haberdar et canım..
benim bugün 4.gecikme günüm..kasıklarımda hala sancı var adet olucam gibi..ayrıca sağ yumurtalığıma batar giriyor bugün..ve sol kolumun altında ağrımsı bişi var..çok rahatsızım anlıyacağınız yeni yılın ilk günleri kabus gibi..sıcak su torbasıyla dolaşan bir tip oldum :)
yeni yıla ne kadar sağlıklı girmişim dimi :):) umarım yıl böyle devam etmez kızlar..
hastalansam da kurtulsam..psikolojikler basmaya başlıyor gün geçtikçe :):)
peki sitede hiç korunurken hamile kalan yok mu acaba =S
işallah bu kez hamilesindir ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin cnm...allah gönlüne göre versin :)
hiçbirimizin umutları boşa çıkmaz umarım ..bu kez olsun artık :)
sebebim 25 genelde ilk test silik çıkanlardan olumlu haberler aldık..umarım senden de aynı güzel haberi alırız :):)
hadi hayırlısı bizleri de haberdar et canım..
Benim bugün 4.gecikme günüm..kasıklarımda hala sancı var adet olucam gibi..ayrıca sağ yumurtalığıma batar giriyor bugün..ve sol kolumun altında ağrımsı bişi var..çok rahatsızım anlıyacağınız yeni yılın ilk günleri kabus gibi..sıcak su torbasıyla dolaşan bir tip oldum :)
yeni yıla ne kadar sağlıklı girmişim dimi :):) umarım yıl böyle devam etmez kızlar..
Hastalansam da kurtulsam..psikolojikler basmaya başlıyor gün geçtikçe :):)
Günaydın arkadaşlar.
Benim bugün gecikmede 5. günüm. Sikluslarım ortalama 32 gün ve bugün 37. günümdeyim.
Ve ateş takibi yaptığım için bugün de regl olmayacağım diyebiliyorum.
Daha önce hiç bu kadar gecikme olmamıştı.
35. günde kanda gebelik baktırdım. 5,69 çıktı.
Yani var da denemiyor, yok da. 48 saat sonra testi tekrarlamamı önerdiler. Bugün akşam tekrar baktırıcam. Yükselme varsa gebelik lehine yorumlanabilirmiş. Geç döllenme olabilir dediler.
Benimle aynı durumda olan var mı?
canım benim inşallah iyi haberlerimi sizlere yazarım içime içime sığmıyor bakalım hayırlısı
bende yıl başına endişeli girdim acaba mı die... Allahım tüm dualarımızı kabul etsin ...
Gözünaydın canım darısı bizim başımıza inşallah...
canım inşallah ya Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.Kimseyi evlatsız bırakmasın rabbim.
canım benim inşallah iyi haberlerimi sizlere yazarım içime içime sığmıyor bakalım hayırlısı
bende yıl başına endişeli girdim acaba mı die... Allahım tüm dualarımızı kabul etsin ...
Gözünaydın canım darısı bizim başımıza inşallah...
amin canım evet Allahım tüm dularımızı kabul etsin.
bakalım teste ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm.
hayırlısı canım çok saoll.
Candascım sen nasılsın ne durumdasın var mı gelişme takip edemedim.İyi haberini bekliyorum canım .
Günaydın bblau öncelikle yeni yılın kutlu olsun canım.Benimde sonucum seninki gibi çıkmıştı 5.78 di benimki , doktorum negatif demişti ama 2 gün sonra testi tekrarlamamı söyledi , tabi ertesi gün regl olunca gerek kalmadı teste.Ama senin gecikmen 5 gün ise bu değerler biraz düşük ama geç döllenme de olabilir tabi.İnşallah yükselir değerlerin bir an önce ve güzel haberini alırız.
kızlar merhaba
bugün nasılsınız?
herkesin yeni yılını kutluyorum. allahım hepimizin tüm dualarını tez zamanda kabul etsin inş.
2011 yılının herkes için istediği gibi geçmesi dileğiyle...
merhaba canım,
seninde yeni yılın kutlu olsun . aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah meleklerimize tez zamanda kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?