Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benimde adet günüm bugün bekliyorum göğüs ağrısı ve şişkinlik devam ediyor dün gece rüyamda ultrasonda bebeğin kalp atışlarını dinliyordum inşallah gebeymişim

Bu arada eşimle beraber olduğumun ertesi günü bu pembe kanama başladı. test gölge gibi ikinci çizgi. Belimde hafif ağrı devam ediyor. Acil e gitme sebebim de o gün aşırı sinirlendim leke geldiği gün, eşimle tartıştık az sinirlenip bağırınca normal kırmızı kan geldi, gün içinde ara ara yaptığımız her tartışma da bir damla kırmızı kan geliyordu. Korktum noliyor diye ondan gittim acile

Kızlaar merhaba çatlatma iğnesinden sonraki 13.günüm yumurtlamadan sonraki 12.günüm bugün. Bayramdı koşturması derken unutmuşum, Sabah test yaptım ilk dakikalarda silik çizgi çıktı, dağıldıkça belirginleşti.

Geçen ay iğneden sonraki 11.gün etkisi geçmişti tamamen negatifti. Bu ay etkisi hala devam ediyor olabilir mi bilemedim testi yarın tekrarlicam ama sabah kadar meraktan da çatlarım kesin

Bu arada geçen ay bundan çok daha silik çizgi belirmişti yine ama adet oldum acaba yine aynısı olur mu diye düşünmeden edemiyorum koyulaşmayı görmeden rahat edemicem sanırım..

Eklentiler

• E9BC3779-EA33-4CA8-B6C5-EC961D4918C9.jpeg
    58,5 KB · Görüntüleme: 51
  • B85EA206-E3F5-4480-8B5B-4292DFFB00A1.jpeg
    110,8 KB · Görüntüleme: 48

Yerinde olsam ptesiyi bekleyemem gider bı kan testi yaptirirdim. İkinci foto da bariz belli bebiş var gibi çünkü. Sonucu bize de yaz olur mu

Yerinde olsam ptesiyi bekleyemem gider bı kan testi yaptirirdim. ☺ İkinci foto da bariz belli bebiş var gibi çünkü. Sonucu bize de yaz olur mu
Ayy yok bu sefer çizgi iyice koyulaşma kadar beklemeyi düşünüyorum iki ay önce de kimyasal gebelik yaşadım, çizgim hep silikti koyulaşmadı, kan verdim 24 çıkmıştı ama zamanla düştü.. o yüzden şööööyle güzelce koyulaşsın inşallahhh

Dediginiz gibi bir durumla karsilasmadim. Ama ablam hamile oldugundan haberi yokken 2 ay adet zamanlarında lekelenme yaşamıştı kahverengi olarak. Daha 3 aylık evli olduğu icin ve düşünmediği icin aklina hamilelik gelmemişti. Bu lekelenmeleri yasarken 2. Ayda bi tane gebelik testi almıştım ona ve hemen pozitif çıkmıştı çünkü bebek 2 aylıktı eger sizde 2 günde bir testi tekrarlarsaniz bebek varsa en gec 2 test sonra hemen belirir çizgiler

Kıvama gelsin diyorsunnn peki
Bende çıkan da senin bu ilk testin aynisi. Kafaları yicem ya. Beklemekten nefret ediyorum

Kıvama gelsin diyorsunnn peki
Bende çıkan da senin bu ilk testin aynisi. Kafaları yicem ya. Beklemekten nefret ediyorum
Hepimiz için hayırlısı oldun canım bence sen de koyulaşmayın takip et. Benim geçen ay da dediğin gibi çooook silik çıktı ilk 10dakikada ama adet oldum. Bu sefer bekledikçe belirginleşti tek ümidim o. Yoksa hiçbir belirtim yok sivilce yok, kasık ağrısı yok, göğüs ağrısı yok, kabızlık yok aksine iki gündür afedersiniz ishal var üşüttüm galiba

Bundan öncede hamile kaldım düşük yaptım. Onda da iliski esnasında farkettim. Ertesi gün silik çizgiyi görünce kan testine gittim. 6 haftalıkmisim. Acaba mi diye gittim.... keseyi gördük.
Malesef gebelikler hep farklılık gösteriyor.
O değil pıhtı da gelmedi bu sefer. Vücut ölü yumurtayı da atmadı. Nere gitti bu yumurta diye insan merak ediyor

İlkinde afedersiniz de boşalma olmadı zevk suyundan hamile kaldım bı de eşim önce ceket atio üstüme ondan sonra kendisi gelio yanıma o kadar temkinliyiz yani.

Benimde bugün 15.gün ama adet gibi ağrılarım var biraz açık renk lekelenme oldu sanırım adet olucam yarın test yapmayı düşünüyordum

Ben adet oldum kızlar sabah
Bu ay çok umutluydum
Hem ovulasyon testi koyuydu adete yakın, dedim kesin hanileyim
Hem de yumurtlama günlerini çok güzel değerlendirmiştik
Ama kısmet değilmiş çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim
Bir saha ovulasyon testini gebelik kontrolü için kullanmıcam beni yanılttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…