Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım 8 haftalik hamileyim. Ogrendigimden beri tek farkettigim sey akıntı oldu. Yumurtlama zamani olanlar gibi. Uzayan ve peynirimsi gibi kalan bir akıntı. Hatta öğrendikten sonra bile adet oldum diye bakıyordum ki akıntı oluyordu.

Canim ben laboquick kullandim hem ovulasyon hem gebelik testinde. Adetten 4 gun önce gösterdi sonucu. Diger markayı kullanmadim ama laboquickten memnun kaldım. Ovulasyon testi ile 2.ayda gebe kaldım
Masallah cnm pekı kacıcı gun yumurtladın ben 16 da yumurtladım yarın 10.gun ılcak cıkarmı kı

Hamıle arkadaslar goguslerde yanma sıcaklık buyume ustunuzdelı kıyafetmrahatsız etme gıbı seyler hısseden oldumu

Masallah cnm pekı kacıcı gun yumurtladın ben 16 da yumurtladım yarın 10.gun ılcak cıkarmı kı
13. Günde yumurtlamışım canım. Tam 23 nisandı hatta :) ogrendigimde de 4 mayis yani 12 gun sonrasiymis. ben ovu testi yapmıştım koyu çıkmıştı suphelenip öyle gebelik yaptım bariz 2. Cizgiyi görmüştüm. Ovu testi varsa bakabilirsin ya da 1 2 gun daha bekle. Gerci beklemek zok zor oluyor

Bakcam duruma gore cnm buaksam bırden sütyen goguslerımınrahaysız etmeye basladı baktım goguslerım buyumus yanıyo sıcak gıbıler tsort degıyo rahatsız edıyo farklı oldular gebelıkte boylemolurmu en son ıkı ay once boyle oldugunda 5 6 gun sonra adet olmustum hamıle degıldım korkuyorum oyuzden

Sabahlarınız hayırlı olsun .benimde uzun zamandan beri adetim iki gün geçti. Normalde 30-31 günde olur. Dün gögüslerim dolgun, karnım şiş ama yumuşaktı, bugünde tersine rahimimde sertlik var, gögüslerim sakin. hic adetim gelecekmis gibi degil akıntı yok, bakalım hayırlısı öbür haftaya test yaparım eczaneye uzağım çünkü, gizlice beklemedeyim..

Benimde hani normalde olur akıntım ama bu aralar biraz fazla oluyor diyebilirim bat 12 Haziran bakalım ne olacak

Hamıle arkadaslar goguslerde yanma sıcaklık buyume ustunuzdelı kıyafetmrahatsız etme gıbı seyler hısseden oldumu
Şuan hamile miyim bilmiyorum ama ben bir haftadır göğüs şişliği ve acısı çekiyorum gece sütyenimi çıkarıp yattığımda oluyor havalar sıcak ama yinede bende yanma oluyor

Günaydın kızlar herkese günler olsun inşallah.Bat 12 Haziran son 4 günüm kaldı göğüs acısı ve şişliği devam damarlarım belirginleşmiş aşırı gergin ve duygusallığım var çok ağlıyorum bu ara halsizlik var sanki iştahım biraz durdu gibi hissediyorum beyaz akıntım var baya dün koltuk altımda ter kokusu hissettim bir arkadaşta demişti ara ara adet agrısına benzer agrılarım var biraz baş ağrılarım inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamileyimdir eşimde var sende hissediyorum diyor hiç demezdi

Hamilelik belirtileri canım inş vardır Benim ilk gebeliğimde göğüslerinde damarlar çıkmıştı ve hemen dolgunlaşmaya başlamıştı şimdi de akıntım var ovulasyondan birkaç gün sonra başladı hala devam ediyor normalde çok üşüyen biriyim yine gün içinde üşüyorum ama geceleri sıcak basıyor ayrıca eşim de bu ay bana demişti var sende birşeyler diye :) inş doğru hissediyordur eşin farklılıkları görebiliyorlar :))

Kızlar bugün tekrar kan testi yaptırdım 541 çıktı
Folik asit filan verdi bide 3 ay ilişki yasak dedi neden ki acaba
Küçük olduğu için bebegin kalp atisini duyana kadar aslında tamamen yasakligorlar. 3 Ay içerisinde bebek sana tutunmaya yerleşmeye çalışıyor bu arada o yüzden herhangi bir sorun olmasın diye 3 ay ilişki önermiyorlar

İnşallah öyledir ben kürtaj olduğum hamileliğimde de ilk önce göğüslerimden anlamıştım çünkü Adet döneminde bile göğüs acısı falan olmazdı bende akıntı evet yumurtlamadan sonra çoğaldı

Benim de adet dönemi göğüslerde birşey olmaz inş güzel haber alırsın canım Test yapmayı düşünüyor musun

Merhaba bayanlar.
Ben hep regl olmadan önce kusura bakmayın ishal olurdum ancak bu ay tam tersi yumurtlamadan beri afedersiniz kabızım. Çok zorlayamıyorumda bişey vardır belki diye. Çünkü hayatımda böyle olduğumu bilmem. İlk defa oldu kayısı yiyip duruyorum. Bata son 2 gün. Ptesi olmam gerekiyor normalde beklicem görücem. Bir diğeride sürekli gazım var ve sol kasığım sürekli batma şeklinde ara ara ağrılar giryor. Daha rahim de regl ağrısı gibi bi ağrım olmadı. Benim gibi olan Varmı? Gebelik belirtisi mi bunlar. Dün test yaptım negatifti.

Sen ne sormustun canim ben görmedim devamli bakamadığım icin kusura bakma

Kizlar merhaba. Günlerdir için içimi yiyor. Dayanamadım sonunda.
11 Mayıs'ta adet gördüm. Bir sonraki adet tarihimde 6 haziran di. Adet tarihim hiç sekmezdi. Önce aşırı basdonmesi mide bulantısı sol kasıkta bacağına kadar vuran kramplar başladı. Kulak burun boğaz, göz, iç hastalıkları bir günde hepsini gezdim, kan idrar yaptılar ama tertemiz çıktı hepsi. Bir tek kadın doğuma gidemedim sırası doluymus.Bayramdan önce temizlik yaparken bı ağır kaldırdım aynı sol kasigimda bir batma hissedince bıraktım. Suphelendim. 6 sında olmam gereken adetim ayın 3 unden 5 ine kadar açık pembe leke olarak gelmeye basladi. Leke gelmeye başlayınca ağrılar azaldı. Sonunda pembe leke yerini birkaç damla kahve lekeye bıraktı ve 5 inde kesildi. Adetim sokmedi anlayacaginiz. Ayın 5 inin akşamı acile kan testine gittim 2.00 çıktı. Kasigimda hala bir şişlik var geçmedi. Az yurudugumde aynı batma kramp yeniden basliyor. Dr rahim duvarı kalinlasmis olabilir dedi.bu sabahta idrar testi yaptım yarım saat sonra ikinci çizgi hafif belirdi. Gördüğüm yerleşme kanamasimiydi bilemedim de
Kafam çok karıştı. Bok gibi bı yerdeyim 1 tane doktor var ve sıra almak mümkün degil. En yakın özel hastane bile bana şuan 2.5 saat uzaklikta. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…