Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

4 gün önce verdim 2.88 çıkmıştı yarın tekrar veririm bakalım üzülmemek için yaptırmamıştım
Ama biraz önce dayanamıp test yaptım elim ayağım titriyor
Ayyy ne güzel. söyledin mi eşine. Senin ki yavaştan yukselio demek ki hcg

Ayyy ne güzel. söyledin mi eşine. Senin ki yavaştan yukselio demek ki hcg
Şuan çalışıyor ama dayanamayıp söyledim biraz daha zaman geçsin kesinleşsin üzülmeni istemiyorum dedi ben her adet olduğumda hüngür hüngür ağlıyorum da

Şuan çalışıyor ama dayanamayıp söyledim biraz daha zaman geçsin kesinleşsin üzülmeni istemiyorum dedi ben her adet olduğumda hüngür hüngür ağlıyorum da
hmm. Allah tamamına erdirsin tez zamanda . Dikkat et kendine. Hakkınzda hayırlısı olsun

Arkadaşlar merhabalar sayfayı yeni gördüm bende. Bu ay bende gebelik için çalışmalar yaptım. Ama kafam çok karışık. Adetime 3 gün kaldı meraktan ölecem resmen. Ovülasyon günlerimi takip ederek ilişkiye girdim bende yaptığım ovülasyon testlerinden hiç birşey anlamadım. Ovülasyon gününden birkaç gün sonra pembe renkte bi kanamam oldu. Bu ilk defa başıma geliyor bir süredir deniyorduk hiç böyle olmamıştım. Özellikle sağ kasığımda ağrım oldu normalde hiç olmam ama 2 gündür kabızlık çekiyorum. Bunlar da erken belirti mi acaba yoksa ben boşuna mı ümitleniyorum yine

Pki o leken hemen olup bitti mi

Ben biraz aceleci davrandım adetime 1 hafta kala yaptım negatif çıktı ama erken diye çok kafaya takmamaya çalışıyorum. Birkaç kere negatifi görünce baya kötü oldum o yüzden eşim çok takma kafana yine üzülmeni istemiyorum diyor ama ben düşünmeden edemiyorum

Kızlar merhaba
2. Çizgi var mı bana mı öyle geliyor Eki Görüntüle 2275652 Eki Görüntüle 2275653
Ayyy tabi 2. Cizgi gorunuyor. Benim de bugun adet gunum ama test yapsammi yarini mi beklesem bilmiyorum. En son cuma gunu yapmistim negatifti. Boyle erken belli olan cok gordum bu ara demekki benim gercekten negatif olma ihtimali yuksek:) elimde bi tane test var sizce bugun yapayimmi yarini mi bekleyeyim kizlar

Bence yarını bekle canm bende adet günümde negatif görmüştüm üç gün bekleyip tekrarlamıştım

Yaa gercekten mi. Ben kizima hamileyken 5 gun once idrarda cikmisti. Ama her hamilelik farkli tabi. İnsaallah dedigin gibidir canim bekleyeyim en iyisi. Hayirlisi olsun insaallah
İnşallah canm evet her hamilelik farklı benimde Bi kızım var onda yaşadığım belirtilerin hiç birini bu hamileliğim de yaşamıyorum tamamen farklılarrabbim tez zamanda nerede isteyen varsa kucaklarını doldursun inşallah

Rabbim gözünüzü yolda komasın. Ben de 7 aydır evliyim. Bizimkiler de erken yapmayin diolr zaten kararszdm daha da karıştı kafam.
Bnde cok cabuk olur saniyodum o kadar cabuk olunmuomus annem ewlendigi ay kalmis ablam 2 . Ayi kardesim 1.5 aylllik ewliyken dedim bndde hemn kalirim sans iste olmadi olmuo yine kirmixiyi yedim bugun sabah bacak agrisiyla uyandim wc ye gittim ki ooo su gibi kirmizinin dibini gordum uzulmuorum ama sanirim alistim kirmiziyi gormeye doktor adet gorsende git demisti goguslerim bi acio anlatamm ama sanmiorum bunun gebelik oldugunu bildigin koyu koyu gelio bide sadece wcde gelio o kadar kolay olmuomus ruyamda bugun kolyemin koptugunu gormustum ruyalarima inanirim belirti buymus sanirim umutluyum desemde umudum azaldi biliorum erken cok bekleyen insanlar var ama ne biliyim iste biseyler gidio bnden meryem suresi okumustum o faydaliymis sizde okuyun bu ay farkli yol denermiyim bilmiorum

Yaaaa inşallah bakalım
Bence de yarını bekle beklemek zor biliyorum ama

CanimAllah nasip rderse ben 3. Cocuk icin ugrasiyorum:)) 8 yasinda oglum 5 yasinda kizim.var. Allah tum isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insaallah

Canım üzülme sanırım kimyasal oldu
Benim de geçen ay öyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…