Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aslında yumurtlamanın üstünden de tam yerleşme olabilecek kadar zaman geçmiş hayırlısıyla gelir inş meleğin ya da meleklerin :)
Ya gec döllenme olabilir mi die dusunuorum 3 ayri doktor da bekle demisti gebelik suphesi var dediler ya merak ettim acaba dedim yerlesmemi .s

Amin canım inş Ben de yarın tekrar yapıcam test çizgide koyulaşma var mı acaba diye inş bakalım
Ay ya bnde yaptim silik cikti ama kan dusuk iste o kotu oluo oyuzden nolur millete para kazandirmayin en iyisi kan bekle kan ver bnde cumartesiye kadar insallah beklicem bi aksilik olmazsa o zaman kan vercem adet olursam gitmm zaten

Ay ya bnde yaptim silik cikti ama kan dusuk iste o kotu oluo oyuzden nolur millete para kazandirmayin en iyisi kan bekle kan ver bnde cumartesiye kadar insallah beklicem bi aksilik olmazsa o zaman kan vercem adet olursam gitmm zaten
İnş olmazsın ben de bayram sonunu beklerim kan için ama elimde test var içim içimi yiyor yapıyorum dayanamıyorum

Ben de ilk defa geçen ay düşündüm ama fos çıktı daha adetim biteli 10 gün olmuştu tekrar adet oldum inşallah andyou senin yavrundur ☺ hakkımızda hayırlısı olsun

Ben de ilk defa geçen ay düşündüm ama fos çıktı daha adetim biteli 10 gün olmuştu tekrar adet oldum inşallah andyou senin yavrundur ☺ hakkımızda hayırlısı olsun
Amin cnm bnm insallah hepimizin yuzu guler cok diliyorum rabbimden kucagimiz bos kalmasin insallah dilegimiz kabul olur ts ederim bakalim umarim dewam etmez bkliorum

Canim ben de senden haber bekliyodum hayirlisi olsun onumuzdeki aya gelir insaallah bebisin. Benim de beklenen tarihim yarin bakalim merakla bekliyorum. Kasiklarimda yine adet olacakmisim gibi agri var. Hayirlisi bakalim. Yarin ya da sali test yapcam tekrar

Kızlar merhaba
2. Çizgi var mı bana mı öyle geliyor

Belli tabiki kız gölge molge ama belli yani. İnşallah devamı gelir. En kısa zamanda kan ver
4 gün önce verdim 2.88 çıkmıştı yarın tekrar veririm bakalım üzülmemek için yaptırmamıştım
Ama biraz önce dayanamıp test yaptım elim ayağım titriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…