Hadi ya insallah ya bi yanim uzuluo bi yanm o kadar rahatki bilemedim .s insallah kimyasal degildir ya bide adete dönmezNormalde yerleşmeye öyle diyorlar inş yerleşmedir canım
Ya gec döllenme olabilir mi die dusunuorum 3 ayri doktor da bekle demisti gebelik suphesi var dediler ya merak ettim acaba dedim yerlesmemi .sAslında yumurtlamanın üstünden de tam yerleşme olabilecek kadar zaman geçmiş hayırlısıyla gelir inş meleğin ya da meleklerin :)
İnşallah canımHadi ya insallah ya bi yanim uzuluo bi yanm o kadar rahatki bilemedim .s insallah kimyasal degildir ya bide adete dönmez
Olabilir tabi neden olmasın sen birkaç gün dikkat et kendine bakalımYa gec döllenme olabilir mi die dusunuorum 3 ayri doktor da bekle demisti gebelik suphesi var dediler ya merak ettim acaba dedim yerlesmemi .s
Insallah hepimiz guzel haberleer yazar o mutlulugu yaşar annelik duygusunu tadar rabbim dualarimizi dileklerimizi kabul etsin cok dua ediorum ben ve ben gibilereOlabilir tabi neden olmasın sen birkaç gün dikkat et kendine bakalım
Amin canım inşInsallah hepimiz guzel haberleer yazar o mutlulugu yaşar annelik duygusunu tadar rabbim dualarimizi dileklerimizi kabul etsin cok dua ediorum ben ve ben gibilere
Ay ya bnde yaptim silik cikti ama kan dusuk iste o kotu oluo oyuzden nolur millete para kazandirmayin en iyisi kan bekle kan ver bnde cumartesiye kadar insallah beklicem bi aksilik olmazsa o zaman kan vercem adet olursam gitmm zatenAmin canım inşBen de yarın tekrar yapıcam test çizgide koyulaşma var mı acaba diye inş bakalım
İnş olmazsın ben de bayram sonunu beklerim kan için ama elimde test var içim içimi yiyor yapıyorum dayanamıyorumAy ya bnde yaptim silik cikti ama kan dusuk iste o kotu oluo oyuzden nolur millete para kazandirmayin en iyisi kan bekle kan ver bnde cumartesiye kadar insallah beklicem bi aksilik olmazsa o zaman kan vercem adet olursam gitmm zaten
Varsa bisey diemm cnm bnm insallah guzel hber verirsin rabbim razi olsun cok ts ederim sendenİnş olmazsın ben de bayram sonunu beklerim kan için ama elimde test var içim içimi yiyor yapıyorum dayanamıyorum
Amin canım hepimizden inşVarsa bisey diemm cnm bnm insallah guzel hber verirsin rabbim razi olsun cok ts ederim senden
Amin cnm bnm insallah hepimizin yuzu guler cok diliyorum rabbimden kucagimiz bos kalmasin insallah dilegimiz kabul olur ts ederim bakalim umarim dewam etmez bkliorumBen de ilk defa geçen ay düşündüm ama fos çıktı daha adetim biteli 10 gün olmuştu tekrar adet olduminşallah andyou senin yavrundur ☺ hakkımızda hayırlısı olsun
Sende ümit var gibi ☺ ne kadardır evlisinAmin cnm bnm insallah hepimizin yuzu guler cok diliyorum rabbimden kucagimiz bos kalmasin insallah dilegimiz kabul olur ts ederim bakalim umarim dewam etmez bkliorum
Canim ben de senden haber bekliyodum hayirlisi olsun onumuzdeki aya gelir insaallah bebisin. Benim de beklenen tarihim yarin bakalim merakla bekliyorum. Kasiklarimda yine adet olacakmisim gibi agri var. Hayirlisi bakalim. Yarin ya da sali test yapcam tekrarKızlar ben de maalesef bugün regli oldum ilk denememdi bu ay daha sıkj takip edicem yumurtlamayı yakalamıştım ama tek ilşki yeterli gelmedi sanırım kısmet zamanı başka ayaymış demekki moralinizi bozmayın olmuyorsa daha hayırlısı olacağı içindir
1 sene oldu ama 1 senedir de denioruz hic korunma olmadi gozum yolda agzin bal yesinSende ümit var gibi ☺ ne kadardır evlisin
1 sene oldu ama 1 senedir de denioruz hic korunma olmadi gozum yolda agzin bal yesin
Belli tabiki kız
4 gün önce verdim 2.88 çıkmıştı yarın tekrar veririm bakalım üzülmemek için yaptırmamıştımBelli tabiki kızgölge molge ama belli yani. İnşallah devamı gelir. En kısa zamanda kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?