Merhaba canım uzun zamandır girmiyorum nete. Herşeyden uzak kalmak istemiştim. geçen yıl şüphelendiğim süreçte kaşık bel mide bulantısı yani kısaca tüm belirtiler olmasına bat günümden geçmesine rağmen gittiğim hastanedeki dr anlayamamış. meğersem düşük yapmışım dr bunu anlayamayıp kum döküyorsun demişti.
Sonrasında bir başka hastane ve dr’a göründüğümde öğrendim gerçeği. Ve ben bu akşam da ovülasyon testi sayesinde gebe olduğumu öğrendim. İnanamadım şaşırdım . Sonrasında gebelik testini uyguladım hemen ve aynı çift çizgiyi onda da gördüm.
Ve ben halen de inanamadığım için hastaneye gittim kan testi yaptırdım gece yarısı
Şükürler olsun rabbime verdiği ceza sona erdi. Hak etmiştim çünkü daha evvel gebeliğimi sonlandırmak zorunda kalmıştım istemeyerekte olsa. Ve şimdi eşimden boşanacağım bir süreç geçiriyordum ki;
Bi gece sabaha karşı uyanıp hamileyim diye gözümü açtım rüyamı gördüm de o şekilde uyandım halende anlamış değilim. Ki ben evde tektim eşimle yaşadığımız sorunlardan dolayı bebek mevzusunu kapamıştım. Hatta onun annesine inat çocuk getirmeyeceğimi söylemiştim.
Çünkü eşimin annesi beni kusurlu görüyordu evlendiğim günden buyana oysaki bir çok hast. Gidip testler yapıp ona hiç bir şeyim yok dememe rağmen benim en sonunda pisikolojimi bozdu.
Neyse; eşim benimle barışmak için geldiğinde bir kez daha evliliğime şans vermek istedim. Ve şimdi öğreniyorum ki; Meğersem ben hamileymişim.
O gece gördüğüm yada yaşadığım her ne ise eşimi affetmeme evliliğime şans vermeme neden oldu.
Anneler gerçekten hissediyormuş. Lakin hamile olduğum hiç aklıma gelmemişti çünkü çok denedik
Lütfen umudunu kıracak hiç bir şey yapma ve bu çocuk meselesini eşinle birlikte olduğunda aklına getirme inşallah güzel haberler alırım senden dualarım anne olmak isteyen herkeze
Yazını bende okudum kendime göre yorumladım fakat bu öyle kolay bir süreç degil maalesef hiç kimse bir şey demese bile kucağına bir bebek bile alsan insanların yüzü düşüyor yazık bunun daha olmadı dimi der gibi hadi onları görmedim eşimin çocuklara olan ilgisi yeğenleri Seviş şekli biraz kasıklarım agrıyor desem hemen aşkım acaba hamilemisin diye sorması