• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar göğüslerimin sızısı çok can yakmaya başladı otobüste tutunurken bile ağrıyor dün duşta farkettim damarlar koyulaşmış köpüklüyken bile damarlar görünüyordu ve ucu baya kahverengi ilk defa böyle oldu sürekli uyku halimde cabası 1 dk içinde uyuyabiliyorum yeter ki kafamı bir yere dayayım. Bat 8 var belirti olabilir mi bu kadar erkenden sizceo_O:110:

Kızlar göğüslerimin sızısı çok can yakmaya başladı otobüste tutunurken bile ağrıyor dün duşta farkettim damarlar koyulaşmış köpüklüyken bile damarlar görünüyordu ve ucu baya kahverengi ilk defa böyle oldu sürekli uyku halimde cabası 1 dk içinde uyuyabiliyorum yeter ki kafamı bir yere dayayım. Bat 8 var belirti olabilir mi bu kadar erkenden sizceo_O:110:
Canım hiç belli olmaz kimileri 10 gün önceden anlıyor inşallah meleğin seninledir 🙏🏻 biraz daha bekle test yaparsın

Hanımlar ben adetimden 6 gün önce gebelik testi yaptım ve malesef negatif çıktı. Bu ay klomen kullandığım için çok umudum vardı. Şuan aşırı derecede kasık ağrım var. Adet alacakmışım gibi geliyor. Bat 13 mayısta. Ama hiç düzenli mens olan birisi değilim. Klomenin etkisi midir yoksa gebelik olabilir mi? Yeniden test yapmaya korkuyorum. Benim gibi adet ağrısı çekip gebe olduğunu öğrenen var mı acaba ?
Naptin canim hamilemisin test yaptin mi

Hadi benim testimi de yorumlayıııııın 🤗🤗

az önce test yaptım sıvı almıyorum nasılsa diye, negatif diye incelerken inceeeeeee minnaaaaaaak bir çizgi görür gibi oldum. Ama acaba alttaki çizginin yeri midir gölgesi midir diye de düşünüyorum. İlk yaptığım halini ve bi 10dk sonraki halini paylaşıyorum bir bakarsanız sevinirim ❤
Bende gördüm hadi ins test yaptin mi tekrar sonuc ne

Back