Bazen geç çıkıyor canım negatifede güvenme beni hatırlaValla geciktim canım 2 aya göre 3 Gün ama ilk günü test yaptım negatif çıkmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen geç çıkıyor canım negatifede güvenme beni hatırlaValla geciktim canım 2 aya göre 3 Gün ama ilk günü test yaptım negatif çıkmıştı
O zaman yaptırırsın canım testiay işte o çok muallakta. biraz dengesiz son bir kaç aydır.36-35-34 diye gidiyor aralık. Buna göre ptesi 5-6 gün kalmış olacak.
Öyle kuzum mecburİnşallah canım nasip bakalım Nabalım artık beklicez bakalım ne olucak herseye nasip ya yıpratmak istemiyorum artık kendimi![]()
Evet canım o aklıma geliyor ve ümitleniyorum aslında ama diyorum yoktur herhalde bilmiyorum sinirlerim bozuldu artıkBazen geç çıkıyor canım negatifede güvenme beni hatırla
Aynen kuzumÖyle kuzum mecbur![]()
Kramp mı giriyor canım illa herkeste olucak ağrı diye bişey yokki canım belirti olmadan da gebe kalan çok insan varbende hiç ağrı sızı yok sanki değişik kramp ve iğne sokması![]()
Canım hiç belli olmaz kimileri 10 gün önceden anlıyor inşallah meleğin seninledirKızlar göğüslerimin sızısı çok can yakmaya başladı otobüste tutunurken bile ağrıyor dün duşta farkettim damarlar koyulaşmış köpüklüyken bile damarlar görünüyordu ve ucu baya kahverengi ilk defa böyle oldu sürekli uyku halimde cabası 1 dk içinde uyuyabiliyorum yeter ki kafamı bir yere dayayım. Bat 8 var belirti olabilir mi bu kadar erkenden sizce![]()
Canım birde sende ne gibi belirtiler vardı benim 2 3 gün göğüslerim filan çok ağrıdı hatta şişti gerildi filan ama şuan birşey yokBazen geç çıkıyor canım negatifede güvenme beni hatırla
Canım hiç belli olmaz kimileri 10 gün önceden anlıyor inşallah meleğin seninledirbiraz daha bekle test yaparsın
Son adet tarihin ne zamandi canim? Kac haftalik oldu ya da suanBende 22 mayısta Can'ım gidiyorum.
Canim koyulasma var daha net görünüyor simdi. Bence korkma ve kan ver çıkacaktır insBugün yine tekrarladım ilk idrarla bir tık daha koyulaşmış sanki ama yine kör olacaktımO kadar kimyasal gebelik denmiş ki yazılarda gitmeye korkuyorum kan vermeye şuan.
![]()
Hadi inşallah güzel sonuç alırsın canımBu ay tutucam kendimi günüm geçmeden yapmıycam inşAllah![]()
Naptin canim hamilemisin test yaptin miHanımlar ben adetimden 6 gün önce gebelik testi yaptım ve malesef negatif çıktı. Bu ay klomen kullandığım için çok umudum vardı. Şuan aşırı derecede kasık ağrım var. Adet alacakmışım gibi geliyor. Bat 13 mayısta. Ama hiç düzenli mens olan birisi değilim. Klomenin etkisi midir yoksa gebelik olabilir mi? Yeniden test yapmaya korkuyorum. Benim gibi adet ağrısı çekip gebe olduğunu öğrenen var mı acaba ?
Gözün aydin canım darisi bize insAdetime 3 gün var Kızlar yaptım 5 dk olmadan böyle çıktı ben mi yanlış görüyorum çizgi var gibi değilmi
Bende gördüm hadi ins test yaptin mi tekrar sonuc neHadi benim testimi de yorumlayıııııın
az önce test yaptım sıvı almıyorum nasılsa diye, negatif diye incelerken inceeeeeee minnaaaaaaak bir çizgi görür gibi oldum. Ama acaba alttaki çizginin yeri midir gölgesi midir diye de düşünüyorum. İlk yaptığım halini ve bi 10dk sonraki halini paylaşıyorum bir bakarsanız sevinirim ❤
Hayırlısı olsun hakkımızda canım sağlıklı gelsindeEvet canım o aklıma geliyor ve ümitleniyorum aslında ama diyorum yoktur herhalde bilmiyorum sinirlerim bozuldu artık
Amin canım inşallah hepimizinKızlar bende beklemedeyim 23 mayis adetim bakalim hayirlisini dileyelim rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ins
Amin canım inşallah senin bebiş nasıl cinsiyet belli oldumuHayırlısı olsun hakkımızda canım sağlıklı gelsinde