Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Canım bu kadar erken olurmu belirtiler bilmiyorum ama inşallah meleğin gelmiştir kahve akıntı yerleşme derler genelde ama hayırlısı olsun

Ben 6 gün geçene kadar kan vermemiştim
Gittiğimde değerim sıfır çıkmıştı
Sanıeım buna kimyasal gebelik diyolar canım
Her kadın zaten bunu yaşarmış çoğunlukla
Hatta bazen anlamaz insanlar adeti biraz gecikti sanar dedi doktor

Kahverengi lekelenme yumurtlama döneminde yada sonrasında normal canım her bayan yaşıyormuş bunu doktora gitmiştim ordan biliyorum yerleşme biraz daha geç oluyor adet dönemine bikaç gün kala yada adet döneminde gibi

5 gun gecikmeyle hala bklemedeyim bakalim ne olacak esim test yapalm diene kadar bn demyecem bklim ne zamn aklna glck .bi yonden hak da veriorum gecen ay 20 gun gcikmeyle adet olunca merak etmemesi normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…