Canım bu kadar erken olurmu belirtiler bilmiyorum ama inşallah meleğin gelmiştir kahve akıntı yerleşme derler genelde ama hayırlısı olsunArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
insallah cnm Aminn :)Canım bu kadar erken olurmu belirtiler bilmiyorum ama inşallah meleğin gelmiştir kahve akıntı yerleşme derler genelde ama hayırlısı olsun
Yoğun sayilirkimyasal gebelik yani hamile degilim öyle mi
bende aynı şeyleri yaşamıştım canım yaklaşık 10 gün önceMalesef kızlar kan testim sonucum 0.100 cıktı. Ne bu şimdi of ya. Idrar testi pozitif 2 gün adetim gecikti. Kan testi negatif. Neden böyle olduki
Sende ne dediler pekibende aynı şeyleri yaşamıştım canım yaklaşık 10 gün önce
Senin kaç gün gecikmiçtiSende ne dediler pekianlatirmisin nasildi
Kahverengi lekelenme yumurtlama döneminde yada sonrasında normal canım her bayan yaşıyormuş bunu doktora gitmiştim ordan biliyorum yerleşme biraz daha geç oluyor adet dönemine bikaç gün kala yada adet döneminde gibiArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
cokk sagoll cnm :)Kahverengi lekelenme yumurtlama döneminde yada sonrasında normal canım her bayan yaşıyormuş bunu doktora gitmiştim ordan biliyorum yerleşme biraz daha geç oluyor adet dönemine bikaç gün kala yada adet döneminde gibi
Canım iyiyiz şükür bekliyoruzKızlar napıyosunuz nasılsınız
Var canim hayrli olsun3 gun gecikti
dr görün istersen canım valla bizde sende var diye sevinmiştik hayırlısı olsun üzülme inşallahhhhh tez vakitte nasip olurMalesef kızlar kan testim sonucum 0.100 cıktı. Ne bu şimdi of ya. Idrar testi pozitif 2 gün adetim gecikti. Kan testi negatif. Neden böyle olduki
Malesef adet oldumTebriklersağlıkla devam etsin inşaallah
Adet oldumVar canim hayrli olsun
Allah Allah bu kimyasal gebelikde ne kadar yayildi ya gecmis olsun canm skma cnini hayrlisi olsunAdet oldumkimyasal gebelik olabilirmis
İyiyim bende canım naptınCanım iyiyiz şükür bekliyoruzsen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?