- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Valla geciktim canım 2 aya göre 3 Gün ama ilk günü test yaptım negatif çıkmıştıİyiyim bende canım naptın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla geciktim canım 2 aya göre 3 Gün ama ilk günü test yaptım negatif çıkmıştıİyiyim bende canım naptın
Coook tsk ederim allah razi olsun tam belli degil aslinda yarin tekrar beta testi yaptircam 20 gecerse hamileligim devam ediyor ama duserse gebelik yok demekAllah Allah bu kimyasal gebelikde ne kadar yayildi ya gecmis olsun canm skma cnini hayrlisi olsun
Bende 22 mayısta Can'ım gidiyorum.Canim 26 mayısta gidicem. O gün acilde nobetciymis doktor. Sen ne zaman gidiyorsun
Hala devam ediyormu canım kanamanCoook tsk ederim allah razi olsun tam belli degil aslinda yarin tekrar beta testi yaptircam 20 gecerse hamileligim devam ediyor ama duserse gebelik yok demek
Biraz daha bekle canım zaten yeni kan testi yaptırdın sıkıntı stres yapmakızlar test yaptım hala C çizgi hala da tık yok1 hafta daha beklicem ya ufff
Bence bira daha bekle canım sen en azından 2 3 kalaya kadar erken gebelikmi yaptınBugün yine tekrarladım ilk idrarla bir tık daha koyulaşmış sanki ama yine kör olacaktımO kadar kimyasal gebelik denmiş ki yazılarda gitmeye korkuyorum kan vermeye şuan.
![]()
Dün yaptığım normaldi , bugün ki erken gebelik. Salı diş doktoru randevum var diş taşı temizletmek için. Pek haz etmem diş doktorundan tırsıyorum. Bir yanım iptal et diyor bir yanım daha ortada bir şey yok git diyor.Bence bira daha bekle canım sen en azından 2 3 kalaya kadar erken gebelikmi yaptın
bana dedn sandım :)))Bence bira daha bekle canım sen en azından 2 3 kalaya kadar erken gebelikmi yaptın
Hadiya olsun canım benimde dün ağrıyordu ama bişey olmadı henüz bekliyorumBenim de suan karnım agrıyo adet olacakmışım gibi![]()
Pazartesi tekrarlarsın var gibiyse kan verirsin o gün ona göre iptal edersin canımDün yaptığım normaldi , bugün ki erken gebelik. Salı diş doktoru randevum var diş taşı temizletmek için. Pek haz etmem diş doktorundan tırsıyorum. Bir yanım iptal et diyor bir yanım daha ortada bir şey yok git diyor.![]()
İnşallah olmayız ds sonu pozitif olur yaHadiya olsun canım benimde dün ağrıyordu ama bişey olmadı henüz bekliyorum
O zaman pazartesiye kadar bekle o gün kan verirsin canım kaç gün kalmış olucak p’tesi günüDün yaptığım normaldi , bugün ki erken gebelik. Salı diş doktoru randevum var diş taşı temizletmek için. Pek haz etmem diş doktorundan tırsıyorum. Bir yanım iptal et diyor bir yanım daha ortada bir şey yok git diyor.![]()
İnşallah canım nasip bakalım Nabalım artık beklicez bakalım ne olucak herseye nasip ya yıpratmak istemiyorum artık kendimiİnşallah olmayız ds sonu pozitif olur ya![]()
evet no stress ve bekliyorum gebelik testi doldurdum çantamı ne kadar daha bekleyimmm oyyyBiraz daha bekle canım zaten yeni kan testi yaptırdın sıkıntı stres yapma
ay işte o çok muallakta. biraz dengesiz son bir kaç aydır.36-35-34 diye gidiyor aralık. Buna göre ptesi 5-6 gün kalmış olacak.O zaman pazartesiye kadar bekle o gün kan verirsin canım kaç gün kalmış olucak p’tesi günü
bende hiç ağrı sızı yok sanki değişik kramp ve iğne sokmasıHadiya olsun canım benimde dün ağrıyordu ama bişey olmadı henüz bekliyorum
Kaç gün gecikmen olmuştu canımevet no stress ve bekliyorum gebelik testi doldurdum çantamı ne kadar daha bekleyimmm oyyy![]()