• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bugün yine tekrarladım ilk idrarla bir tık daha koyulaşmış sanki ama yine kör olacaktım :KK57: O kadar kimyasal gebelik denmiş ki yazılarda gitmeye korkuyorum kan vermeye şuan. :110:

Eklentiler

• IMG_20190518_104423.jpg
    IMG_20190518_104423.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20190518_104542.jpg
    IMG_20190518_104542.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 61
Bugün yine tekrarladım ilk idrarla bir tık daha koyulaşmış sanki ama yine kör olacaktım :KK57: O kadar kimyasal gebelik denmiş ki yazılarda gitmeye korkuyorum kan vermeye şuan. :110:
Bence bira daha bekle canım sen en azından 2 3 kalaya kadar erken gebelikmi yaptın

Bence bira daha bekle canım sen en azından 2 3 kalaya kadar erken gebelikmi yaptın
Dün yaptığım normaldi , bugün ki erken gebelik. Salı diş doktoru randevum var diş taşı temizletmek için. Pek haz etmem diş doktorundan tırsıyorum. Bir yanım iptal et diyor bir yanım daha ortada bir şey yok git diyor. :110:

Dün yaptığım normaldi , bugün ki erken gebelik. Salı diş doktoru randevum var diş taşı temizletmek için. Pek haz etmem diş doktorundan tırsıyorum. Bir yanım iptal et diyor bir yanım daha ortada bir şey yok git diyor. :110:
Pazartesi tekrarlarsın var gibiyse kan verirsin o gün ona göre iptal edersin canım 😊

O zaman pazartesiye kadar bekle o gün kan verirsin canım kaç gün kalmış olucak p’tesi günü

Back