- 19 Mart 2019
- 566
- 667
- 18
- 33
Merakliiiiiiiiii kuum gidiyonuuz mu naptınnn
Geldik doktora kan verdik 3 saat sonra cikacakmisMerakliiiiiiiiii canım ne yaptın
Oh maşallah 3 saatmi hadi inşallah güzel haberler al canım bizede yaz mutlaka internetten görebiliyorsun dur zaten sonucuGeldik doktora kan verdik 3 saat sonra cikacakmis
Uuf 3 saat nedir arkadaş yaGeldik doktora kan verdik 3 saat sonra cikacakmis
Eee bunda pembe çizgi görüyorum ben
Çok ince bi çizgi var gibi sende siyah beyaz yap bakalımKızlar demiştim ya kötü haber aldım diye. Dedim elimde ki son 2 testten birini kullanayım da bu bekleyiş bitsin kendi kendimi bitirmeyeyim sonra gecikicem. bakanların kör olacağı bir çizgi gördüm. ama yine de bat'a çok olduğu için doğru da olmayabilir heyecanlanmıyorum. (predictor express-üstünde gecikince sonuç verir yazıyor. gözle bir tık daha belirgin ama yine de silik.)
Canım kanaman devam ediyormu yani çok yoğunmuKizlar adetim 2 gün gecikti bende idrar testi yaptim 2.ci cizgi silik çikti ertesi gun emin olmak için tekrar yaptim yine aynisi oldu o günün akşami adet oldun bende acile gittim beta hcg testi yaptirmaya sonuçlar 20 çikti yani hamilemiyim yoksa düşük mü yapiyorum lutfen yardim edin 1 sendir çocugum olmuyor
Devam ediyor bi kac saat once oldum ama hemende acile gittin 1 saat olduCanım kanaman devam ediyormu yani çok yoğunmu
Sana ilaç filan vermediler mi canım ya ya çok üzülerek söylüyorum kanaman çok yoğunsa sanırım kimyasal gebelikDevam ediyor bi kac saat once oldum ama hemende acile gittin 1 saat oldu
Yoğun sayilirSana ilaç filan vermediler mi canım ya ya çok üzülerek söylüyorum kanaman çok yoğunsa sanırım kimyasal gebelik
Canım onu ben bilemem ben sadece bildiğim kadarını söyledim senin durumun farklıda olabilir o yüzden bi acile git tekrar ve kadın doğuma gözük en azından düşük ilacı iğnes bişeyi vurur belki durur kanaman inşallah gitmez meleğinYoğun sayilirkimyasal gebelik yani hamile degilim öyle mi
Kimyasal gebelik beta hcg düşükse oluyormuş internetten baktim saat gec oldu yarin özele gitcem inşallah dediğin gibi olur ve gitmez meleğimCanım onu ben bilemem ben sadece bildiğim kadarını söyledim senin durumun farklıda olabilir o yüzden bi acile git tekrar ve kadın doğuma gözük en azından düşük ilacı iğnes bişeyi vurur belki durur kanaman inşallah gitmez meleğin
Malesef kızlar kan testim sonucum 0.100 cıktı. Ne bu şimdi of ya. Idrar testi pozitif 2 gün adetim gecikti. Kan testi negatif. Neden böyle oldukiMerakliiiiiiiiii canım haberlerini bekliyoruz
Allah allah yaa çok üzüldüm canım yaMalesef kızlar kan testim sonucum 0.100 cıktı. Ne bu şimdi of ya. Idrar testi pozitif 2 gün adetim gecikti. Kan testi negatif. Neden böyle olduki
Rabbım hayırkısından versin canım benım üzülmeMalesef kızlar kan testim sonucum 0.100 cıktı. Ne bu şimdi of ya. Idrar testi pozitif 2 gün adetim gecikti. Kan testi negatif. Neden böyle olduki
Çok üzüldümMalesef kızlar kan testim sonucum 0.100 cıktı. Ne bu şimdi of ya. Idrar testi pozitif 2 gün adetim gecikti. Kan testi negatif. Neden böyle olduki
Kalp atışı için hangi gün gideceksin Can'ımCanim erken gebelik testinde olmasa kesinlikle cikmazdi diye düşünüyorum. Ben de bir kac defa yaptim. Silik falan hic birsey gormedim. Seninkinde görülüyor. Ins var canim
Canim 26 mayısta gidicem. O gün acilde nobetciymis doktor. Sen ne zaman gidiyorsunKalp atışı için hangi gün gideceksin Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?