Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah güzel haberi verirsin hislerimde yanılmam inşallah canım benim
İnşallah kuzum dualarımız hep aynı hepimiz kavuşalım bir an önce inşallahbir yanım kırmızıları görene kadar umut vardır diyor bir yanımda bu kadar teste göre çıkardı diyor ne bileyim işte iyice sıyırdım kafayı sanırım ya

Biliyoröusun bendw aynı şeyi düşünüyorum canım
İnsanlar ya çok rahatlar
Ya da umursamıyolar bu konuyu
Allahın istediği bir zaman var birde böyle düşünelim tevekkül edelim

Biliyoröusun bendw aynı şeyi düşünüyorum canım
İnsanlar ya çok rahatlar
Ya da umursamıyolar bu konuyu
Allahın istediği bir zaman var birde böyle düşünelim tevekkül edelim
Evet canım ya anlayamadım gitti tabi Rabbim ol der ve olur yeterki sağlıklısını hayırlısını nasip etsin bizlere

Sen birazcık daha bekle
Sonra bismillah de yap testi
Güsel haberler alcaksın inşallah

Sen birazcık daha bekle
Sonra bismillah de yap testi
Güsel haberler alcaksın inşallah
Öyle yapıyorum canım valla pazartesi yapmıştım Perşembe olmam lazım ya acaba diyorum yarın yapsammı yoksa beklesem mi bilemedim ne de olsa negatif çıkçak diyorum

Bence perşembe sabahına kadar bekle kuzum
Hiç belirtin varmı ? Ya da farklı yaşadığın birşey
Dediğin gibi beklesem daha iyi olur aslında ya dayanabilirsem inşallah ara ara sol kasığım batıyo belim2 haftadan beri ağrıyor nerdeyse ama onu belirti diyemiyorum fıtığım var çünkü bide adet ağrısı gibi ağrım oluyor ara ara ne bileyim çokta belirti aramak istemiyorum takılmak istemiyorum ya

Amin canımmm inşallah
Dua edelim hepberaber
edelim canim ben hep ediyorum ve bekleyen herkezede ediyorum.

hamilelerin dualari daha cok kabul olurmus burdaki hamile arkadaslar bizlerede dua edermisiniz ? isterseniz isimlerinizi yazalim ismen de hatirlayin dualarinizda bizi.

ben dua ederken bu siteyi isimlerini bildiklerimin ismiyle bilmediklerimin nickleriyle hertürlü diyorum allah gönlümüzden geceni biliyor insallah tez zamanda nasip eder

Ya kuzum umutlandırmak istemiyorum ama ben gölge gibi bir çizgi gördüm tam t nin hizasında
Bilmiyorum ki canım fener tuttumm baktım gene de göremedim zaten buraya atılıp hayal çizgi görenler oluyo başkalarının kini ama ben görmüyorum onlar da da bunlar da öbür fotolar bi daha göz at kuzummm

Eklentiler

• 93927CA0-4922-4D03-B0E9-10AE39C9ADE6.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 42
  • 8A6F4AF0-1741-47B6-8E56-5FD52ED7260B.jpeg
    69,3 KB · Görüntüleme: 41
Bilmiyorum ki canım fener tuttumm baktım gene de göremedim zaten buraya atılıp hayal çizgi görenler oluyo başkalarının kini ama ben görmüyorum onlar da da bunlar da öbür fotolar bi daha göz at kuzummm
canim ben o uzaktan cekilmis biraz daha net olan fotografta cok hafiften birsey gördüm. fotografin rengini siyah beyaz yapipda bak telefondaki ayarlardan. öyle biraz daha iyi görünüyor. kacinci gündesin igne kullandinmi durum ne bu testi yaptiginda ?

Canım bende vuslatahasretim arkadaşımın da gördüğü gibi görüyorum gölge gibi
Aynen siyah beyaz fonda çeksene kuzum o daha net belli ediyor
Zaten var ise yarın sabahki idrarınla daha da netleşir diye düşünüyorum

canlar merhaba benim sizlere bir sorum var 2 sene once cikolata kisti ameliyati oldum ve endometriosiz tanisi kondu daha sonraki testlerimde herhangi bir sorun gorunmuyor ancak esimle 1 yildir korunmadigimiz halde henuz hamile kalamadim yanliz yumurtlamamin ustunden 10 gun gecti ve adetime henuz bi haftadan fazla var 2 gun once kanamam geldi hafif agrili ve yogun ne oldugunu anlayamadim bi tecrubesi veya fikri olan varmi acaba?

Bugun randevum vardı çok şükür kızlar gördük keseyi Darısı sizlere inşallah
ay canim gözün aydin allahim tamamina erdirsin insallah cok saglikli bir gebelin gecirirsin. bugün bu sitede duydugum 2. güzel haber arka arkaya. aglattiniz beni bugün ama mutluluktan :))
aminnn insallah canim allahim o günleri nasip etsin insallah en yakin zamanda

kizlar benim sanki atesim cikacakmis gibi öyle cok yüksek degil ama biraz daha sicak. kasiklarimda hafif batmalar cekilmeler oluyor kalkincada ayakta hafiften basim dönüyor. gögüslerimde biraz daha dolgunmus gibi hissediyorum uclarini bastirinca aciyor biraz. bunlar adet belirtisimi acaba ? yoksa gebelik belirtisimi ? vücudumun cok sicak olmasi sasirtti beni

Selam kizlar iğne ise yaradi sanirim beta900e dustu. Sag tupte gorunen kitle de 4mm küçülme var. 6 gun hastanede yattıktan sonra bugum taburcu oldum. 3 gunde bir beta takip edilecek. 5 ayda bir kimyasal bir dis gebelik. Doktor sen cabuk hamile kaliyorsun sana tedavi onermicem 4 ay korunduktan sonra tekrar baslayin dedi. Ama ben yine kimyasal yine dis gebelik olmasından korkuyorum artik. 35 gundur kanama devam ediyor. Ve sanirim bi 30 gun daha devam eder bu gidişle kitle erimezse ameliyat ihtimali hala var. Rabbim su mubarek ramazan günlerinde hepimizin dualarını kabul eylesin insallah. Hastanede oldugum günlerde girmek istemedim. Hastane psikolojimi iyice bozdu. Bir günde 10 kürtaja sahit oldum. Kadin olmak gerçekten zor. Hayirli geceler kader arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…