Merhaba benim bat ta 13 Mayıs ve benim de regl belirtileri var regl olcak gibi aprım oluyo arada göğsümdıxlıyoAdet tarhi 13 mayis olan varmi ? Benim kasik agrilarim basladi bakalim ne olacak gogus agrim olmadgi srece hamilelik belirtisi diye dsnmeyecegim
Aynen belirsizlik zor beklemek zor şu hafta hızlı geçsin istiyorum ne olacaksa olsun önümüze bakalımBakalim ben neye gore ne zaman olacam belirsizlik cok sknti verici ya bide diorum hamile degilsem bari erkenden hasta olayimda kafam rahat etsin
Hadi ya hayirlisi olsun canm zamani suan degil demkki en kisa zamanda verir insallah RabbimÇıkmadı canım
Hakkimzda hayrlisi olsun insallah bakalim bu ay ne olacak guzel haberlerini bekliorumMerhaba benim bat ta 13 Mayıs ve benim de regl belirtileri var regl olcak gibi aprım oluyo arada göğsümdıxlıyo
Valla en sonki adetim 20 gun gecknce bu ay hic sabrszlanmiorum oluruna biraktim gecen ay gunleri sayiyordum ve hic zaman gecmiodu bu ay biraz daha kafam bos bakalimAynen belirsizlik zor beklemek zor şu hafta hızlı geçsin istiyorum ne olacaksa olsun önümüze bakalım
İnşallah canım inşallah bekleyen herkes şu mübarek ayda güzel neticeler alıHakkimzda hayrlisi olsun insallah bakalim bu ay ne olacak guzel haberlerini bekliorum
Aynı şikayetler bende de var ama idrar testi de tek çizgi çıktımArkadaşlar adetime 10 gün var kokulu akıntı var karnımda sertlik ve aşırı şişlik vaar yorgunum agzı da hafif yaralar oldu hamile olabilir miyim
canım iyiyiz beklemece işteKızlar merhaba nasılsınız
İyi diyelim iyi olsun var mı güzel haberler canımcanım iyiyiz beklemece işte
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
beklemedeyim kuzumİyi diyelim iyi olsun var mı güzel haberler canım
Canım 5 gün sürdü 1.günü 3 günü 5 günü değerlendirdik suan aşırı sırtım ve belim agrıyo dün su gibi akıntım geldi sonra hiç gelmedi nasip inşallah bu ay olurKorkma ondan demişti bana da doktorum hiç korkma değerlendirdiysen de inşallah meleğin gelir canım
Hayırlı olsun öncelikle. Nr gibi belirtileriniz vardı4 gün geçti canım vardı belirtilerim ama kendime söylemiyodum üzülcem diye ☺
Aynen öyle canım bu ay güzel haberler alalım inşallahÖyle tabi canım hayırlısı inşallah hakkımızda olmamışsa da üzülmem doğru zaman değildir22 canım sen kaç yasındasın atlamısım sorunu kusura bakma☺
Canım şükür iyiyiz sen nasılsınKızlar merhaba nasılsınız
inşallah canım inşallah ya ben dayanamıyorum test alıp yapmak istiyorum ama negatif görceğimi biliyorumAynen öyle canım bu ay güzel haberler alalım inşallahEstağfirullah hiç önemli değil 28 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?