ben de en son 5 inde olmuştum,sabretmek gerek heralde, günümüzün geçmesini bekleyecez,hayırlısı hakkmıza....
ya bu kadar acayip belirtiden sonra bu 1 damla kahverengi akıntıyı anlamış değilim,belim,ayaklarım ağrıyo,ateş basıyo...
ya 2 ssat sonra souç almayta gitcem ama sanki daha gidemeden regl olcam gibi bi his var içimde....
ya 2 ssat sonra souç almayta gitcem ama sanki daha gidemeden regl olcam gibi bi his var içimde....
cnm ayaklarım ağrıyo demişsin benim de son bi haftadır bacaklarımda kramplar vardı ve özellikle geceleri acayip ateş basıyordu beni. uyuyamıyordum.bir de ellerimde uyuşmalar ve iğnelenmeler vardı ama bunların bir belirti olup olmadığını anlayamadım. sende bu tür şeyler oldu mu ya da tam böylemiydi
ya bu kadar acayip belirtiden sonra bu 1 damla kahverengi akıntıyı anlamış değilim,belim,ayaklarım ağrıyo,ateş basıyo...
benim her adet dönemimde beim ve ayaklarım ağrır,ama bu sefer adete 12 gün kaa böye oldu,sanki adetin ilk günü gibi,göğüslerim şişti 1 gün içinde, çok sızlıyo,çok sert,göğüs halkası genişledi, baş ağrısı var, bi de ateş basması
canım benden de geldi kahverengi ve pembe akıntı bende anlayamadım... yerleşme kanaması olabliyomuş :18: bilemiyoruzki belirtiler hepaynı
bakalım... hayırlısı
inşallah hamilesindir elagulum sevinçli haberlerini bekliyoruz ne olursa olsun sonuç moralini hiç bozma hadi hayırlısı
inş. hamilesindir canm, ya benim test te 2. çizgi çok hafif var, galiba ben de hamieyim.
inş. hamilesindir canm, ya benim test te 2. çizgi çok hafif var, galiba ben de hamieyim.
benimde 3 ünde olmam gerek aynı belirtiler ben de de var belim ağrıyo,bir damla kan geldi dün,ben de mi idrar testi alsam,heyecanlandım şimdi
ooo kesinlikle almalısın:) umarım seninde vardır bebeğin..ben bu kadar erken bellı olacagını düşünmemıştım ama oldu denemekten ne zarar gelir..
inşallah hamilesindir elagulum sevinçli haberlerini bekliyoruz ne olursa olsun sonuç moralini hiç bozma hadi hayırlısı
ya int. ten pozitif örneklere baktım, evet uyuyor,1. koyu kırmızı kalın, 2. çizgi açık kırmızı ince,yaşasınnn, çok mutluyum ve şaşkınım.darısı başınıza...
ya int. ten pozitif örneklere baktım, evet uyuyor,1. koyu kırmızı kalın, 2. çizgi açık kırmızı ince,yaşasınnn, çok mutluyum ve şaşkınım.darısı başınıza...
cnm çok sevindim inş hayrlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?