Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya bu kadar acayip belirtiden sonra bu 1 damla kahverengi akıntıyı anlamış değilim,belim,ayaklarım ağrıyo,ateş basıyo...

cnm ayaklarım ağrıyo demişsin benim de son bi haftadır bacaklarımda kramplar vardı ve özellikle geceleri acayip ateş basıyordu beni. uyuyamıyordum.bir de ellerimde uyuşmalar ve iğnelenmeler vardı ama bunların bir belirti olup olmadığını anlayamadım. sende bu tür şeyler oldu mu ya da tam böylemiydi

benim her adet dönemimde beim ve ayaklarım ağrır,ama bu sefer adete 12 gün kaa böye oldu,sanki adetin ilk günü gibi,göğüslerim şişti 1 gün içinde, çok sızlıyo,çok sert,göğüs halkası genişledi, baş ağrısı var, bi de ateş basması

ya bu kadar acayip belirtiden sonra bu 1 damla kahverengi akıntıyı anlamış değilim,belim,ayaklarım ağrıyo,ateş basıyo...

canım benden de geldi kahverengi ve pembe akıntı bende anlayamadım... yerleşme kanaması olabliyomuş :18: bilemiyoruzki belirtiler hepaynı

bakalım... hayırlısı

canm senin anlattıkların sanki panik atak belirtisi gibi geldi bana, karıncalanma,kramp vs...çok stres yaptıysan öyle olabilir

canım benden de geldi kahverengi ve pembe akıntı bende anlayamadım... yerleşme kanaması olabliyomuş :18: bilemiyoruzki belirtiler hepaynı

bakalım... hayırlısı

aaaa testi yaptım tek çizgiyi görünce attım kenara, şimdi baktım da 2. çizgi çok hafif te olsa var,daha günü geçmedi ondan mı öyle çıktı acaba...

benimde 3 ünde olmam gerek aynı belirtiler ben de de var belim ağrıyo,bir damla kan geldi dün,ben de mi idrar testi alsam,heyecanlandım şimdi

ooo kesinlikle almalısın:) umarım seninde vardır bebeğin..ben bu kadar erken bellı olacagını düşünmemıştım ama oldu denemekten ne zarar gelir..

ya int. ten pozitif örneklere baktım, evet uyuyor,1. koyu kırmızı kalın, 2. çizgi açık kırmızı ince,yaşasınnn, çok mutluyum ve şaşkınım.darısı başınıza...

ya int. ten pozitif örneklere baktım, evet uyuyor,1. koyu kırmızı kalın, 2. çizgi açık kırmızı ince,yaşasınnn, çok mutluyum ve şaşkınım.darısı başınıza...

canımm resmı de gördumm :) benımkı senınkınden bıraz daha koyu çizgiydi,bence yarın sabah ılk ıdrarınla bır test daha yapmalısın,cunku en az 4 saatlık ıdrarla yapılması gerekıyomuş aay resme cok svındım yaa ılk yorumunda tek cızgı demışsın ıkıncı de cıft işallah hamılesındır,ben doktora gıtmemeye karar verdim en azından adet gunumu beklemelıyım ondan sonra değerlerım artması gerek tabi yanı kesın hamıleyım demem mumkun değil kızlar dua edın umarım hiçbirsorun yaşamayız hıcbırımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…