• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

lehale hayırlısı olsun canım..
umarım sende beklediğin haberi en kısa zamanda alırsın...:)
sen de bir yandan haklısın çünkü böyle heves edip netice de çıkmazsa çok daha fazla hayal kırıklığı olucaktır..
işallah ikiniz de hamilesinizdir ve problemsiz bir hamilelik yaşarsınız..allah herkesin gönlüne göre versin..

Kızlarrr yaw nerdesiniz kimseler yok bu akşam herkes benim gibi kırmızı kartmı gördü yoksa :)) ben aksine neşelendim moral falan bozmak yok artık kısmet önümüzdeki aya artık napalım.

cnm kırmızı kart gördün demek.. ama moralin yerinde olduğu için sevindim. hakkımızda hayırlısı

yamukprenses cim sende kırmızı kart görmüşsün ama kızıl mavi gibi moralin yerinde. kırmızı karta üzülesem de neşeli olmanıza ve pozitif bakışınıza sevindim. bugün ben de akşam üzeri öğrenceğim kan tahlil sonuçlarını. belki ben de aranıza katılacağım. ama sonuç ne olursa olsun sizden aldığım enerji ile ben de şükredecğim : ) hepinizi seviyorum :)

slm kızlar bende dayanamayıp test yaptım akşam tbii negtif çıktı 5 günüm var daha pek umutlu diilim ama hayrlısı

lehale hayırlısı olsun canım..
umarım sende beklediğin haberi en kısa zamanda alırsın...:)
sen de bir yandan haklısın çünkü böyle heves edip netice de çıkmazsa çok daha fazla hayal kırıklığı olucaktır..
işallah ikiniz de hamilesinizdir ve problemsiz bir hamilelik yaşarsınız..allah herkesin gönlüne göre versin..

Amin canımmm aminn:16:
İnş pazartesi güzel habelerle gelirim aranıza.Darısıda iremayın ve tabi tüm isteyenlerin başına:34:

bu arada iremay bence pzt beklemene hiç gerek yok çünkü idrar testinde çıktıysa çift çizgi kan testinde çok daha net çıkıcaktır sonuç...hala nasıl gitmedin hastaneye...hadi çabuk çabuk..ben de heyecan duyuyorum senin adına :)

yaaa ben bekesem mi karar veremedim 3 gün var ama belirtiler çok şiddetli, bugün test alsam mı

bu arada iremay bence pzt beklemene hiç gerek yok çünkü idrar testinde çıktıysa çift çizgi kan testinde çok daha net çıkıcaktır sonuç...hala nasıl gitmedin hastaneye...hadi çabuk çabuk..ben de heyecan duyuyorum senin adına :)

yaaa ben beklesem mi karar veremedim 3 gün var ama belirtiler çok şiddetli, bugün test alsam mı

günaydın hanımlar,benım regl günüm 2 ocaktı ama yakşalık 8,9 gündur kasıklarım adet olacakmışım gıbı agrıyordu,göğüs damarlarım harıta gıbı oldu ,göğüs ucu hassasiyetı yaşıyordum,ağzımda garip bir tat vardı,ayağa kalıknca hafıf mıde bulantısı ve baş donmesi oluyordu,ayaklarım demir gıbı soğuktu birden ateş basması bırden üşüme gelıyordu...bu eşimle ılk bebek denememızdı ve ben burayı cok okudum bu belırtılerın psıkolojık olabılcegını düşündüm..ve dün kasık ağrım aşırı arttı adetıme 3 gun olmasına rağmen dayanamadım test yaptım dun akşam..çift çizgiyi gördum,bne çok silik ne çok netti,bu sabah ıkıncı testı yaptım sabah ıdrarı ile yine çift çizgi:) çok garip hissedıyorum bugun doktora gıdıp gıtmemekte emin olamadım hafta sonu da gırıyor araya pazartesi gitsem tam adetimden 1 gun geçmiş olacağım sizce bugunmu gıtmleıyım yoksa ppazartesi daha mı ıyı olur gitmm lutfen bana fikirlerinizi söylermisiniz?

merhaba canım,

bence çift çizgiyi görmüşsün ve hemen gitmelisin bekleme derim tabi karara sana kalmış ... şimdiden tebrik ederim... darısı başımıza inş.:30:

4 gün vardı günüme bugün test yaptım çift çizgiyi net gördüm.çok şükür
hemen kanda çıkar mı sonuç yaptırsam mı?

yılın son günü yroumlara bakıyorumda süper valla morelim yerine geldi yeni yıl hediyeleriniz muhteşem darısı başımıza ...

canım benim kan testi yaptır derim :)) hem merakını gidermiş olursun...
şimdiden çok ama çok tebrik ederim...

:nazar::emir_bebek:

kızlar beklemek zor gerçekten 4 aralıkta rengli oldum belirtilerimi yazdım sizlere ama bu aralar kasık ağrım ve akıntılarım arttı batmalar oluyo, göğüslerim kocaman ,karnım şiş :1: bakalım şu ocağın ilk haftasına gelelimde kan testi yaptırcam
olumlu yada olumsuz neler olcak bilemiyorum allahım o güzel duyguyu inş.nasip eder.

umarım hepimiz yeni yılda anne oluruz ve meleklerimize kavuşuruz dularım bizimle... allahım gönlümüze göre versin.
hepinizin yeni yılı kutlu olsun.
:46::64::79: görüşmek üzere

( gelirim yine ben buralara):80::79:

kızlar beklemek zor gerçekten 4 aralıkta rengli oldum belirtilerimi yazdım sizlere ama bu aralar kasık ağrım ve akıntılarım arttı batmalar oluyo, göğüslerim kocaman ,karnım şiş :1: bakalım şu ocağın ilk haftasına gelelimde kan testi yaptırcam
olumlu yada olumsuz neler olcak bilemiyorum allahım o güzel duyguyu inş.nasip eder.

cnm idrar testi yaptın mı hiç.

cnm idrar testi yaptın mı hiç.

yaptım güzelim ama negatifti pazartesi günü işten çıktığım akşam yaptım eşim çok ısrar edince çok üzüldüm ama bakalım adet tarihi geçtikten yapıcam bakalım

yaptım güzelim ama negatifti pazartesi günü işten çıktığım akşam yaptım eşim çok ısrar edince çok üzüldüm ama bakalım adet tarihi geçtikten yapıcam bakalım

anladım cnm. ama üzülme daha regline var sanırım. bende reglime 4 gün kala evde test yaptım negatif çıktı. biraz acele ettim. dün kan tahlili verdim 2 saat sonra sonucu alcam. inş hakkımızda hayırlısı olur.

Back