huhuuuuuuuuu ben geldim kızlaaarrrrrr...
ben yokken topik bi hayli ilerlemiş,tek tek okudum hepsini.evet bildiğiniz gibi kuzenim gelmişti ziyaretime,akşamda abimle nişanlısı gelince buraya girmeye vaktim olmadı kızlar ama aklım hep sizdeydi.bu arada sabah kalktım ve kırmızılar gelmişti kızlar ama ilginç olan çok sevindim çünkü hiç gecikmezdi ve pembemsi akıntı falan gelince acaba başka sorunlarmı yaşıyorum,dış gebelikmi diye kafamda kurmaya başlamıştım,doktora gitmeme gerek kalmadı,moralimde gayet yerinde
bana bu ay rahim filmi yolu gözüktü,o kadar kaçtım ama artık bu ay çektirip o gizli kutuda neler olduğunu öğreneceğim artık ve yürekten inanıyorumki en kısa zamanda hamile kalıcam,olmazsada nasip diycem artık ama yaşamak güzel ,elimayağım var,görüyorum,sağlıklıyım ve bunun için şükrediyorum.neyse anlaşıldı bu ay kocişimle daha çok çalışmamız gerekiyor...
canım reglimi olduuuuuuunnnn sen ya
,sinir oldum okuyunca siniiiiiiiiiiiiiiirrrrrrr!!!!!!!senden kesinlikle müjdeli bir haber bekliyordum,inan bana en az senin kadar üzüldüm şu anda.değerlerin nasıl 5 üstünde oldu o zaman benim bile hamile kaldığımda değerim seninkinden düşüktü,nasıl olur yaaaa çok umutluydum senden,gerçekten çok üzüldüm ama boşver canım ben inanıyorum seninde,benimde,burchak'ında,bblaunda,çiçek10 unda,gulse84 ünde elagülünde bebişleri 2011 bebişleri olacak inşaallah ve başka bir topikte şu kadarlık hamileyim sonra başka bir topikte bebeğimin gazı çıkmıyor kızlar ne yapmalıyım diye yazışacağız.moral bozmak yok kızlar,ben bu ay dizginleri iyice elime alıcam,önce bir doktora gideyim,sonra şu meşhur kürlere başlıyım,sonra kocişimin elinden tutup........şşşştttt merakla okumayın gerisi bana kalmış:82:
kızlar göremesemde tanımasamda sizleri seviyorum,inşaallah en kısa zamanda hepimize ve isteyen herkese rabbim en kısa zamanda kucaklarımıza bebişerimizi sağlıkla almayı nasip etsin.
kızlar bugün yılbaşı için evde olmayacağım otele gidiyoruz ama laptopu yanımda götüreceğim,eğer olaki giremezsem hepinizin yeniyılını şimdiden kutluyorum,sağlık ve mutluluğun yanında hepimize sağlıklı bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza almayı diliyorum.
hepinizi öpüyorum kızlar
ay mektup yazar gibi yazmışım ama idare edin artık,giriş,gelişme,sonuç!