• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhabalar iyi akşamlar,
arkadaşlar bu idrarda baloncuk olması neye işaret ?
Hamileliğin bi göstergesimi yani, anlamadım ben.
Geçmişte yazılan soruları cevapları okuyodum da denk gelince sormak istedim:44:

Ben de okudum ama hiçbir fikrim yok hiç gözlemlemedim kendimde öyle bişey.Tecrübeli arkadaşlar varsa açıklar onlar canım.

Kızlarrr yaw nerdesiniz kimseler yok bu akşam herkes benim gibi kırmızı kartmı gördü yoksa :)) ben aksine neşelendim moral falan bozmak yok artık kısmet önümüzdeki aya artık napalım.

esma 22 genelde erkenden çıkmıyo yapılan idrar testlerinde ..forumdaki arkadaşların daha deneyimli olduklarını biliyorum onlarda yanıt yazıcaklardır eminim ama az önce belirttiğim gibi sanırım istisnalar kaideyi bozmuyor çünkü benim ablam gecikme olmadan öğrendi gebelik testiyle iki bebeğini de .

Teşekkür ederim cevabın için.bu 2 3 gün deli olucam bir akıntı falan ondan yapnmıştım hayırlısı olsun bakalım.ayın 3 de olmam lazım.Allah bebek isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş...

bugün olmam lazımdı olmadım dünde acaip midem bulandı sanki hamile gibi bir kızım var ama 2. istiyorum ama korkuyorumda bakalım ne olacak::

huhuuuuuuuuu ben geldim kızlaaarrrrrr...:3:
ben yokken topik bi hayli ilerlemiş,tek tek okudum hepsini.evet bildiğiniz gibi kuzenim gelmişti ziyaretime,akşamda abimle nişanlısı gelince buraya girmeye vaktim olmadı kızlar ama aklım hep sizdeydi.bu arada sabah kalktım ve kırmızılar gelmişti kızlar ama ilginç olan çok sevindim çünkü hiç gecikmezdi ve pembemsi akıntı falan gelince acaba başka sorunlarmı yaşıyorum,dış gebelikmi diye kafamda kurmaya başlamıştım,doktora gitmeme gerek kalmadı,moralimde gayet yerinde:66::66:
bana bu ay rahim filmi yolu gözüktü,o kadar kaçtım ama artık bu ay çektirip o gizli kutuda neler olduğunu öğreneceğim artık ve yürekten inanıyorumki en kısa zamanda hamile kalıcam,olmazsada nasip diycem artık ama yaşamak güzel ,elimayağım var,görüyorum,sağlıklıyım ve bunun için şükrediyorum.neyse anlaşıldı bu ay kocişimle daha çok çalışmamız gerekiyor...

Yok burchak cım gidemeden regl oldum :(( hemde beklenen günden 2 gün önce.

canım reglimi olduuuuuuunnnn sen ya:59:,sinir oldum okuyunca siniiiiiiiiiiiiiiirrrrrrr!!!!!!!senden kesinlikle müjdeli bir haber bekliyordum,inan bana en az senin kadar üzüldüm şu anda.değerlerin nasıl 5 üstünde oldu o zaman benim bile hamile kaldığımda değerim seninkinden düşüktü,nasıl olur yaaaa çok umutluydum senden,gerçekten çok üzüldüm ama boşver canım ben inanıyorum seninde,benimde,burchak'ında,bblaunda,çiçek10 unda,gulse84 ünde elagülünde bebişleri 2011 bebişleri olacak inşaallah ve başka bir topikte şu kadarlık hamileyim sonra başka bir topikte bebeğimin gazı çıkmıyor kızlar ne yapmalıyım diye yazışacağız.moral bozmak yok kızlar,ben bu ay dizginleri iyice elime alıcam,önce bir doktora gideyim,sonra şu meşhur kürlere başlıyım,sonra kocişimin elinden tutup........şşşştttt merakla okumayın gerisi bana kalmış:82:

kızlar göremesemde tanımasamda sizleri seviyorum,inşaallah en kısa zamanda hepimize ve isteyen herkese rabbim en kısa zamanda kucaklarımıza bebişerimizi sağlıkla almayı nasip etsin.

kızlar bugün yılbaşı için evde olmayacağım otele gidiyoruz ama laptopu yanımda götüreceğim,eğer olaki giremezsem hepinizin yeniyılını şimdiden kutluyorum,sağlık ve mutluluğun yanında hepimize sağlıklı bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza almayı diliyorum.:71:

hepinizi öpüyorum kızlar:54:
ay mektup yazar gibi yazmışım ama idare edin artık,giriş,gelişme,sonuç!:37:

Son düzenleme:
huhuuuuuuuuu ben geldim kızlaaarrrrrr...:3:
ben yokken topik bi hayli ilerlemiş,tek tek okudum hepsini.evet bildiğiniz gibi kuzenim gelmişti ziyaretime,akşamda abimle nişanlısı gelince buraya girmeye vaktim olmadı kızlar ama aklım hep sizdeydi.bu arada sabah kalktım ve kırmızılar gelmişti kızlar ama ilginç olan çok sevindim çünkü hiç gecikmezdi ve pembemsi akıntı falan gelince acaba başka sorunlarmı yaşıyorum,dış gebelikmi diye kafamda kurmaya başlamıştım,doktora gitmeme gerek kalmadı,moralimde gayet yerinde:66::66:
bana bu ay rahim filmi yolu gözüktü,o kadar kaçtım ama artık bu ay çektirip o gizli kutuda neler olduğunu öğreneceğim artık ve yürekten inanıyorumki en kısa zamanda hamile kalıcam,olmazsada nasip diycem artık ama yaşamak güzel ,elimayağım var,görüyorum,sağlıklıyım ve bunun için şükrediyorum.neyse anlaşıldı bu ay kocişimle daha çok çalışmamız gerekiyor...

canım reglimi olduuuuuuunnnn sen ya:59:,sinir oldum okuyunca siniiiiiiiiiiiiiiirrrrrrr!!!!!!!senden kesinlikle müjdeli bir haber bekliyordum,inan bana en az senin kadar üzüldüm şu anda.değerlerin nasıl 5 üstünde oldu o zaman benim bile hamile kaldığımda değerim seninkinden düşüktü,nasıl olur yaaaa çok umutluydum senden,gerçekten çok üzüldüm ama boşver canım ben inanıyorum seninde,benimde,burchak'ında,bblaunda,çiçek10 unda,gulse84 ünde elagülünde bebişleri 2011 bebişleri olacak inşaallah ve başka bir topikte şu kadarlık hamileyim sonra başka bir topikte bebeğimin gazı çıkmıyor kızlar ne yapmalıyım diye yazışacağız.moral bozmak yok kızlar,ben bu ay dizginleri iyice elime alıcam,önce bir doktora gideyim,sonra şu meşhur kürlere başlıyım,sonra kocişimin elinden tutup........şşşştttt merakla okumayın gerisi bana kalmış:82:

kızlar göremesemde tanımasamda sizleri seviyorum,inşaallah en kısa zamanda hepimize ve isteyen herkese rabbim en kısa zamanda kucaklarımıza bebişerimizi sağlıkla almayı nasip etsin.

kızlar bugün yılbaşı için evde olmayacağım otele gidiyoruz ama laptopu yanımda götüreceğim,eğer olaki giremezsem hepinizin yeniyılını şimdiden kutluyorum,sağlık ve mutluluğun yanında hepimize sağlıklı bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza almayı diliyorum.:71:

hepinizi öpüyorum kızlar:54:
ay mektup yazar gibi yazmışım ama idare edin artık,giriş,gelişme,sonuç!:37:

Canım sen gecelerin kadınısın kocayı uyutup bizim yanımıza kaçıyosun :)) Seninde yeni yılın şimdiden kutlu olsun canım allah tüm dualarını kabul etsin hepimizin gönlüne göre versin inşallah 2011 de hepimiz anne olalım.
Ben dün ciddi regl sancısı çektim ve oldum sonunda , bende çok ümitliydim ama kısmet diilmiş bu ay artık seneye inşallah :))

Çok öpüyorum senin ve eşinin yeni yılını kutlarım.

Byeee

günaydın kızlar :):) öncelikle iyi yıllar herkese ..bu yıl hepinizin gönlünden geçenler gerçek olur umarım...herkes bekledikleri meleklere kavuşur sağlıcakla :)

kızıl mavi şu an forumda tek sen aktifsin sanırım ..sana özellikle günaydın :)
benim gecikmedeki 2.günüm..ve evet çok acele edip bu sabah yaptım gebelik testini..dayanamadım :)
ama tabii negatif :(

umarım daha erken olduğu içindir.içim az buruldu tabii ama olsun ..çıkmamış canda umut vardır..:)bir hafta daha olmazsam haftaya bir daha yaparım napalım..
kasıklarımda ve belimde acayip ağrı var..bugn yarın hastalanıcam galiba..kısmet belki bir dahaki ayadır...

merisss cnm sende olmadimi yerlesme kanamasi?

ilişkiden 10 gün sonra açık kahverengi bi akıntı oldu,bir gün sonra yine oldu,3. gün 1 damla kan oldu,bu yerleşme kanaması mı oluyo, benimde göğüslerim şişti,adete 13 gün kala başladı belirtiler,3 gün kaldı hala devam ediyo

günaydın hanımlar,benım regl günüm 2 ocaktı ama yakşalık 8,9 gündur kasıklarım adet olacakmışım gıbı agrıyordu,göğüs damarlarım harıta gıbı oldu ,göğüs ucu hassasiyetı yaşıyordum,ağzımda garip bir tat vardı,ayağa kalıknca hafıf mıde bulantısı ve baş donmesi oluyordu,ayaklarım demir gıbı soğuktu birden ateş basması bırden üşüme gelıyordu...bu eşimle ılk bebek denememızdı ve ben burayı cok okudum bu belırtılerın psıkolojık olabılcegını düşündüm..ve dün kasık ağrım aşırı arttı adetıme 3 gun olmasına rağmen dayanamadım test yaptım dun akşam..çift çizgiyi gördum,bne çok silik ne çok netti,bu sabah ıkıncı testı yaptım sabah ıdrarı ile yine çift çizgi:) çok garip hissedıyorum bugun doktora gıdıp gıtmemekte emin olamadım hafta sonu da gırıyor araya pazartesi gitsem tam adetimden 1 gun geçmiş olacağım sizce bugunmu gıtmleıyım yoksa ppazartesi daha mı ıyı olur gitmm lutfen bana fikirlerinizi söylermisiniz?

günaydın hanımlar,benım regl günüm 2 ocaktı ama yakşalık 8,9 gündur kasıklarım adet olacakmışım gıbı agrıyordu,göğüs damarlarım harıta gıbı oldu ,göğüs ucu hassasiyetı yaşıyordum,ağzımda garip bir tat vardı,ayağa kalıknca hafıf mıde bulantısı ve baş donmesi oluyordu,ayaklarım demir gıbı soğuktu birden ateş basması bırden üşüme gelıyordu...bu eşimle ılk bebek denememızdı ve ben burayı cok okudum bu belırtılerın psıkolojık olabılcegını düşündüm..ve dün kasık ağrım aşırı arttı adetıme 3 gun olmasına rağmen dayanamadım test yaptım dun akşam..çift çizgiyi gördum,bne çok silik ne çok netti,bu sabah ıkıncı testı yaptım sabah ıdrarı ile yine çift çizgi:) çok garip hissedıyorum bugun doktora gıdıp gıtmemekte emin olamadım hafta sonu da gırıyor araya pazartesi gitsem tam adetimden 1 gun geçmiş olacağım sizce bugunmu gıtmleıyım yoksa ppazartesi daha mı ıyı olur gitmm lutfen bana fikirlerinizi söylermisiniz?

benimde 3 ünde olmam gerek aynı belirtiler ben de de var belim ağrıyo,bir damla kan geldi dün,ben de mi idrar testi alsam,heyecanlandım şimdi

iremay süper bi haber bu :):)

eğer müsaitsen hemen bugün git sonucu al derim ben..yılbaşı süprizi olmuş olur eşine de :)

belirtilerin çoğu bende de var ama bu sabah yaptım ben gayet net tek bir çizgi vardı maalesef..:(
alıştım gerçi ben tek çizgi görmeye bu 4.ay oldu..hala adet görmedim gerçi ama yok içimde iyi bir his :(

ayy !! sen ne şanslısın..işallah gerçekten vardır ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ..bize de haber ver olur mu canım..

Canım öncelikle hayırlı olsun.aynı belirtileri geçen cuma günü yaşamış biri olarak, bende buna yakın sorular sormuştum başka bir başlık altında.ve hemen hemen herkes bana ikinci çizgi silikte olsa hamilesin demişti:75:
sonra heyecan bastı beni tabi.ortalığı ayağa kaldırım.eşim eve gelincede güzel ama muallakta olan haberi verdim.2 gün sonra bir test daha.bu sefer yine silikti çizgi ama ilkine göre daha belirgindi.hemen eşimin doğum doktoru olan kuzenini aradık ve randevu rica ettik.oda bize "ooo daha çok erken en az 10 gün geçsin pazartesi gelin hem kan testi hemde ultrasonla bakalım dedi.tabi ben dayanamayıp dün eşimle beraber sağlık ocağına gittim kan testi için.burda sadece idrar tahlili yapıyoruz onun içinde erken.en az 10 gün geçsin hafta çarşamba gelin dediler ve eli boş döndük:63:
şuan heycanla beklemelerimiz devam ediyor.pazartesi yani 3 gün sonra eşimin kuzenine gideceğiz tahliller için.yani canım şuan gitsen bile muhtemelen aynı şeyleri yaşayacaksın benimle.şimdi çok sakin olmanı ve bu heycanın tadını sabırla çıkarmanı öneririm:54:
beklenen regl gününden 10 gün sonra hemen git yaptır tahlillerini.Kuzenin söylediği kadrıyla vücuttaki beta hcg hormonu gerekli seviyeye ulaşmadan hamilesin tespiti koyamıyorlarmış.yani şuan inş o malum hcg değerlerimiz yükselmektedir:66:
Dua edelim sabredelim ve hayırlsıını dileyelim.Seni şimdiden tebrik ediyorum ve öpüyorum çok çokk.Sonuç negatif olsa bile kendimizi üzmüyoruz asla ok:34:
sağlıcakla kal canım...

Son düzenleme:
bu arada iremay bence pzt beklemene hiç gerek yok çünkü idrar testinde çıktıysa çift çizgi kan testinde çok daha net çıkıcaktır sonuç...hala nasıl gitmedin hastaneye...hadi çabuk çabuk..ben de heyecan duyuyorum senin adına :)

Back