• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,
dün regl günümdü döngüm 28 , dün ağrılarım hafif bi şekilde başladı ama sabahtan beri belim kopuyo ve kasıklarımdada sızı var sabahki akıntımda parlak bi sarı mı pembe mi tam net değil ama parlak bi akıntı ve aradan zaman geçti işe geldim ettim kesin oldum dedim ama daha başlamadı normalde başlardı sonra ağrırdı böyle bişey başına gelen var mı

günaydın kızlar,
dün regl günümdü döngüm 28 , dün ağrılarım hafif bi şekilde başladı ama sabahtan beri belim kopuyo ve kasıklarımdada sızı var sabahki akıntımda parlak bi sarı mı pembe mi tam net değil ama parlak bi akıntı ve aradan zaman geçti işe geldim ettim kesin oldum dedim ama daha başlamadı normalde başlardı sonra ağrırdı böyle bişey başına gelen var mı
Bugün mü geldi akıntı

günaydın kızlar,
Günaydın canm Bi test yap istersen bende adetimi bel ağrımdan anlardım oldum olcam diye beklerken olmadım hayırlısı olsun inşallah 😊

Canım benimde olmuştu ama kalınca koyulaşmıştı yarın değil öbürsügün sabah olmazssan ilk idrarla test yap canım yerleşme lekelenmesi olabilir
ayy inşallah canım bugün olmazsam yarın sabah yaparım test diğer günde yaparım yinede şuan ağrım azaldı ama belim ağrıyo birazdan da bakıcam akıntı durumuna

Günaydın canm Bi test yap istersen bende adetimi bel ağrımdan anlardım oldum olcam diye beklerken olmadım hayırlısı olsun inşallah 😊
Ayyy Amin inşallah canım işteyim şuan yanımda test yok yarın sabah yaparım bugün belli olur zaten gelmezse :)

Selam kızlar Benim bugün yumurtlamanın üzerinden 12 gün geçti yani bugün 12 gün daha doğrusu üç gündür arada bir çok hafif sanki adet olacakmışım gibi Kasıklarım ağrıyor Çok halsizim Dün pikniğe gittik bugün bütün bacaklarım sızlıyor sanki kaslarım ezilmiş gibi bat 30 Nisan 1 Mayıs kesin bekliyorum birkaç gündür göğüs uçları da hafif acıyor dokunamıyorumm.. Belirti aramıyorum ama hafif mide bulantım da var. Belki sadece psikolojiktir. Rabbim hepimize nasip etsin. Benim gibi olan var mı ayrıca iki gündür süt beyazı akıntım da durdu. Kuru sayılırım.

Umutlandırmak istemem ama benim görümcem söylemişti adetime bi kaç gün kala ilişkiden sonra gelmiş bu şekilde hatta korkmuş sonra hastaneye girmiş hamile olduğunu öğrenmiş
Insan herseyden umutlaumutlaniyoe elimizde değil ama ben yumurtlama günümü degerlendirememistim üstüne birde idrar yolu enf var antibiyotik kullanıyorum bir yanım acaba mi diyor ama yoğun bir his yok diyor birde ereğli olacağım zaman basın ağrır ondan öyle dusunuyorum

Canım değerinin ilerlemesi nasıl acaba ayniyiz seninle Adetime 2 gün hala 10.57 cıktı sonra 1 buçuk gün sonra olcturdum 18.68 yine1.5 gün sonra baktirdum 48.90 bugunde baktiracam insalahiyi olur. Galiba geç dölleme olmuş ikimizdedeadete az bir zaman kala değer az cıktı çünkü
Bence çok güzel bir artış var, böyle kat katlansın inşallah🙏🏻 benimde 1 gün geçti günüm beklemedeyim 🤗

Sarımsı akıntın var mı
Canım sana Bi sorum olcak ben 7.hafta içindeyim bugün sabahtan beri 3 kere tuvalete girmişimdir hiç bişey yoktu az önce Bi daha girdim ve kahve rengi akıntı geldi cuma günü kontrolüm vardı kalp atışını duyduk çok şükür acaba yerleşmeden olabilirmi

Inşallah canim benim hepimiz güzel sonuçlar alalim Allahindaizniyle.senin değerin kaçtı canim ☺
İnşallah Can'ım 🤗 Yok benim günüm geçiyor daha yaptırmaya cesaretim yok çünkü belirti adına hiçbirsey yok gögüs Ağrı'm her ay olurdu yok bu ay..geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.gögüs Ağrı'm olmaması çok garip 🤔 Gögüs Ağrı'm olmadan hiç Bi ayım geçmedi

İnşallah Can'ım 🤗 Yok benim günüm geçiyor daha yaptırmaya cesaretim yok çünkü belirti adına hiçbirsey yok gögüs Ağrı'm her ay olurdu yok bu ay..geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.gögüs Ağrı'm olmaması çok garip 🤔 Gögüs Ağrı'm olmadan hiç Bi ayım geçmedi
Canım kimyasal gebelik nasıl oldu peki. Canım benim erken yapma zaten Ben çok erken yaptım değer düşük cıktı üstelik geç döllenme belliki. Stres oluyor hep. Bir kaç gün daha bekle Rabbim kalbindekni tez zamanda nasip etsin insalah. Sende haber ver mutlaka 😘

Back
X