Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Candasım çok sağol canım ama gelişmelerden bahsedeyim size hemen ;bugün regl ağrısı ,bel ağrısı hepsini karışık yaşıyorum ve kahverengimsi bir lekelenmem oldu , normalde benim 2 gün öne atar ve 2 ocakta regl olmam lazımdı , ayrıca ben regl ağrısı reglden 1-2 gün önce çekerim.Bugünkü bir tuhaf ama aynı gün hem ağrı hem lekelenme .Ne dersin buna şimdi ?? Eğer regl diil de devam etmezse bu lekeler sabah ilk iş kan testine yine.

teşekkür ederim canım inş. öyledir,ama geçen aydan kalma değil bu belirtiler,geçen ay test yaptırmıştm, 12 sinde bitti adetim

teşekkür ederim canım inş. öyledir,ama geçen aydan kalma değil bu belirtiler,geçen ay test yaptırmıştm, 12 sinde bitti adetim

ben çıkıyorum mesai bitti,herkese byyy

kızlar 2 gündür regl belirtileri yaşıyorum ama rel olmama 1 gün var. dayanamadım. biraz önce kan testi verdim. sanrım acı gerçekle yarın 15.00 ten sonra karşılaşacağım

Hadi hayırlısı elagulum cüm inşallah pozitif çıkar da seviniriz hep birlikte ama değerlerini yaz mutlaka.Bende regl oldum sanki ama lekelenme gibi daha çok anlayamadım gitti umarım kesilir.

Hadi hayırlısı elagulum cüm inşallah pozitif çıkar da seviniriz hep birlikte ama değerlerini yaz mutlaka.Bende regl oldum sanki ama lekelenme gibi daha çok anlayamadım gitti umarım kesilir.

tmm cnm saat 15.00 ten sonra sonuçları alamaya gidicem negatifse de yazıyım mi değerleri :)

kesinlikle öyle olacak cnm, ben çok ümitisz bi o kadar da heyecanlı gideceğm sonuçları almaya hayırlısı neyse o olsun hepimiz için. hepinize dua ediyorum

İnşallah kızlar yarın durumlarımız belli olucak aşağı yukarı,ben regl gibi bişey oldum bugün acayip ağrı çektim ama emin de diilim kahverengimsi lekelenme gibi.Hadi hayırlsıı bakalım ak mı karamı görücez :))

Bugün perşembe kızlar perşembe akşamları okunan yasin çok sevapmış ben okumaya niyetlendim ama regl durumundan dolayı yapamicam galiba.

kılzar yarın sonuç almaya gidecek olanınız varsa en kısa zamanda yazsın çok merak ediyoruz sonra. ben ancak 15.00 ten sonra yazabileceğim

Canım bunlarda gebelik belirtisi olabilir, sen farketmişsin ben edememiştim.O ağrıyla regl ağrısı farklı oluyo dikkat eden anlar.Lekelenmede bi işaret.İnş canım güzel haberler bekliyorum.inş hamilesindir.
bende bel ve karın ağrısından kıvranıyorum nerdeyse.Aslında psikolojik olarak bebeğim ordasın diyorum ama hiçte öyle hissetmiyorum.
bi kişiden pozitif haberi gelse diğer bekleyenlerede moral olucak galiba :26:
bencede ya..

benimde durumum karışık gibi ya yarın test yapabilirm ama sonuç güvenilir olmayabilir.hamileysem bile 1 haftadan önce garanti hamileyim diyemicem.çünkü kürtajın etkisi hala vücutttan çıkmamış olabilirmiş.benim kesin hamileyim demem için 2 kez ka vermem gerek bikaç gün aralıklarla.

kızlar herkese iyi akşamlar, inş pazartesi bol bol çift kişiler görürüm :)) güzel haberlerle :)

Merhabalar iyi akşamlar,
arkadaşlar bu idrarda baloncuk olması neye işaret ?
Hamileliğin bi göstergesimi yani, anlamadım ben.
Geçmişte yazılan soruları cevapları okuyodum da denk gelince sormak istedim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…