22 aralıkta olmam gerekiyordu olmadım tatlım. Kanda gebeliğe baktırmadım henüz. dedimya vallahi korkuyorum artık. Üzülmek istemiyorum. Benim miyomda 2,5 cm. Bende senelerdir var ama önemsenmedi doktorlar tarafından çünkü rahmin arka duvarında herhangibir engeli yok dediler ama. bu doktorda alalım kurtulalım diyor. Kafam karışık valla bu ay çok dua ettim ama bilmiyorum bu lekelenmenin miyomla filan ilgisi olabilirmi
Düşünmemek de zor. Ben bütün gün kafamı oyalamak için türlü türlü şeyler yapıyorum. Çalışıyorum aslında ama konsantre olamıyorum. Yabancı sermayeli bir firmadayım, Christmas tatili sebebiyle işler de azBütün gün forumda yeni evlenecek arkadaşlarımızın çeyizlerine bakıp kafamı dağıtmaya, hamilelik topiclerinden uzak durmaya gayret ediyorum ama, sonuç malum, buralardayım yine
canım cevabın için teşekkür ederim evet benim yumurtalık kistim var ve doktor hatta doktorlar bunun sorun olmayacağını söylediler ki ben malesef tayin ve başka sebebler yüzünden 3-4 doktor değiştirdim geçen ay yeni bir doktora başladım bu ay hasta olunca gidecektim ve aşılama olacaktı tabi ben hala adet olamadığım için beklemedeyim yarın doktoru arayacağım artık gel giderse gideceğim........Merhaba canım. Hİç doktor kontrolünden geçtin mi? Moral bozmak istemem ama, polikistik over olabilir mi gibi geldi aklıma ama...
Bunun tedavisi var, belki bu yüzden gebelik olmuyordur...
Çok haklısın canım. Bende bundan tereddüt ediyorum ameliyat konusunda başka bir doktora daha sormak istiyorum aslında. Bu hafta kan tahlili yaptırırım artık.
Alemsin valla bblau güldürdün beniBen de aralık 11 de evlendim şehir değiştirdiğimden dolayı işimi bırakmak zorunda kaldım malum ev hanımı olunca tüm gün netten kopamıyorum :)) Bu arada yeni evlendim dediğim yanıltmasın sizi , bu ikinci ve yaş 35 :)) O yüzden bu acele bebiş için...
Kızlar hangi şehirlerdensiniz yaw bunları da paylaşsak , ben Bursada oturuyorum.Ya siz ?
Ben Anadolu yakasında oturuyorum bana çok uzak. Ben şuan Zeynep Kamil hastanesine gidiyorum.
Düşünmemek de zor. Ben bütün gün kafamı oyalamak için türlü türlü şeyler yapıyorum. Çalışıyorum aslında ama konsantre olamıyorum. Yabancı sermayeli bir firmadayım, Christmas tatili sebebiyle işler de azBütün gün forumda yeni evlenecek arkadaşlarımızın çeyizlerine bakıp kafamı dağıtmaya, hamilelik topiclerinden uzak durmaya gayret ediyorum ama, sonuç malum, buralardayım yine
canım cevabın için teşekkür ederim evet benim yumurtalık kistim var ve doktor hatta doktorlar bunun sorun olmayacağını söylediler ki ben malesef tayin ve başka sebebler yüzünden 3-4 doktor değiştirdim geçen ay yeni bir doktora başladım bu ay hasta olunca gidecektim ve aşılama olacaktı tabi ben hala adet olamadığım için beklemedeyim yarın doktoru arayacağım artık gel giderse gideceğim........
RABBİM HERKESE NASİP ET BU DUYGUYU
nasıl yabancı sermayeli bir firmaymış bu canım,ben yabancı deyince ilk aklıma çikolata,pasta geliyo ne hikmetseyada parfüm falan eğer öyleyse falan seninle arkadaş olabiliriz cicim hahahaha
Benim SAT 4 Aralık beklenmeyen regl tarihim 2 Ocak benimle aynı günü bekleyenler varmı ? Birlikte takipte kalalım kopmayalım...Ben sabah beta hcg yaptırıcam umarım çıkar hemen sonuç...
Ben de Anadolu yakasındayım Asyanurum. Daha önce Üsküdarda oturuyordum, şimdi Ataşehirdeyim.
Bende Ümraniyedeyim
Allah iyiliğini versin, güldürdün beni
Vallahi bizimkisi çelik boru bağlantıları üretimi yapan bir firma,
Arkadaş olamas mıyız şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?