Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim SAT 4 Aralık beklenmeyen regl tarihim 2 Ocak benimle aynı günü bekleyenler varmı ? Birlikte takipte kalalım kopmayalım...Ben sabah beta hcg yaptırıcam umarım çıkar hemen sonuç...

Bazı sağlık ocakları yapıyor ben bizimkine gittim yapmadı ama devlet hastanesine yönlendirdiler sabah gidicem oraya en garanti hastanede yaptırman olur.

kızılmavi canım sana bişey diycem ben bugün ellerim boş döndüm ya,yarın gitme sen doktora,adet gününü bekle canım.sonuç negatif çıkar diye çok korkuyorum.

Benim SAT 4 Aralık beklenmeyen regl tarihim 2 Ocak benimle aynı günü bekleyenler varmı ? Birlikte takipte kalalım kopmayalım...Ben sabah beta hcg yaptırıcam umarım çıkar hemen sonuç...

ocağın ilk haftasını bekleyen 3_4 kişiyiz sanırım yakın tarihlerle

Sen de erken baktırmışsın canım, eğer gecikmen devam ederse tekrar baktır, yanlış negatif de olabilir.
Ben de aynı sebeplerden yaptırmıyorum, geçen aylarda çok hüsran yaşadım. Kendime söz verdim, bekleyeceğim gecikmeyi diye ama sabırsızlığıma yenilip baktırdım. Negatifi görünce de moral bozukluğu tabi.
Senin ara kanaman nasıldı? Hangi gündü?
Ovulasyonda da kanama olabiliyormuş…Benim de tereddüdüm belki ovulasyon geç olmuştur. 21 gün ovulasyon için geç, implantasyon için erken…Sebebini bilemiyorum.
Ama tabi erken yumurtlama da olabiliyormuş bazen. Ovulasyon testi topicinden bir arkadaşım var. İlaçla yumurtlama desteği alıyor. Bu ay süper yumurtlama denen olay gelmiş başına. 2 kez yumurtlama oluşmuş. 11. Günde ultrasonda yumurtlamanın gerçekleştiğini söylemiş doktoru. Ve yeni bir yumurta daha oluştuğunu…Ve erken ovulasyon da olabiliyor, bu normaldir, herhangi bir zaman olabilir demiş…

Rica ederiz ne demek hepimiz burda mutluluklarımızı üzüntülerimizi paylaşmak için varız.Umarım öyle olur canım çok ümitli olmasamda...

cnm sen adet günün gelmeden önce mi gittin ya da kaç gün önce gittin

şimdi şöyle canım ben geçen ay 28 inde adet oldum,bu ay 26 sı gibi olmalıydım çükü 28 günde bir oluyorum.bugün ayın 28 iydi bende sabırsızım ya gittim kan testime baktırdım sonuç negatif çıktı,çok düşük yani.

kızılmavi canım sana bişey diycem ben bugün ellerim boş döndüm ya,yarın gitme sen doktora,adet gününü bekle canım.sonuç negatif çıkar diye çok korkuyorum.

Yaa öyle mi dersin ama acayip meraktayım ve stresten çok sigara içiyorum bir an önce öğrensemde ona göre davransam diyorum bende ne bileyim kararsız kaldım çok şimdi.Peki senin regline kaç gün var geçmişmiydi hatırlayamadım canım .

canım ara kanamam sanırım 10 gün önce falandı,tam hatırlamıyorum ama,dur bakalım perşembeye kadar adet olmazsam perşembe günü bir jinekoloğa gidicem.

cnm ümitsiz olma. ben forumu takip ederken bazı arkadaşlar ilk testte değerlerinin çok düşük olduğunu ancak aradan birkaç gün geçtikten sonra arada uçurum var denecek ölçüde değerlerinin çok yüksek çıktığını yazanlar olmuştu. ben de içimden birkaç gün sonra değerler bu derece nasıl yükselir demiştim. belki sende de öyle olur cnm. hiç belli olmaz. sen birkaç gün yine bekle istersen kırmızı kartı görmezsen...

Çok pardon yamukprensescim bir önceki mesajda yazmışsın yani geçmiş günün , peki belirti varmı adet olacağına dair ?

Çok pardon yamukprensescim bir önceki mesajda yazmışsın yani geçmiş günün , peki belirti varmı adet olacağına dair ara kanama dışında ağrı,sızı,bulantı vs ?

canım en geç bugün reglim olmalıydı ama olmadım.sabırsızlanıp gidip test yaptırım negatif çıkınca çok üzüldüm ama şimdi çok acele ettiğimidüşünüyorum,birkaçgün daha bekleseymişim keşke,sende bekle canım bence.

elagulcüm bende aynen sen gibi düşünüyorum canım,o yüzden hala içimde küçükte olsa bir umut var,eğer adet olmazsam perşembe yine kan testi yaptırcam.

yamukprenses cnm perşembeye belki güzel haberi verirsin. elimden geldiğince takip edeceğm burayı. ve hepinizden güzel haberler duymak istiyorum. perşembeyi bekleyelim bakalım. hayırlısı...

canım ara kanamam sanırım 10 gün önce falandı,tam hatırlamıyorum ama,dur bakalım perşembeye kadar adet olmazsam perşembe günü bir jinekoloğa gidicem.

Tam benimkiyle aynı zamanlar canım. Benim de tam 10 gün önce. Ama tabi kanamanın şekli ve adet döngünün uzunluğuna da bağlı. Ben bu ayın başında kontrole de gittim, jinekologa, herhangi bir kistim vs. birşeyim de yok. Smear testim de temiz. Zaten gelen 3-5 damlacık pembe damla ve tuvalet kağıdına gelen çok açık pembe akıntı. Kanama bile sayılmaz. Seninki de pembe miydi?

Bende çok ciddi belirtiler yok ama sırf meraktan işte acaba olurmu diye psikolojik tamamen belkide , kendimi negatifede hazırladım sonuçta.Dur bakalım canım yarın sabahki psikolojime bağlı belki giderim belki gitmem :)) Sende üzülme hiç bir kaç gün sonra tekrarla testi belki değerleri düşüktür daha çok yükselir umarım pozitiftir ümidin kırma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…