Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bayanlar inanılmaz heyecanlıyım, henüz kimseye söyleyemedim. Bu site bana uğurlu geldi!!!!!!!

Süper:sm_cool::sm_cool:Ben diyorum uğurlu topiciğimiz :sm_cool:
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bizlerede dua et :çok üzgünüm::Saruboceq:

Günaydın canlarım a.s. bende yeni hamişlerimiz varmı diyecektim ki ilk haber geldi. İki gündür bakamadım başka hamiş var arkadaşlar:CüvCüv:

Sanırım günün ilk hamilesi benim!!! :)

Tebrikler canım hayırlı olsun, Allah kucağına almayıda nasip eder inş.:Saruboceq:

Ben siteye ilk defa bu cumartesi girdim belirtilerimden birsey cıkarmı ümidiyle:)) ve gerçekten çok uzun süredir ugrasıyoruz bebek için. Dr lar sebepsiz kısırlık tanısı koymuşlardı gecen yıl mayıs ayı civarında. Bu sırada biz ülke değiştirdik ve artık bu ay eşimle gelecek ay bu ülkede bir dr bulup tedavi olmaya karar vermiştik. Yani bu kendimize tanıdığımız son aydı.
Belirtilerimden hiçbirsey anlayamadım, uyurken göğüslerimin üstüne dönünce acıdan uyandım birkaç gece. Söylemesi ayıptır inanılmaz derecede fazla geğirmeye basladım. Onun dısında ekstra hiçbirsey olmadı. Hatta dün eşimle testi aldık ama nasılsa gelir diye yapmadık. Dün gece eşim hastalandınmı dediğinde hayır ama bütün belirtiler geleceği seklinde sabah test yapalım diye beni uyandırma bile dedim:) Ve o gider gitmez testi yaptım, onun yanında yapmaktan nefret ediyorum cünkü hayal kırıklığımı onada bulaştırmak acımasızca geliyordu. Ve bugün ilk defa pozitif sonuç aldım:))

hayırlı olsun mart09 allah analı babalı büyütsün ilk güsel haberi aldık:)))

zeynepcim nasılsın canım bebiş nasıl

Gerçekten çok ama çok sevinçliyim ama aynı zamanda inanılmaz derecede büyük bir korku çöktü üstüme. Aylardır, hatta yıllardır hep bunu hedefliyordum sonrasını hiç düşünmemiştim, ne yapmam gerektiğini bilmyorum:))))))

Bayanlar, darısı bütün isteyenlerin basına insallah. Ve Allah inşallah herkeslerin hayırlısıyla tamamlamasınıda nasip eder......

mart09 hangi ülkedesiniz canım merak ettim

korkma tatlım korkacak bişe yok içinde bir canlı yaşıyor senin ve eşinin bir parçası bunun tadını çıkar:) agır kaldırma hareketlerine dikkat et ve hemen doktora git:))

Allah sana sağlıkla geçireceğin bir hamilelik ve sağlıkla kucağına alacağın bir evlat nasip eylesin..
bu arda canım adett günün kaç gün geçti canım????

Adetimin dün olması gerekiyordu ama bende genelde pek sarkma olmaz o yüzden bugün hemen yaptım testi

Biliyorum hepiniz bana psikopat filan diyeceksiniz ama üstünden dakikalar gectikce acaba test hatalımı diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…