her ay adet olacagın zaman sıvılcen cıkar mıydı canım ?
benım her ay adetıme yakın sıvılcem cıkardı alnımda... ve hamıle kaldıgım zamanda sıvılcem cıktı dedım adetım yaklsıyor herhalde... :)) ama adet belırtılerınle aynı olur demıslerdı ve dogruymus... o ay hamıle oldugumu ogrendım...
hatta komsum alnında kızarıklık var dıyene kadar farketmemıstım,aynaya bır baktım moralım bozuldu dedım adetım yaklsınca cıkıyor,adet olcam sanırım demıstım :)))ayyy canım süpersin.. evet her ay adet olmadan önce veya olacağım gün sivilcem çıkar dün gene çıktı adetime 4gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum...teşekkürler..eyvahedigeldismile
kızlar herkesin kandilini kutluyorum bol bol dua edelim inşallah
2 silik çizgi ya da 2 net çizgi. ikiside ovulasyon gününde olduğunu gösterir.
Arkadaşlar günaydın herkese,
Lutenyl içtikten sonraki 8.günüm hala adet olmadım.Haftaiçinde test yaptım negatifti.Folikül kistim vardı.Yumurtamın geç çatladığını umuyorum.Hamile olabilirmiyim acaba.Karnımda şişlik var öok fazla.Sanki gazla dolu gibi.Fikirlerinizi almak istiyorum.
ya arkadaşlar nolur yardım edin bana ya . . bn nişanlmla 2 aydr ilişkiye giriyodum ilk ay korunmadan oldu ve çok endişelendm hamile kalıcam diye adetim normal geldi ilk ay yinede 2 kere test yaptrdm bişi çıkmadı . . ama 2. ayda adet 3 - 4 gün erken geldi hala adetliyim ve çok korkuorm hamile kalıcam diyee yardm edin bana çok çareszm