13 yada 14'ünde olmam gerekiyordu ben 1 gün geciktim diye sayıyorum bir gün oynaması normaldir. Belirti çok fazla bişey yok...
Anladım canım,hayırlısı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13 yada 14'ünde olmam gerekiyordu ben 1 gün geciktim diye sayıyorum bir gün oynaması normaldir. Belirti çok fazla bişey yok...
Anladım canım,hayırlısı.
Saol bi tanem hepimiz için hayırlısı olsun. Ben sizlerden güzel haberler alacakmışım gibi hissediyorum.
çok sanmam ama kanda kesin çıkar.İdrarmı canım,20 nisan beklene adaet günüm.daha beş gün var idrarda çıkarmı dersin
öle deme canım yaa ben pek ihtimal vermiyorum üzülüyorum ümitlenmek istemiyorum ne biliyim ya ama bu akşam öğrenicez var mı yok mu?İnşallah canım ya,sanki damlamdan duyacak gibiyiz diye hissediyorum inşallah.
canım benim stres yaparsan gelmezzz stres yapma sakin ol inşallah hamişsindir cnaım yaaa başka şeyler yap başka çşeyler oku felan işte uğraş bulllKızlar wc'ye gitmeye korkuyorum kırmızılarla karşılaşıcam diye çok zor geçicek bugünüm kafamdan atmam lazım sürekli kendimi dinliyorum akıntımı kanamamı diye. Ne olur bana dua edin gelmesin kırmızılar
öle deme canım yaa ben pek ihtimal vermiyorum üzülüyorum ümitlenmek istemiyorum ne biliyim ya ama bu akşam öğrenicez var mı yok mu?
canım benim stres yaparsan gelmezzz stres yapma sakin ol inşallah hamişsindir cnaım yaaa başka şeyler yap başka çşeyler oku felan işte uğraş bulll
afiyet olsun canımmm görüşürüzOkey yemeğe çıkıyım bari kafam dağılsın. saol canım benim. Dönünce konuşuruz.
jaleez birde şey var şiş gibiyim hiiç bişey yemek istemiorum bölee patlayacak gibi hisediorum kendimi anlamadım ya nedne dir ??İnşalah akşam haberini alcaz canım
jaleez birde şey var şiş gibiyim hiiç bişey yemek istemiorum bölee patlayacak gibi hisediorum kendimi anlamadım ya nedne dir ??
canımmm benim bilmiyroum üşütmöüşte olabilir herşey mümkün o güzel yüreğine sağlık inşallah canımm ben de sizler için çoook dua ediyorummmay inşallah damlam midem bulandı felan deyince ben baya ümitlendim,dua ediyorum valla.
kızlar size tünaydın bana günaydın 11 30 du kalktıgımda yuhhh bana :) dün gece berbat bir geceydi ben cırcır oldum eşim midesini bozmuş wc de geçirdik geceyi saat 4 tü daha uyumamıştım sabah eşimde işe geç gitti bende ancak kalkabildim. şükür şimdi iyiyim.
jalexim daha test yapma erken bende 5 gün önce yaptım adetten bişey çıkmadı.
damlacım kustunmu aman ne güzel ne güzel hadi inşallah canım ben senden ümitliyim.
sirius tatlım niye vazgeçtin yaa bence yaptır test pes etmek yok.
golgeyeovgu bende aynı senin gibiyim wcye gitmeye korkuyorum kırmızılar yüzünden.
bana gelince ya kızlar bende bir gariplik var sol kasığıma resmen bıçak saplıyolar bazen seviniyorum oldu herhalde tuttu diye bazende hiç bişey hissetmiyorum normalde bugün adet günüm ama geçti diyebilmem için yarınıda atlatmam lazım ctesi test yapıcam
Canım ya çok geçmiş olsun şimdi iyi olduğuna sevindim.ayaklarını sıcak tut.dikkat et kendine.
düne kadar ayaklarımı bedenimi ısıtamıyordum dünden beri resmen yanıyorum ateş basıyo buda adetin yakın oldugunun göstergesi ya hadi hayırlısı mirmirmirmir
Canım ya işin garip tarafı bende hiçbir belirti yok nekadar enteresan ne adet belirtisi ne bişi,dediğim gibi sadece yoğun bir şekilde kahverengi lekelenme oldu oda geçti.