- 12 Şubat 2009
- 1.134
- 1
kızlar farklı şeylere takın kafayı zayıflamaya hobiye inanın yapabilirisiniz...aynen bende öle ama inan çok yoruldum beklemekten sinir yapıo bende özel hayatımada yansıyoo:gitme::çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar farklı şeylere takın kafayı zayıflamaya hobiye inanın yapabilirisiniz...aynen bende öle ama inan çok yoruldum beklemekten sinir yapıo bende özel hayatımada yansıyoo:gitme::çok üzgünüm:
canım tek çizgi çıkmaması olmadı-ğı anlamına gelmez kızma lütfen kendine az daha beklee 2 gün daha iinşallah hamişsindir cnaımmm
Ben de tek amacı bebek haline gelecek diye korkuyorum eşimle yaşadığımız şeylerin. Yumurtladığım hafta görevmiş gibi yapıyormuşuz gibi geliyor ondan rahatsız oluyorum ama hesap kitap yapmadan da olmuyor işte...
umut olmasa yaşamayızki canım umutluyuzki paylaşıyoruz konuşuyorz allah kimsenin umudunu tüketmesinnnEvet bende onu söyliycektim o yüzden sordum kaç gün geciktin diye. Belki erken daha çıkması için bak benim hala umudum var az da olsa
aaynen hatta eşim bu durumdan çok rahatsız sürekli söleip duruoo ama napiim o kadar ilaçlar tedaviler büssürü acılaar çekioruz mecburuz :a015:
o çok kötü işte ya bizde yaşıyoruz aynısnı Offff ((Ben de tek amacı bebek haline gelecek diye korkuyorum eşimle yaşadığımız şeylerin. Yumurtladığım hafta görevmiş gibi yapıyormuşuz gibi geliyor ondan rahatsız oluyorum ama hesap kitap yapmadan da olmuyor işte...
canım tek çizgi çıkmaması olmadı-ğı anlamına gelmez kızma lütfen kendine az daha beklee 2 gün daha iinşallah hamişsindir cnaımmm
bizde hesap yapıp hadii dien hep ben oluorum hatta eşim dioki günler geçsin yüzüme bakmazsınyalvartırsın demi diyooo kaydirigubbakcemile3
bizde hesap yapıp hadii dien hep ben oluorum hatta eşim dioki günler geçsin yüzüme bakmazsınyalvartırsın demi diyooo kaydirigubbakcemile3
bizdee hep hadi dien ben oluyorum kendim,i kötü hisediyorum o zaman yaaa (8bizde hesap yapıp hadii dien hep ben oluorum hatta eşim dioki günler geçsin yüzüme bakmazsınyalvartırsın demi diyooo kaydirigubbakcemile3
canım hayırlısı olsun bir bu ayı atlatalım sonrası belli olur zaten sıkma canını sennöyle yapıcam herhalde canım ctesi kadar olmazsa bide o gün yaparım bi dahada yapmam direkt tüp bebeğe giderim
Bende çıkıyorum hadi bu akşamıda kırmızısız atlatalım inşallah, tabi hayırlısıysa....
Hepinize iyi akşamlar yarın güzel haberler bekliyorum herkesten:))))opuyorumnanaktan
canım bende hala gelen giden yok ama kasık ağrılarım var biraz bel ağrımda var offff karnım öle sertki anlatamam offffff (( inşallah olmam kızlarrrr... jaleex perşembe geleceksin dimi? ben eğer perşembeye kadar olmazsam test yaparım perşembeee hadi kızlar hamiş haberleri verin baanaaaaaaaaaaaaaaa
slm ben aranıza yeni katıldım.4 yaşında oğlum var ve 2. bebeğimiiz istiyoruz 3 aydır korunmuyoruz. adet tarihime 2 gün kaldı fakat bi haftadır göğüslerimde acayip şişkinlik kasıklarımda hafif ağrı var inşlh hamileyimdir. 2 ay çok sitres yapıyodum bu ay çok rahat oldum düşünmüyücem dedim bakalım inşlh hamile olurum. bu şekilde olupta hamile kalan varmı fikirlerinizi bekliyorum..